Skrivet:
Kategori: √ 1. First Step Two Forever

Kapitel 5 - Psyco Day

- Melrose, kan du komma och hjälpa oss att bära in alla kassa som vi har handlat? Frågade hon

Jag reste mig upp, ursäktade mig för Justin och gick mot henne. Men hann inte gå många steg fören jag såg hur hennes ansiktsuttryck ändrade sig. Jag vände mig om och såg att Justin hade rest sig och gått mot poolen för att hoppa i.

Jag drog med mig Mel och gick in.

- Jag ska presentera er för varandra, men inte nu. Vi ska bära kassar. Sa jag och höll i henne hårt, dels för att hon inte skulle springa ut och kasta sig över honom, och sen för att hon inte skulle svimma.



Vi bar in alla kassar som mamma och pappa inte fick med sig första gången, och sen satte vi oss vid köksbordet. Jag förklarade för henne hur jag kom i kontakt med Justin. Och bad henne lugna ner sig lite.

Jag sa åt henne att ta några djupa andetag och gå upp och sätta på sig bikini, så vi kunde gå ut och bada med dom andra. Hon gjorde som jag sa och det tog inte lång tid innan hon kom ner igen.

Vi gick ut till dom andra, och jag var hela tiden tvungen att hålla kolla på vad min syster va, jag ville inte att hon skulle skrämma iväg honom det första hon gjorde. Men för att få detta överstökat så tog jag henne i armen och gick bort till Justin.

- Detta är min syster, Melanie. Sa jag till Justin

Han sträckte fram handen och hälsade på henne. Hon tittade på honom med stora ögon, och hälsade tillbaka på honom. Jag tittade på dom båda och skrattade till lite.

- Så nu var detta avklarat. Nu kanske du kan behärska dig lite. Kollade jag på syrran och sa

Hon hann inte svara fören jag såg att Justin närmade sig mig, och av ren reflex tog jag tag i hans arm precis när han puttade ner mig i poolen. När jag kom upp över ytan kände jag någon som drog i mina ben, jag kollade under vattnet och såg då han simma på botten.

När vi hade badat i flera timmar, och min syster hade ställt 100 frågor till stackars Justin så tyckte jag att vi skulle byta om till torra kläder och hitta på något annat.

- Är det någon mer än jag som är hungrig? Frågade Mel och tog sig på magen
- Ja, jag är. Svarade Caitlin och Christian i kör
- Justin, what about you? Hörde jag från Mel  

Han kollade upp ur sina tankar och nickade som svar. Så alla vi drog på oss våra skor och gick ut mot hans bil. Caitlin och Christian hoppade in bak, och Caitlin nickade åt mig att jag skulle sätta mig fram. Syrran satt sig bak med dom andra.

- Vad ska vi äta da? Frågade jag allihopa.
- Pizza utbrast Mel med ett skrik

Eftersom att det var Justin som körde så fick han bestämma vart vi skulle käka, och sen handlar det lite om hans säkerhet också. Så vi drog till ett ställe som låg lite utanför Atlanta. Alla klev ur bilen och utanför pizzerian stod det två tjejer i 14 årsåldern. När dom såg att Justin klev ur bilen så började dom gå mot vårat håll, när dom var nära nog såg jag att dom tittade frågande på mig, och fortsatte mot Justin.

- Hej, skulle vi kunna få ta en bild? Hörde jag den ena tjejen fråga
- Det är klart ni kan, svarade han och tog kameran och knäppte bilden själv

Vi andra gick fram till dörren och väntade på honom. Och då passade jag och Caitlin på att byta nummer med varandra. När han kom tillbaka så log han lite smått. Vi gick in och alla beställde olika pizzor och när vi fick dom började vi käka under tystnad.

När vi hade ätit klart och gått ut från pizzerian så kollade jag på klockan.

- Jag måste nog hem nu, klockan är redan halv 11. Sa jag lite ledsamt
- Det är lugnt jag kör hem dig, hörde jag Justin bakom mig

Vi åkte hemåt igen, och Justin stannade utanför Caitlin och Christians hus först, eftersom att det låg före mitt. Jag sa hejdå, och tackade för dagen, och så gav jag dom en varsin kram.

Vi fortsatte bilresan under tystnad och efter bara 1 minut var vi hemma hos mig. Det jag mest var rädd för inträffade. Melanie öppnade käften, och titta på Justin.

- Kan jag få ditt nummer? Sa hon helt allvarligt

Innan han ens hann uppfatta frågan vände jag mig mot Mel och tittade på henne, jag behövde inte ens säga något utan hon fattade vinken direkt. Hon gick ur bilen med bestämda steg och gick in i huset. Jag satt kvar en stund utan att säga något, då han bröt tystnaden.

- Jag hoppas jag får träffa dig igen. Sa han utan att titta på mig
- Tänk att jag tänkte precis den tanken. Är du tankeläsare? Skrattade jag
- Nej, inte vad jag vet. Sa han och tog min hand

Han höll kvar sin hand i min och pussade mig på kinden. Jag sa hejdå och klev ur bilen och gick mot huset utan att vända mig om. När jag kom innanför dörren så lutade jag mig mot den och satte mig ner, han lämnade en lapp i min hand.


Jag hoppas verkligen att ni sprider denna blogg vidare, och att ni fortsätter läsa den. Kommentera mkt så kommer nästa kapitel redan ikväll!! :)

Kommentarer
ella säger:

jäääättebra! :D fortsätt, mer ikväll! (A)

Skrivet: | Bloggadress: http://ellibelli.devote.se

Anonym säger:

meeer!:)

Skrivet: |

Josefina säger:

Den var jätte bra ska sprida den så mycket jag kan!!! Ge mig bara ett till kapitel!!! Gosh!!!!! Hahahahahahahahahahaaaahahahahahahahahahahahahaha!!!!!!!!!!!!!!!!!

Skrivet: |

Mickan -/ My Life In My Words säger:

Ja tänk om man ändå kunde bli presenterad sådär :P Fast man hade ju helst velat vara den som presenterar. ;) Men lite kul var det! :P Det märks lite att Justin flörtar med henne faktiskt. Men hon är rätt duktig hon med :) Kul att Caitlin tyckte att hon skulle sitta i fram, men jag tror nog att systern hade velat gjort det :) Han är ju söt alltså, :) Men haha, skrattade lite där när Melanie frågade efter hans nummer. :P Kunde nästan se Melrose's blick, och se Melanies tvära ansikte. :P haha awe, snutten då :D Men vad lämnade han för lapp. :D ♥♥♥

Skrivet: | Bloggadress: http://miickzz.blogg.se

Ditt namn:

Mail adress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Skriv din kommentar:

Komma ihåg dig?



Trackback