Skrivet:
Kategori: √ 3. Twinkling Eyes

Chapter 1.

 

Jag vaknade på morgonen av att mobilen spelade upp min ringsignal, Justin Bieber – Baby. Egentligen har jag den bara för att den är sjukt irriterande och att man hör den, även om mobilen ligger längst ned i väskan. ”Mhhm.” Jag hörde på andra sidan luren hur Kendall skrattade. ”Sover du? Bara för att du har blivit avstängd, ska du upp samma tid som oss.” Hon fortsatte skratta. ”Vad vill du?” Jag sneglade på klockan bredvid sängen, halv 8. Är hon seriös? ”Nej, jag ville egentligen bara väcka dig, och säga att vi kommer hem till dig på lunchen.” Hon visste att mamma och pappa jobbade, så då kunde dem komma. Annars är det bara Nike som får vara här när jag har utegångsförbud. ”Det är bara att gå in, jag låser upp dörren när jag har klivit upp.”

 

Väl nere i köket iklädd morgonrock plockade jag fram flingor och mjölk, egentligen hatar jag att äta frukost, men gör jag inte det träder mitt värsta humör fram, och det är det ingen som vill riskera. Så enda anledningen till att jag äter är väl för mina nära och kära. Jag bläddrade lite i morgontidningen, samtidigt som jag såg hur mammas bil gled upp på uppfarten. Hon såg inte speciellt pigg ut när hon klev ur, så jag antar att det hade vart en jobbig natt. Hon släppte allt i hallen när hon kom in. ”Vad gör du uppe nu?” Hon tittade förvånat in i köket, och mötte min blick. ”Jag blev väckt.” Hon flinade. ”Låt mig gissa, av Kendall?” Då slog det mig att dem inte kunde komma på lunchen om mamma skulle vara hemma. Jag nickade som svar och fortsatte läsa tidningen. ”Jag går upp och lägger mig, ska tillbaka och jobba till lunch, men bara några timmar.” Då kunde jag pusta ut. ”Okej.”

 

Mamma hade åkt för 10 minuter sedan och jag hörde hur ytterdörren öppnades och smälldes igen strax efter. ”Becki, sover du kommer jag döda dig?” Hörde jag hur Kendall skrek från nedervåningen. ”Nej, jag är på mitt rum, kommer ned nu.” Och i samma veva åkte jag på räcket ned för trappen, vilket mamma alltid skriker om att jag inte får. ”Och hon gör en stilig entré som vanligt. Hur har du det här hemma innanför dessa väggar?” Frågade Steffi och slog ut med armarna. Båda två fick en kram, och jag drog med dem in i vardagsrummet. ”Jag har det hur bra som helst, ett fängelse fast lite bättre.” Sarkasm är det bästa jag vet. ”Vill ni ha kaffe?” Båda två nickade och jag gick ut i köket.

 

”Har ni packat än? Eller är det bara jag som har haft tråkigt?” Dem båda tittade chockat på mig. ”Skojar du med mig? Är du klar?” Jag nickade och skrattade. ”Jag har inte ens funderat vad jag ska ha med mig.” Kendall är alltid ute i sista sekunden, och det är alltid henne vi får vänta på. Steffi är den blyga av oss, men ändå är hon inte det, det är bara jag och Kendall som tar fruktansvärt mycket plats. ”Plocka med dig dina sexiga små kläder du, det är väl det enda du behöver ha med dig.” Steffi flinade mot henne, och fick omedelbart en smäll på axeln tillbaka. ”Kallar du mig hora?” Hon lät allvarlig, men ett leende lekte på hennes läppar. ”Nej, nej. Att ligga runt är ju en hobby.” Svaret kom chockat från min egen mun. ”Du har Nike, tänk inte ens tanken.” ”Den tanken har jag tänkt många gånger, och utfört.” Svarade jag undvikande, men båda två tittade storögt på mig.

 

En vecka gick fort även om jag hade utegångsförbud. Det brukar den aldrig göra, och speciellt inte när jag har något att se fram emot. Nike har spenderat nästan all sin lediga tid med mig, och jag är faktiskt glad att ha honom i mitt liv. Min packning var klar för längesedan, det var bara Kendall som hade problem med att välja vad hon skulle ha med sig och inte. Mamma och pappa verkade lite oroliga, men jag kunde förstå varför, det är ju inte direkt första gången jag åker utan dem.

