Skrivet:
Kategori: √ 1. First Step Two Forever

Kapitel 15 - Backstage

När jag satt nere i köket kom syrran ner, och hon hade ju såklart en av sina 100 Justin Bieber tröjor, ett par leggings och ett par lila solglasögon på sig.

- Ser jag bra ut, frågade hon grimaserade med ansiktet
- Haha, det gör du alltid, du liknar ju mig, svarade jag med ett skratt

När vi var klara hemma med allt var klockan halv 12. Så vi gick ut i bilen och började åka mot arenan.


När vi kom fram till arenan så fick jag en klump i magen. Min syster såg nog på mig att det var lite jobbigt att behöva se honom igen, för hon kollade på mig och sa

- Syster yster, visa honom att du är starkare än så, visa honom att du är värd mycket mer.

Jag kramade om henne och sa

- Ja, jag ska försöka, men jag vet inte hur jag kommer reagera när jag ser honom.
- Tänk bara inte på honom innan vi går in, så kommer det släppa. Tänk på alla andra som kanske är där. Usher, jag vet ju att han är en av dina största idoler. Sa hon och blinkade åt mig

När vi kom fram stod det en vakt där, men vi visade våra biljetter och han släppte förbi oss samtidigt som han ropade på Scooter.

Scooter kom fram och hälsade på oss, och berättade att han var Justins manager. Sen fortsatte han snacka om massa som var helt ointressant, jag ville bara träffa Justin nu. Min syster tyckte det nog var ganska intressant då dom gick bredvid varandra, och skrattade.


Justins perspektiv

Jag stod uppe på scen och dansade lite. Jag märkte att jag hade haft uppehåll lite för länge då jag nästan glömt bort dansstegen. Suckade för mig själv, och gick ner backstage.

Där mötte jag på Jessica Jarrell, gav henne en kram och pratade ett tag med henne. Tills jag såg att Scooter kom gåendes med två tjejer. Jag tänkte för mig själv att det där måste vara dom som vann den där tävlingen.

Men när dom kom närmare insåg jag att det var två jag kände, eller ja den ena. Jag vart faktiskt glad när jag såg vem det var. Hon fick mig alltid att le, och även nu. Vi har inte pratat sen i söndags, och det slutade inte så bra. Så jag vart väldigt förvånad av att se henne här.

Jag gick emot dom, och precis när Scooter skulle presentera dom så gav jag Melrose en kram. Men fick en chock då hon viskade i mitt öra.

- Jag är inte här för din skull, utan för min systers.

Jag tittade bara på henne, då hon vinkade till med sina biljetter. Jag kollade på dom och insåg att det var hon som hade vunnit. Var det ödet? Tänkte jag för mig själv.

- Hur länge har du vetat om detta, frågade jag henne.
- Sen en vecka tillbaka, svarade hon och kollade mig i ögonen
- Och du har inte sagt något till mig?
- Nej, jag hade tänkt överraska dig, om vi fortfarande hade vart vänner. Men det fick bli en överraskning för min syster istället.

Scooter tittade förvånat på oss

- Vänta här nu, känner ni varandra? Frågade han och kollade på oss båda
- Ja, det gör vi, eller ja gjorde. Hann hon svara innan jag fick upp munnen
- Btw, detta är min lillasyster, om du minns henne. Sa hon och kollade på mig
- Jodå, klart jag minns henne minsann. Vem kan glömma henne. Svarade jag och kollade på Mel med lite irriterad blick
- Oops, kanske är dags att be om ursäkt för sist, sa hon och skämdes lite
- Det är lugnt, jag tror jag hade reagerat lika om jag hade en stor stjärna under mitt tak, svarade jag och log lite mot Melrose

Vi stod ett tag och snackade, sen hörde jag bara hur alla ropade på mig från alla håll. Och det var inge ovanligt med det, var bara det att jag inte ville lämna Melrose, jag ville verkligen prata ut om det som hänt.

Då kom jag och tänka på att det var ett bra tillfälle för min mamma att be om ursäkt till Melrose. Så jag sprang iväg till henne och snackade med henne. Och under tiden som jag gick in i mitt rum där alla mina saker var, så gick morsan bort till henne. 


Kommentarer
Mickan - / My Life In My Words säger:

Usch ja förstår att hon fick en klump i magen, skulle jag nog också få om jag hade varit med om samma sak som hon. =/ Men hon är ändå stark som går dit. Jag skulle också vilja träffa Scooter och se hur han är :) haha! Ovanligt att herrn glömmer danssteg ibland, men han fixar det ju alltid på ett eller annat sätt :) Stackarn då, förstår att han vart glad över att se henne, men jag förstår ju henne med. Får se om hur Melrose reagerar nu då, när Pattie kommer och pratar med henne. ♥♥♥

Skrivet: | Bloggadress: http://miickzz.blogg.se

Ditt namn:

Mail adress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Skriv din kommentar:

Komma ihåg dig?



Trackback