Skrivet:
Kategori: √ 3. Twinkling Eyes

Chapter 10.

”Sluta skrik.” Hans ord var hårda men ändå mjuka på ett sätt. Han ville kanske inte att hela hotellet skulle kolla ut på oss, och det kan jag väl kanske förstå. ”Varför går du inte bara tillbaka till Selena? Låt mig vara.” Jag försökte hela tiden se förbi mina tårar som rann, men ingenting gick som jag ville. ”Om det är det du vill att jag gör så visst.” ”Vadå vad jag vill? Jag kan inte bestämma över dig.” Utan att jag hann reagera så kysste han mig, visst har han gjort det innan, men ingen av dem gångerna var så magisk som denna. Han släppte greppet han hade runt min handled och flätade samman våra fingrar, med den fria handen smekte han min hals. Fjärilarna, ni vet dem där små djuren som vaknar till liv i magen när man känner en speciell känsla. Dem hade vaknat, och jag har aldrig varit med om att dem har varit så många. När vi avslutade kyssen kollade vi varandra i ögonen.

 

Jag hade ingen aning om vad jag hade gett mig in på. Att kyssa Justin öppet på ett hotell där vem som helst hade kunnat ta en bild och säkerligen tjänat stora summor pengar på, var väl kanske inte den smartaste handlingen jag hade gjort i mitt liv. Det hade säkerligen varit något jag ångrat om jag inte gjort det. Den lilla bubblan som jag befann mig i small när Selena kom ut, Justin släppte mina händer och kollade med en avvikande blick på mig, och mötte sedan hennes. Hon var så fruktansvärt vacker, hennes utseende förändrades där hon gick i det sista ljuset solen hade att ge för dagen, hon såg ut som någon gudinna. Jag vet inte om hon kysste honom, eller om det var tvärtom, men just då sket jag i hur det låg till. Det gjorde lika ont i alla fall. Jag hade inte förmågan att röra mig, så jag satt som förstenad på stolen. ”Ska vi gå och sova?” Hon log mot honom och han besvarade hennes leende tafatt, men det fanns en lidande känsla i hans ögon. Han tittade inte ens på mig innan han gick, hand i hand med henne.

 

Tro det eller ej, men jag spenderade hela natten ute vid poolen. Jag hade släppt fram mina känslor för Justin, och så mitt framför ögonen på mig kysser han en annan. Jag grät inget mer under natten, jag var nog i chock. Jag låg och kollade in mot hotelldörren, den som skiljde mig från alla andra hotellgäster. Jag såg Ryan på andra sidan glaset, och jag gjorde allt för att han inte skulle se mig, men det var försent då våra blickar redan hade möts. ”Vad gör du uppe nu?” Eftersom att jag inte hade någon klocka visste jag absolut inte vad klockan var. ”Jag har inte gått och lagt mig än.” Svarade jag ärligt. Jag visste att ämnet skulle glida in på Justin, så jag förberedde mig på det. ”Har du sovit här ute?” Han kollade chockat på mig, samtidigt som jag skakade lite löst på huvudet.

 

Jag förstår varför Steffi har fastnat för denna grabb, han är en god lyssnare. Kanske precis vad jag behövde, för jag började genast må mycket bättre efter att jag hade berättat allt för honom om hur jag och Justin hade först tjafsat och sedan kysst varandra, och slutligen hur Selena kom och avbröt allt. Han dömde inte heller mitt sätt att leva. ”Det är ditt eget val. Men vill du mer med Justin se då till att det bara är han.” Så hade han sagt, men vad skulle kunna hända mellan mig och honom? Han hade Selena, och inte en chans han skulle sumpa henne över en tjej som mig. Precis innan han skulle gå så vände han sig om mot mig. ”Det löser sig, jag ska prata med honom.” Jag hann inte protestera innan han försvann in på hotellet igen.

 

Klockan hade blivit 8 på morgonen och jag valde att gå in. I lobbyn mötte jag Justin, men jag vek ned blicken och gick förbi honom bara. Den enda tanken jag hade i huvudet var att jag inte skulle börja gråta. Precis innan jag skulle runda hörnet till hissen kom Selena, henne log jag i alla fall mot. Hon har inte gjort mig något illa, så jag kan inte tycka illa om henne. Hon är säkert helt ovetande om att hennes pojkvän har kysst och legat med en annan. När dörren till rummet slog igen bakom mig kom Kendall från ena rummet och Steffi från andra, båda två såg ut som att dem ville ha alla smaskiga detaljer, men jag hade inga att ge dem. ”Han kysste mig, sen kom Selena då kysste han henne.” Det var det enda jag sa till dem, sedan gick jag in och la mig i sängen. Den var mjukare än jag mindes, kanske berodde på att jag legat på en stol hela natten.

