Skrivet:
Kategori: √ 1. First Step Two Forever

Kapitel 19 - I Never Let Him Go.

Jag tog mina saker och började gå mot bilen. Men kom alddrig ända fram fören någon tog mig på axeln.


Melrose perspektiv

Jag stod och snackade lite med Joey när han helt plötsligt kastade upp mig över axeln och börjar gå ner mot vattnet. Jag anade onda tankar.

- Joey, släpp ner mig. Och absolut inte i vattnet är du snäll.
- Haha, nu ska du allt bli blöt. Sa han under tiden han gick längre ut

Helt plötsligt kände jag bara hur han släppte ner mig, och jag fick en chock. När jag väl kom upp hade jag i tanken att jag skulle kasta mig över honom, men fick syn på Justin som började gå därifrån.

- Jag måste dra, sa jag bara och sprang därifrån

Jag kände Joeys blickat i ryggen under tiden som jag sprang därifrån, men jag var tvungen. Jag ville inte att Justin skulle lämna mig igen, jag ville att han skulle kämpa lite.

När jag kom upp bakom honomm så tog jag han på axeln, och när han vände sig om så kysste jag honom. han stötte bort mig och kollade förvirrat på mig.

- Varför gjorde du så? Frågade han
- För att det är det jag vill göra, jag vill ha dig runt mig jämt. Jag vill kunna kalla dig för min, och det sa jag till dig för två veckor sen, men efter det ignorerade du mig. Svarade jag och tittade ner generat  

Han svarade inte på det, utan tog mina händer och sa.

- Jag vill be om ursäkt för att jag har betett mig som jag har gjort, och inte hört av mig. När jag såg dig med han där borta så kändes det så fel.
- Vadå fel? Får jag inte ha vänner eller? Frågade jag drygt tillbaka
- Jo, det är klart att du får det. Men det såg ut som att det var mer än vänskap, men jag kan ha fel.
- Men det är det inte, inte från min sida iaf. Jag har ju sagt att det är dig jag tycker om.

Han svarade inte som vanligt efter att jag sagt någonting sådant, utan tittar bara på mig och ler.

- Snälla, kan du svara istället. Du tittar bara på mig efter att jag sagt något sånt.
- Vad vill du att jag ska säga? Svarade han
- Vad tror du? Här har jag stått och sagt att jag verkligen tycker om dig, och du undrar vad jag vill att du ska säga tillbaka.
- Ja, jag tycker om dig också, varför tror du att jag bara gick när jag såg dig med honom?

Den här gången var det jag som inte svarade, jag gick bara emot honom för att komma så nära som möjligt. Våra läppar var bara några millimeter ifrån varandra. Jag kände hur hans hjärta slog hårt.

Men jag stod inte ut med att ha han så nära utan att få känna hans perfekta läppar mot mina, så jag kysste honom, samtidigt som jag drog fingrarna genom hans hår, och strök han vidare ner på ryggen. Samtidigt kände jag hans händer som vandrade över min kropp. Jag stod dock bara i bikini, men i just det ögonblicket så var mina tankar någon helt annan stans. Så det fick vara.


Justins perspektiv

Efter vad som kändes som en evighet i hennes armar så hörde jag ljud som jag så väl kände igen. Jag släppte henne och kollade upp. Och jag kunde inte bli mer irriterad över det jag såg. Massa paparazzi stod runt om oss, och jag viste inte hur fort vi skulle ta oss där ifrån.

Jag tog henne i handen och började springa mot min bil. Jag såg på henne att hon kände sig obekväm i situationen och hon höll för sitt ansikte. När vi kom till bilen så satte hon sig i baksätet vilket jag kan tycka vara bra, för där var det tonat.

- Jag ber så hemskt mycket om ursäkt för det där, hörde helt plötsligt henne säga. 

Jag kollade bak på henne i bilen där hon satt och såg livrädd ut. 

- Det är inte ditt fel att dom inte vill lämna mig ifred. Jag tycker mer synd om dig, för hamnar du i alla dessa tidningar kommer ditt liv förändras, och alla kommer veta vem du är. Jag vill inte förstöra ditt liv. 

- Du förstör inte mitt liv, tvärtom. Sa hon och jag hörde att hon började gråta 

Jag kunde inge annat än titta på henne i backspegeln, och hon såg verkligen ut att lida. 

- Gråt inte vännen, va det enda jag fick fram 

När vi kom hem till mig så gick vi upp på mitt rum. Även om jag viste att jag var hemma själv, men ville inte hamna i samma situation med min mamma igen, om hon skulle komma hem. 

- Jag glömde alla mina saker på stranden. Sa hon och satte sig i min säng
- Äh, tänk inte på dom. Jag skrev till Caitlin att hon skulle ta med dom hem till sig.
- Tack, svarade hon tyst

Jag såg att hon frös, då hon bara hade bikini på sig fortfarande. Så jag gick in i min garderob och plockade fram ett par mjukisar och en stor t-shirt, som jag kastade mot henne, så hon skulle förstå att hon skulle sätta på sig det.

Hon drog på sig kläderna sen gick hon iväg in på badrummet och jag satte mig där hon hade setat. Men jag hörde inte att hon kom ut, utan jag kände bara två armar som vandrade ner på min mage. Hon stod bakom mig och lutade sitt huvud på mitt.

- Ska vi göra något, eller vill du att jag kör hem dig? Frågade jag henne
- Jag vill inte lämna dig igen, då kanske jag inte får se dig på två veckor. Svarade hon och skrattade
- Aldrig att jag lämnar dig igen, jag lovar.

Jag vände mig om och ställde mig på knäna mitt emot henne, och la armarna om henne. När jag såg henne så log jag bara, hon var så vacker. Vi stod så ett tag, men började bli trött i benen, så jag la mig ner på rygg, och drog med mig henne ner, så hon la sig på mig. Hon vilade sitt huvud mot mitt bröst.

- Jag känner mig trygg i din famn. Viskade hon fram
- Tur det då, för du lär inte bli av med mig, svarade jag och pussade henne på huvudet


Kommentarer
Anonym säger:

Skrivet: |

Anonym säger:

jaa de är sams igen ;D

Skrivet: |

biebergirl♥ säger:

wow, har läst hela berättelsen på typ en timme, meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer! ;D ♥

Skrivet: |

Mickan - / My Life In My Words säger:

Vilken lättnad att det var hon som tog tag i honom, men jag förstår att hon ville att han skulle kämpa lite för henne. Men jag förstår även att han vart förvirrad. Men ändå glad att han inte var arg på henne. Jag gillar att dem säger att dem tycker om varann, när dem verkligen gör det :) inte alls förtidigt :) Men jävla paparazzis, hate em! Men dem är söta tycker jag :D ♥♥♥

Skrivet: | Bloggadress: http://miickzz.blogg.se

Ditt namn:

Mail adress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Skriv din kommentar:

Komma ihåg dig?



Trackback