 

”Plocka ur din väska ur taxin nu då.” Vi stod utanför flygplatsen, och Kendall var sist ur taxin. Steffi hade redan dragit med sin väska mot ingången, men jag stod kvar. För jag visste att Kendall ville röka innan vi skulle gå in. Jag rökte när jag var yngre, men valde att sluta. Kommer inte ihåg anledningen, men nu i efterhand är jag tacksam, för man blir inte att lukta gott. ”Vad menade du med det där om att du både tänkt tanken och utfört den? Vi pratade om det hemma hos dig för några dagar sedan.” Hon lutade sig mot handtaget på sin väska och drog in ännu ett bloss i lungorna. ”När vi var iväg förra året så hände det ju massa saker, jag trodde jag hade berättat det för er.” Hon såg chockad ut, men släppte det samtidigt som min mobil pep till. ”Ha så trevligt nu älskling, och sakna mig varje dag. Jag älskar dig. /Nike” Han är så rolig, han skriver alltid under med sitt namn, precis som att jag inte kunde hans nummer, eller hade det i mobilen. Jag svarade lite snabbt.

 

När vi väl landade i Miami och klev av planet slog den varma luften oss rakt i ansiktet och jag såg en underbar månad framför mig. Den här gången skulle jag verkligen ta vara på tiden här, och göra den till ett minne, väl värt att komma ihåg. Ingen skulle kunna stoppa mig, inte ens min pojkvän, som jag älskar över allt. ”Wellcome to Miami.” Skrek Kendall rakt ut så att alla människor runt om oss vände på sina huvuden. Jag bara skrattade och fortsatte gå mot stället där man hämtar väskorna. Både jag och Steffi hade fått våra när bandet plötsligt slutade rulla, vi kollade på Kendall och började skratta, medan hennes ansiktsfärg ändrades till röd och hon blev förbannad. ”Är det någon som skojar med mig eller? Vart fan är min väska?” Det var inte bara hon som inte hade fått sin, det stod närmare 10 till och muttrade runt om oss. Precis när jag satte mig ned på golvet började bandet rulla igen, och den första väskan som kom var Kendalls, så vi alla kunde pusta ut. För vi vet vilket liv det hade blivit annars.

 

Alla tre kastade in sina väskor och bytte fort om till badkläder, vi skulle nämligen kolla in utbudet av grabbar på stranden. Ingen var mer taggad än jag, och jag vet att jag är elak, men jag behöver detta. Det är inte det att jag inte älskar Nike, för det gör jag verkligen. Men det kan vara bra att få se lite nytt. ”Är ni klara, flickor?” Steffi stod redo vid dörren i sin extremt snygga bikini, och ett par minimala jeansshorts. Själv hade jag på mig den som min bror inte tyckte att jag skulle ta med mig överhuvudtaget, då den inte täcker speciellt mycket, och en kort kjol. Har man något snyggt ska man visa upp det också, och inte dölja det. ”Yes, nu drar vi.” Alla tre drog ned sina solglasögon när vi kom ut från hotellet, det var sjukt varmt och helt underbart.

 

Handdukarna låg på sin plats i sanden och vi spenderade mer tid i vattnet än på land, nästan. Kendall är mer en badkruka, men jag och Steffi låg allt i och plaskade. ”Har du sett något snyggt?” Jag kollade på Steffi som låg och flöt. Hon hade en kropp att dö för, och det är inget jag skäms över att tycka, hon vet om det, men vågar inte riktigt använda sig av den. ”Dem där grabbarna som ligger näst intill Kendall på stranden. Den ena såg riktigt bra ut.” Vi började gå upp ur vattnet, för att lägga oss på våra handdukar. Eftersom att vi landade rätt tidigt på morgonen så hade vi en hel dag att spendera på stranden. Vi låg alla tre på mage och solade, och jag kände hur grabbarna en bit bort slängde blickar mot oss. Jag kunde inget annat än le inombords.

