Skrivet:
Kategori: √ 1. First Step Two Forever

Kapitel 7 - Magic Between Two People

Även om jag gillar honom så skulle jag nog aldrig klara av att inleda ett förhållande med honom. För det första så är han nästan aldrig hemma, för det andra så har han massa andra tjejer runt sig, och jag vill veta att jag är den enda, och det tredje och största hindret är min syster.



Jag vaknade av att jag hade solen lysandes rakt in i mitt ansikte, då jag glömt att dra ner rullgardinen kvällen innan. Kollade på klockan som visade 10.02 och drog mig sakta upp ur sängen, hur kunde jag ha sovit så här länge tänkte jag. Gick in i badrummet och gjorde mina morgonrutiner, men vart avbruten av att det knackade på min dörr.

Utan att jag hann säga något så öppnades dörren. Han såg mig inte, men jag såg honom, och fjärilarna i magen började flyga omkring. Jag harklade mig lite, så att han skulle höra vart jag va, och för att jag skulle slippa säga något, då jag höll på att borsta mina tänder.

- Hej, sa Justin och log
- Hej, svarade jag tillbaka när jag hade borstat klart
- Så, vad ska vi hitta på idag då?

Utan att jag hann svara så kom han själv med en idé.

- Kan vi inte bara ligga vid poolen och slappa, jag har ingen lust att göra något ansträngande. Sen får jag ju chansen att lära känna dig lite bättre. Sa han och skrattade lite
- Jo, klart vi kan det. Ska bara byta om.

Gick in i min garderob och letade reda på min rosa bikini, och gick in på badrummet igen för att byta om. När jag kom ut så satt han i bara badshorts på min säng, och kollade på mig. Jag kunde ju dock inte slita blicken ifrån honom heller. Så det vart pinsam tystnad.

Men den bröt jag ganska fort genom att kasta en handduk på honom.

- Vad gör du? Gillar du inte det du ser eller? Skrattade han fram
- Haha, nu var ju du rolig. Klart jag gör, men man blir inte brun av att sitta här inne. Svarade jag medans jag gick ner för trappen

Jag kände mig iakttagen då jag gick ut till poolen. Men jag vände mig inte om, utan gick mot stolarna och la ner min handduk på en av dom. Jag såg i ögonvrån att han gjorde lika. Jag ställde mig och kollade på honom, sen tog jag hans arm och hoppade i. Det var inte lika varmt i poolen som det hade vart dagen innan, men det var inte iskallt heller.

Vi simmade omkring och skvätte vatten på varandra ett tag. När jag var på väg upp ur poolen så kände jag hur någon tog tag i mig runt höften, så jag vände mig om och där stod han, alldelens intill mig. Jag viste inte om jag skulle säga något eller inte. Men jag var stum, samtidigt som jag inte kunde släppa min blick ifrån hans ögon. Dom var så vackra, man kunde drunkna i dom.  

Inget mer hände än att vi bara stod där, han höll om mig, och vi tittade på varandra. Men jag var tvungen att avbryta detta.

- Vill du ha något att äta eller dricka? Frågade jag ganska tyst och flyttade min blick
- Ja, något att dricka, tack! Svarade han, men kollade på mig än

Jag gick upp ur poolen och tog min handduk medans jag gick mot huset, jag var tvungen att sätta mig ner en vända i köket för att förstå vad det var som hände. Drömde jag, eller höll han verkligen om mig? Tänkte jag.


Justins perspektiv

Jag kunde inte slita blicken från henne när hon gick in, hon var så fruktansvärt fin. Tänk att jag precis höll om henne, och hon knuffade inte bort mig.

Jag satte mig ner på en av stolarna och tog upp min mobil, jag loggade in på twitter och uppdaterade den.

I just had the world´s finest girl in my arms

Jag dök ner i poolen igen och simmade runt lite. Men efter att det hade gått ett bra tag, så tyckte jag att hon borde ha kommit tillbaka. Så jag klev upp, tog min handduk och drog den runt höften och gick in till köket.

Där satt hon med händerna i ansiktet. Hon varken såg eller hörde mig tror jag.

- Hej, varför sitter du här? Sa jag, och hon röck till.
- Äh, jag vet inte, behövde väl andas tror jag.
- Jag har väl inte gjort något? Frågade jag
- Nej, eller alltså. Jag vill bara veta en sak, varför gjorde du sådär mot mig i poolen? Sa hon och kollade på mig med ledsna ögon



Om det blir mycket kommenterar och spridning av bloggen kommer det två till kapitel ikväll! :)

Kommentarer
julia säger:

Jättte bra!!!! Meer ikväll! :D

Skrivet: |

Alice Biebah :D säger:

Den är jättebra denna novell!

Du jag undrar en sak, kan inte vi göra länkbyte??

Och en annan sak vem är lilla killen på bilderna i

din andra novell ?? :))

Skrivet: | Bloggadress: http://justinmallettenovell.blogg.se/

Mickan -/ My Life In My Words säger:

Jag trodde nästan att han skulle hinna väcka henne :P men inte det :) Haha, 'Jag kunde ju dock inte slita licken ifrån honom heller' :) underbart! Och handduken var ju klockren med hans kommentar :) Detta kommer nog att bli jätte bra :D Oh oj då :D Älskar det du skriver! Söt han är då som tweetar så :) Men nu är jag inte med, vadan denna reaktion från henne. Inte ska hon va ledsen inte. :) ♥♥♥

Skrivet: | Bloggadress: http://miickzz.blogg.se

Ditt namn:

Mail adress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Skriv din kommentar:

Komma ihåg dig?



Trackback