Skrivet:
Kategori: √ 1. First Step Two Forever

Kapitel 4 - The Water Fight

Justin petade lite på mig och sa

- Kom vi ska visa dig en sak. Med en busig blick
 


 
Jag reste mig upp och tänkte börja packa ihop mina saker när jag hörde någon närma sig bakom mig, och sen gick allt så fort. Jag satt fast i Christians grepp och hörde Caitlin skrika bredvid mig, så jag kollade dit och såg att Justin hade lyft upp henne lika som Christan höll i mig, sen gick dom ner mot vattnet med bestämda steg.

- Släpp ner mig Christian, du skulle bara våga släppa mig i vattnet. Sa jag med arg röst
- Justiiin släpp mig, hörde jag Caitlin ropa allt högre

Men grabbarna bara skrattade åt oss, och fortsatte gå mot djupare vatten. Jag kände hur det kalla vattnet stänkte mot mig. Samtidigt som jag kände att hans grepp blev allt lösare och lösare om mig, sen släppte han mig bara. Jag viste inte hur fort jag skulle ta mig upp ur vattnet. När jag väl kom upp på land så kollade jag ut i vattnet och såg att Caitlin hängde på Justins rygg och försökte få ner honom i vattnet. Jag bara skrattade åt dom och sprang upp till min handduk, och drog den runt mig.

Christian kom efter mig och kollade lite fundersamt på mig

- Fryser du? Sa han
- Ja, det kan du ge dig på att jag gör. Svarade jag och hackade tänder

Han var på väg fram till mig för att ge mig en kram tror jag när jag hörde dom andra bakom mig.

- Vad ska vi göra nu då? Frågade Caitlin medan hon kollade på oss med stora ögon
- Jag vet inte, jag skulle vilja hem och kasta mig i en kokhet dusch. Svarade jag och huttrade, samtidigt som jag skrattade

Justin kollade på Christan och sen på mig. Precis som att dom tänkte samma sak.

- Har inte du en pool på gården med varmvatten i? Frågade Christian
- Jo, det har jag. Ska vi dra dit menar ni?

Dom tre kollade på varandra och sen på mig, för att ge mig ett nickande svar. Så vi började röra oss till Justins bil, även om det inte var så långt att gå så var det onödigt att lämna hans bil där.

När vi kom hem till mig, och hade lagt ner våra saker på våra solstolar som vi hade vid poolen så kastade jag av mig handduken och hoppade i, den var mycket varmare än det jag nyss hade upplevt. Dom andra var inte sena med att hoppa i. Jag simmade fram till Christian och kollade på han innan jag tryckte ner hans huvud under vattnet. Sen simmade jag därifrån fort. Lite för fort, för jag märkte inte att Justin var bakom mig.

- Oj, förlåt. Sa jag och min blick fastnade i hans hasselbruna ögon
- Det är ingen fara. Svarade han och log sitt speciella leende

Han var ju mycket snyggare i verkligheten än i alla dessa tidningar, som jag hade läst.

Efter ett tag i poolen så hörde jag hur en bil parkerade på våran uppfart. Det måste vara resten av min familj, och då kom jag och tänka på min syster. Om hon får syn på Justin i våran pool kommer hon att svimma, och aldrig mer vakna. Vad ska jag göra?

- Du, Justin. Jag måste berätta en sak för dig! Sa jag och såg lite bekymrad ut
- Okej, vadå?

Vi gick upp och satte oss på varsin solstol medans syskonen var kvar och plaskade i poolen.

- Jo, jag tror att min syster kom hem just. Och hon är inte som mig, utan lite mer tvärtom. Sa jag och sökte hans blick, men innan han hann svara så fortsatte jag.

- Du ska se hur hennes rum ser ut, ingen i våran familj skulle inte kunna känna igen dig. Hon har hela väggarna fulla med bilder på dig. Så får hon syn på dig nu, då är det antingen kört för dig eller för mig. Skrattade jag fram

Han svarade inte utan kollade bara på mig. Efter ett litet tag så log han lite och sa

- Det är nog lugnt, jag är rätt van. Men kan ju hoppas att hon lugnar ner sig med tiden. För jag hoppas att jag får träffa dig igen.

Innan jag hann svara så såg jag att Mel kom ut från dörren som går in i vardagsrummet. Och som tur var såg hon inte vem som satt med ryggen emot henne.

- Melrose, kan du komma och hjälpa oss att bära in alla kassa som vi har handlat? Frågade hon

Jag reste mig upp, ursäktade mig för Justin och gick mot henne. Men hann inte gå många steg fören jag såg hur hennes ansiktsuttryck ändrade sig. Jag vände mig om och såg att Justin hade rest sig och gått mot poolen för att hoppa i.

Jag drog med mig Mel och gick in.

- Jag ska presentera er för varandra, men inte nu. Vi ska bära kassar. Sa jag och höll i henne hårt, dels för att hon inte skulle springa ut och kasta sig över honom, och sen för att hon inte skulle svimma.    


Kommentarer
Mickan -/ My Life In My Words säger:

Haha, jag förstod nästan att dem skulle göra något sånt, så busigt så :P men kallt kan jag nästan tänka mig :P Kul dock att dem umgås med varann, och att det inte vart så pinsamt :) Haha schysst payback på Christian! :D Jobbigt läge att familjen kom hem mitt i allt, speciellt systern. :O :P Men som han säger så är han rätt van :P Men åh, snutten då :D Men det ska bli kul att se hur detta slutar :) ♥♥♥

Skrivet: | Bloggadress: http://miickzz.blogg.se

Ditt namn:

Mail adress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Skriv din kommentar:

Komma ihåg dig?



Trackback