 

Kendall satte sig upp och drack lite vatten, samtidigt som en av grabbarna kom fram till oss. ”Vi har länge suttit och diskuterat vem av oss som skulle gå fram till er, så här är jag. Lust att vara med på volleyboll?” Jag vände på mig och sneglade på grabben som stod framför mig. Som vanligt är det Kendall som kastar ur sig massa saker. ”Vi är med.” Hon reste sig upp och presenterade oss, samtidigt som han berättade att hette Nate. Grabbarna hade en tjej med sig, så jag hamnade i samma lag som henne och tre killar, bland annat Nate. Vi var lika många i båda lagen, och det gick hyfsat bra. Ibland kändes det som att Nate var precis bakom mig, men jag vågade inte vända mig bak och titta i fall att jag bara inbillade mig. Jag fick svar på mina inre tankar då han kysste mig på halsen. Jag vände mig om och fick se ett brett leende. ”Du ska ju inte distrahera mig, utan det andra laget. Eller vill du att vi förlorar.” Han log utan att svara, så vi fortsatte spela.

 

När molnen började ta över den klarblåa himmelen valde vi att dra oss tillbaka till hotellet. Nate och jag bytte nummer, Kendall bytte med André, och Steffi fick sig ett nummer av Seth. Vi skrattade oss upp på vårt rum, aldrig kunde jag tro att den första dagen skulle börja så bra som den gjorde. ”Vilka jävla kroppar dem där grabbarna hade.” Kendall kastade sig i soffan och suckade tungt, precis som att någon hade tagit andan ur henne. Jag och Steffi tittade på varandra och började skratta. ”Du tänker bara på sådant.” Hon reste sig hastigt i soffan. ”Såg ni inte Andrés 8-pack eller? Innan denna vecka är över ska jag ha spelat schack på den.” Hon flirtade med ögat och la sig ned igen. Jag drog på mig ett linne, kjolen behöll jag på mig. ”Jag går ned till receptionen och ber om två nycklar till, ifall att vi tappar bort varandra.” Båda två nickade mot mig.

 

Tjejen i receptionen var trevlig och fixade mig två nycklar till. Precis när jag klev in i hissen så hörde jag hur någon skrek att jag skulle hålla den, så jag var snäll och gjorde det. En grabb, lite äldre än mig, med en filmkamera i handen, hoppade in och tryckte på 8:an, själv bodde vi på 6:an. Vi pratade inget, men han tackade för att jag hade hållit hissen åt honom. ”Hejdå.” Log jag och lämnade honom i hissen när den kom till min våning. När jag kom in i vårt rum hörde jag hur duschen var igång, och såg hur Kendall satt på balkongen och rökte, så jag antog att det var Steffi som duschade. Jag gick ut och satte mig bredvid henne. ”Du har nog fått ett sms. Det plingade i alla fall till i din mobil, och jag antar att du har den där Baby-sångaren som ringsignal fortfarande.” Hon skrattade då hon sa det sista. Jag gick in efter min mobil. ”Ja, det är den enda jag har.” Meddelandet var från Nate.


Jag är fortfarnade sjuk, men jag ser att ni är många som kollar in ihopp om att jag ska ha lagt upp ett nytt kapitel, så jag är snäll. Tycker så synd om er. Nu vill jag veta vad ni tycker om denna, verkar den bra. Eller ska jag sumpa den på en gång? :P
Jag har sett att ni är många som frågat om Justin kommer komma in i denna novell, svaret är SJÄLVKLART ja. :) Det är ju en Bieber novell. Sen har jag även fått lite frågon angående en HITRISA, det kommer komma en fortsättning på den, men dock efter denna. :)

Kommentarer
Kajsa säger:

Jag tycker lätt du ska fortsätta på denna.

Men det vart lite luddigt, har Rebecka varit otrogen?. Och vet Nike om det eller inte?.

Men annars, himla bra!. :D

Skrivet: |

melina säger:

det verkar bra :)

Skrivet: |

Ebba säger:

Vill bara läsa mer! Blev jätteglad när det hade kommit ett nytt kapitel!

Skrivet: | Bloggadress: http://ebost.blogg.se/

Anonym säger:

bästa novellen ever

Skrivet: |

rt säger:

Den kommer bli skitgrym ju... Bara hon inte är otrogen mot sin pojkvän :/

Haha grymt annars :)

Skrivet: |

Haley säger:

skit bra <33

Skrivet: | Bloggadress: http://justindbieberstorys.webblogg.se/

Anonym säger:

verkar bra :) men när den här novellen sen är slut, och om du nu ska skriva en fortsättning på HITRISA så kanske jag har glömt den lite:( och det vore ju synd!

