Skrivet:
Kategori: √ 1. First Step Two Forever

Kapitel 10 - The First Kiss

Jag stod fortfarande och höll om henne, och hon svarade inte, utan kollade bara på mig, och gav mig en snabb puss på munnen.




Melroses perspektiv

Efter att jag hade gett honom en snabb puss, kollade jag på honom, för att se om han vart arg, eller hur han reagerade överhuvudtaget. Men han log bara mot mig.

Jag la armarna runt honom, och andades in hans doft, den var verkligen speciell. Han kramade om mig ännu hårdare, och jag tänkte för mig själv att jag inte ville att detta ögonblick skulle försvinna.

Vi vart avbrutna ganska precis när jag hade vant mig vid att han höll om mig, av att det ringde på dörren. Jag kollade först ut genom fönstret, för att se om det var någon med en stor kamera. Men såg en ganska stor karl stå utanför, som jag kände igen lite smått. Jag öppnade dörren och in kliver Kenny.

Han tittar på oss en stund.

- Grabben, är det inte dags att dra sig hemåt nu? Säger han och kollar på Justin
- Jo, om jag kunde lämna stället utan att det hamnar i varenda tidning, så hade jag gjort det nu, eftersom att mamma ville ha hem mig. Svarade han och skrattade

Kenny gick mot dörren och Justin gick fram till mig.

- Jag hoppas jag får se dig igen, sa han och gav mig en lång kram
- Ja, och jag hoppas jag får se dig igen, fast kanske inte i tidningar denna gång utan jag vill ha dig framför mig, svarade jag och log mot honom

Han pussade mig i pannan och gick mot dörren. Det blixtrade och folk verkligen skrek efter honom när han gick mot bilen. Jag tycker lite synd om honom, förstår dom inte att han vill ha lite fritid också. Tänkte jag för mig själv när jag gick upp mot mitt rum. För jag ville inte se hur dom behandlade honom.

När jag kom upp på mitt rum så tog jag undan popcornsskålen och burkarna. Sen la jag mig ner i sängen och började återigen fundera över vad som egentligen hände under dagen. Jag låg med huvudet ner i kuddarna och insåg att den ena hade samma doft som Justin.

Jag tog upp min mobil och ringde min bästa vän Candy, när hon svarade så frågade jag henne om jag hade missat nått där hemma. Det kommer alltid vara mitt hem, medans ATL är något tillfälligt bara.

Efter att vi hade pratat ett bra tag om allt mellan himmel och jord, så berättade jag för henne vad jag hade vart med om under dagen. Hon trodde inte på vad jag sa, utan trodde jag hittade på allt. Och jag förstår henne, jag skulle inte heller tro på det. Men jag sa åt henne att kolla i tidningarna dom kommande dagarna. Sen la vi på.

När klockan började närma sig 22 på kvällen, så hoppade jag in på badrummet och borstade mina tänder. Tog på mig min pyjamas och gick och la mig.

Men innan jag hann somna hörde jag min mobil vibrera lite. Tog upp den och såg att jag fått ett sms av Justin.


Justins perspektiv

Jag ville verkligen inte lämna henne. Jag ville ha henne i min famn jämt. Men det kanske är bra om vi inte går så fort fram, tänkte jag. Så man verkligen hinner känna efter om vi verkligen tycker om varandra. Eftersom att jag nästan aldrig är hemma. Det skulle bara bli jobbigt för oss två.

När jag kom hem så stod mamma i köket och gjorde mat.

- Hej gubben, sa hon när jag kom in i köket
- Hej mamma, svarade jag och gav henne en kram

Hon tittade bara på mig med en fundersam blick, och jag förstod vad hon menade.

- Allt gick bra hemma hos Melrose, men jag ville inte lämna henne där bland alla galna paparazzi.
- Huvudsaken är att du tog dig ut. Utan att något hemskt hände.

Jag ville inte lyssna på henne, så jag gick upp på mitt rum. Jag ville verkligen att min mamma skulle tycka om henne, för det gjorde jag. Men så som hon pratade verkade hon inte bry sig så mycket.

När jag kom upp på rummet så startade jag datorn och gick in på twitter. Jag funderade ett tag om jag verkligen skulle skriva om det som hände idag, eller om jag bara skulle lägga det på hyllan. Så istället så skrev jag.

I miss you already

Jag vart sittandes vid datorn i några timmar. Så när jag var klar stängde jag av datorn och gick in på badrummet för att borsta mina tänder.

Jag var fruktansvärt trött så jag bädda ner mig, med mobilen i handen. Jag öppnade ett nytt meddelande, och skrev

Tanken av dina läppar mot mina får mig att le” – skicka.


Vill ni verkligen ha en fortsättning så kommenterar ni mycket! Annars tänker jag inte ens börja skriva på kapitel 11. :)


Kommentarer
Anonym säger:

mer mer mer come oooooon

Skrivet: |

Stina säger:

Den är bra:)) hoppas bara att den inte blir som alla andra... utan lite annorlunda<33

Skrivet: |

Anonym säger:

Mer! :D

Skrivet: |

Julia säger:

Jättebra, snälla meeeeeeeeeeeeeeeer:D Läs gärna min novellblogg! http://itismydestiny.blogg.se

Skrivet: | Bloggadress: http://itismydestiny.blogg.se/

Mickan -/ My Life In My Words säger:

Awe. så sööööööta! :D Typiskt att Kenny skulle komma just precis då da. :P När dem kramas och sådär, ju :D haha ja jag är trött! :P Förstår helt att Candy inte trodde på henne, vem skulle göra det egentligen, men får se vad dem säger när dem får bevis på det :) Han är ju förjävla söt alltså, men han har ju helt rätt med! Jag förstår ju Pattie, hennes största oro är ju Justin och hon känner ju inte Melrose än men förhoppningsvis så gör hon det snart. Aw 'I miss you already' Gullesnutten! :D Och smset :O :D ♥♥♥

Skrivet: | Bloggadress: http://miickzz.blogg.se

Ditt namn:

Mail adress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Skriv din kommentar:

Komma ihåg dig?



Trackback