 

Jag måste ha somnat till för jag vaknade av att Kendall skrek i mitt öra. ”Har du läst tidningen?” Min första tanke var att rulla ihop tidningen och trycka ned den i halsen på henne, men jag skakade lite löst på huvudet i hopp om att hon skulle gå ut sedan. ”Då tycker jag du ska göra det, du är på framsidan och kysser Bieber.” Jag reste mig hastigt upp, men ångrade mig på en gång då jag kände hur hela huvudet höll på att lossna. Hon la tidningen i mitt knä, och jag räknade till tre innan jag öppnade ögonen för att se bilden. Och mycket riktigt så befann sig både jag och Justin på tidningsomslaget. Min tanke gick till Selena, undra hur hon skulle ta det, eller tog det. Hon kanske redan hade sett det. Tankarna åkte vidare till Nike, han vet säkert också om det.

 

Mobilen låg bredvid mig, med ljudlöst. Jag visste inte om jag skulle våga kolla på den, men jag lär möta verkligheten någon gång så det var lika bra att göra det på en gång. Jag hade 4 sms och 9 missade samtal, och från ingen mindra än min bror Michael och Nike. Bror skällde på mig via sms, och var inte speciellt glad, vilket jag har full förståelse för. Nike däremot ville ha en förklaring till varför jag kysst Justin, och var på framsidan av tidningen. Jag tog tjuren i hornen och ringde upp Nike. ”Jaha, så nu behagar du svara?” Han lät besviken, och det skar i mitt hjärta. Jag visste väl att min lilla bubbla en dag skulle gå sönder och att han skulle få reda på det, men trodde aldrig det skulle hända så här. ”Förlåt.” Jag visste inte vad jag skulle säga, så det enda jag kom på var att be om ursäkt. ”Är du kär i honom?” Jag hörde på honom att han var nära till tårar, vilket inte har hänt många gånger under den tiden jag känt honom. ”Ja.” Hans snyftningar gjorde mig liten. Vi pratade ett tag, eller ja. Han skällde på mig, men det slutade med att han gjorde slut med mig, över telefon. Det kanske var något jag förtjänade, jag vet inte.

 

Middagen åt jag tillsammans med Kendall, hon ville inte lämna mig ur siktet då hon var rädd att jag skulle bryta ihop. Steffi var med Ryan på bio, vilket jag tyckte var kul för hennes skull. ”Selena åkte från hotellet innan jag väckte dig. Hon och Justin gjorde slut, och hon var inte arg på honom, inte dig heller för den delen. Hon förstod varför Justin hade fallit för dig.” Jag försökte ta in allt som Kendall hade sagt, men det var svårt. Varför skulle Selena tycka att det var helt okej att hennes pojkvän kysst en annan tjej? ”Vadå? Varför förstod hon det?” Kendall tog en tugga av sin pastasallad och svalde ned det med vinet hon hade i glaset. ”Hon tyckte att du var vacker, så hon kunde inte förstå varför han inte föll för dig.” Jag satte min Cola i halsen, och Kendall skrattade till. Vi fortsatte prata under maten och jag skrattade faktiskt, trots att jag bara någon timme innan blivit dumpad av min pojkvän över telefon.

 

Jag kände att jag var tvungen att prata med Justin, även fast han brutalt dissade mig dagen innan. Jag tog på mig ett par korta shorts och ett linne, och gick barfota till hans rum. Knacka behövde jag inte göra då Steffi och Ryan kom ut precis när jag kom. ”Är Justin inne?” Steffi gav mig en kram och nickade. ”Han sitter på balkongen. Han saknar dig.” Jag kollade på Ryan som plötsligt sa något sådant. Jag stängde dörren lugnt efter mig, så att han inte skulle höra mig. Han satt precis som Ryan sagt, ute på balkongen med gitarren i handen, och han spelade, men sjöng inte. När jag kom nära nog kunde jag se att det rann en tår på hans kind. ”Justin.” Det var det enda jag behövde säga, han flög upp ur stolen och la ned gitarren på golvet samt drog in mig i en kram. ”Förlåt” Jag besvarade kramen lite löst. ”Vad ber du om ursäkt för? Att du kysste mig, eller att du kysste Selena framför ögonen på mig, efter att jag hade sagt hur kände?”



Ohoh, det luktar mer drama. :P Vad tror ni?



Kommentarer
Mimmi säger:

Gabbalabalabalöö meeer!

Ta inte det här på fel sätt men jag älskar att du är arbetslös! Ingen novellblogg har så bra uppdatering som du! Inte heller så bra story osv osv heller ;)

Skrivet: |

caroline säger:

wäääääääääää, i love it!!! MER!!!!! :D :D

LOVE <3

Skrivet: |

Anonym säger:

grymt bra!!!!!♥♥



//Ebba :D

Skrivet: |

Diana säger:

JAA nu börjar det bli ljusare för the lovebirds! :) Grymt skrivet!

Skrivet: |

Anonym säger:

GRYMT

Skrivet: |

Cherry säger:

Skitbra :D ♥♥

Skrivet: |

Ditt namn:

Mail adress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Skriv din kommentar:

Komma ihåg dig?



Trackback