Skrivet: |

C säger:

du får inte sumpa den för den är helt grym!

den blev mycket bättre än vad jag trodde och jag hade höga förväntningar så känn dig stolt! :)

Skrivet: |

Anonym säger:

jag tycker du ska fortsätta :) jag älskar den redan även om det bara är första kapitlet! :)

Skrivet: |

Amanda säger:

Fortsätt på¨denna, den kommer bli grym! ^^

Skrivet: | Bloggadress: http://craazybieber.blogg.se/

Jenny säger:

du ska lugnt fortsätta på den! jag känner på mig att den kommer att bli sjukt grym! :) <3

Skrivet: |

johanna säger:

jättebra :) tror att den här novellen kommer bli grym

Skrivet: | Bloggadress: http://bieberword.blogg.se/

johanna säger:

jättebra :) tror att den här novellen kommer bli grym

Skrivet: | Bloggadress: http://bieberword.blogg.se/

Anonym säger:

Självklaart var kapitlet helt underbart! Jag tror att storyn kommer bli grym!

Skrivet: |

Johanna säger:

GRYMT

Skrivet: | Bloggadress: http://johannaviveca.blogg.se/

Johanna säger:

GRYMT

Skrivet: | Bloggadress: http://johannaviveca.blogg.se/

caroline säger:

du ska fortsätta på denna tycker jag :) du lyckas alltid komma med annorlunda idéer så jag tror att denna kan bli en hit! och annorlunda, och inte som alla andra jb-noveller, samma som med din förra :)

LOVE

Skrivet: |

Emilija med J. säger:

du ska lätt fortsätta, den kommer bli grymt bra tror jag !

Skrivet: | Bloggadress: http://eemilijaa.blogg.se/

Fanny säger:

Men gud va gryymt! Om du nånsin släpper en bok kommer jag vara en av de första att köpa den ;)

Skrivet: |

Alice biebah säger:

Sjukt bra , tycker du ska fortsätta på den här! :D och vad betyder hitrisa :p

Skrivet: | Bloggadress: http://justinmallettenovell.blogg.se/

Diana säger:

Asbra. men kan någon vara snäll och förklara vad HITRISA är!? :) tacksam för svar.

Skrivet: |

Cajsa säger:

As bra !!!!

Skrivet: | Bloggadress: http://Cajsalundin.devote.se

Cherry säger:

Så braa :D ♥♥

Skrivet: |

Lisa säger:

HITRISA är den förra novellen (He Is The Reason I´m Still Alive)

jätte bra (Y)

Skrivet: |

zandra säger:

den verkar asbra! Fortsätt på denna!! :)

Skrivet: | Bloggadress: http://storyyys.blogg.se/

Justinbsaga säger:

Älskar din blooogg! Tack förresten hoppas de funkar -.- skrev ett helt inlägg om din blogg haha

Skrivet: | Bloggadress: http://justinbsaga.blogg.se/

jasmine säger:

verkar skiiit bra :) vill bara att andra kapitlet ska komma ut :D:D:D

Skrivet: |

Jenny säger:

Hejsan! Jag älskar din novell/bok! Blev typ kär på en gång! Det här gav mig inspiration och om du vill kan du kika in på min blogg där jag också skriver en novell om Justin och en tjej som heter May. Novellen heter ''Love triangle''

Skrivet: | Bloggadress: http://bloggparken.se/Myway2be

Ida säger:

And i miss u, krya på dig!

Skrivet: | Bloggadress: http://biebsordie.blogg.se/

Anonym säger:

Kan du inte skriva fortsättningen på HITRISA innan den här novellen?:) iaf, älskar din novell!

Skrivet: |

Mickan / - My Life In My Words säger:

Alltså jag har läst ett kapitel och är redan kär, det är så annorlunda mot HITRISA och YGMS, även fast jag älskar dem med! Det verkar som att du bara skriver noveller där jag känner igen mig i karaktärerna. :P Så detta kommer nog att bli en bra natt med denna novell framför mig :) Och härmed är första kommentaren skriven :) ❤

Skrivet: | Bloggadress: http://miickzz.blogg.se

Ditt namn:

Mail adress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Skriv din kommentar:

Komma ihåg dig?



Trackback