Skrivet:
Kategori: √ 1. First Step Two Forever

Kapitel 42 - My Sis Is My Angel.

Vi gick mot deras bort och den lilla flickan blev eld och lågor när hon fick syn på Justin. När vi bara var några meter från henne reste hon sog upp och kastade sig i armarna på honom och han lyfte upp henne och gick till bordet där hennes mamma satt med några fler.

- Ursäkta min dotter, men att få träffa dig två gånger på mindre än en vecka är nog mer än en dröm för henne. sa flickans mamma
- Det är inga problem. Jag var påväg hit för jag kände igen henne. Eftersom att vi träffas lite här och där kanske jag kan få veta ditt namn, så jag kan ropa på dig nästa gång jag ser dig. sa han och kollade på den lilla söta flickan
- Lily, heter jag. svarade hon blygt


Justins perspektiv

Vi stod kvar inne på resturangen och pratade med Lily och hennes mamma, hon var riktigt trevlig. Det visade sig att dom hade hyrt ett av husen på samma privata mark område som vi, och dom bjöd över oss nu på kvällen.

Efter att vi hade lämnat dom på resturangen åkte vi hem. Vi bytte kläder till mjukisar och valde att gå över till dom en vända. Det skulle nog troligtvis bli den första och sista gången jag gjorde något sånt här, att besöka ett fan och hennes familj. Men det var nog för att jag hade Rose med mig, som jag gjorde något sånt här. Hon stöttar mig.

När vi kom fram till nummer 3 som dom hade sagt att dom bodde i, knackade jag på och lilla Lily öppnade. Hon såg lika chockad ut som första gången jag såg henne. Jag lyfte upp henne och så gick vi in till Johanna som hennes mamma hette.

- Vill ni ha något att dricka? frågade Johanna
- Det skulle vara gott med kaffe. svarade Rose, och jag vart riktigt chockad. Hon har väl aldrig druckit det innan.
- Jag tar bara ett glas vatten. svarade jag

Johanna reste på sig och gick in i köket, och då passade Lily på att sätta sig i mitt knä, med massa leksaker. Hon var verkligen söt.

- Du är bra med barn. Synd att jag missade så mycket med dina syskon. sa Rose och tittade ledsamt på mig
- Det kommer fler chanser att träffa dom, och då ska vi ta vara på dom. svarade jag och strök henne över ryggen

Lily tittade på oss och log med hela ansiktet, och Johanna kom tillbaka med kaffe och vatten. Vi satt hemma hos dom till klockan vart 10 på kvällen sen valde vi att gå hem. Men innan vi gick tog vi ett kort med Lily, så att hon alltid skulle minnas denna kväll. Den vart verkligen lyckad.

När vi kom hem gick vi in och bortstade tänderna och tog av oss kläderna för att sedan krypa ner i sängen. Tror vi båda somnade ungifär samtidigt. På morgonen vaknade jag av att Rose kysste mig på halsen och smekte mig på magen.

- Godmorgon älskling. sa hon och log
- Vilket fint sätt att vakna på, vore inte helt fel att vakna så varje morgon. svarade jag och kysste henne

Jag drog henne över mig och smekte hennes bara rygg ner mot troskanten, men där stoppade Rose mig.

- Vi hinner inte nu. Vi är redan sena. Klockan är 10 och vi har inte ens packat. sa hon och klev ur sängen och gick in på badrummet

Fan vad hon retas med mig. Varför gör hon så? Hon gör mig upphetsad sen drar hon. Hon ska få igen för alla gånger.

Jag reste mig upp och började packa alla våra saker, det gjorde inte så mycket i vilken väska allt hamnade i, då vi ändå skulle hem till mig båda två. När jag nästan var klar med allt, kom hon ut i bara handduk.

- Du gillar att retas med mig va? frågade jag
- Vadå?
- Först gör du mig upphetsad, och sen kommer du ut i bara handduk.

Hon log bara och kom emot mig med en lekfull blick, men jag backade och hon ändrade min. Hon klädde på sig och underkläder, sen gick hon omkring i dom. Varför gör hon så här mot mig? Fan vad hon retas. Men jag försökte att inte bry mig, även fast det var svårt. Jag hoppade in i duschen efter att jag hade packat klart.

När vi var klara tog vi hyrbilen och åkte till receptione för att checka ut, sen vidare till flygplatsen. Där väntade en hel del fans och som vanligt skriver jag så mycket jag hinner. Vilket inte vart så mycket just denna gång. Att få spendera tid med dom betyder mycket för mig och det vet Rose så hon låter mig göra det.

Flygplatsen Atlanta
När vi hade tagit våra väskor gick vi och kollade på ankomsttavlan och såg att Candy och Julias plan skulle landa om 10 minuter och att Chaz och Ryans plan skulle komma om 30 minuter. För att slippa bli översprungen av massa fans ringde jag Kenny innan vi lyfte och bad honom komma.

Vi gick till starbucks och väntade på Kenny. Rose tog en kaffe, jag måste fråga henne sen varför hon dricker det.

- Hej Justin! det var Kenny som hade smygit upp bakom oss
- Hallo. Skönt att se dig igen. svarade jag och gav honom ett handslag
- Sätt dig ner, vi måste vänta på dom andra 4 som är här om max en kvart. sa Rose

Han slog sig ner och vi började prata om veckan. När Kenny fick syn på Rose sing frågade han om vi hade förlovat oss. Men jag bara skakade på huvudet och sa att det var samma ring som hon fick förut. Han pustade ut och sa.

- Tur för er. För din mamma skulle inte bli glad.
- Men vad mamma tycker och inte, det bryr jag mig inte i. Rose är den jag ska dela mitt liv med. svarade jag och tittade på henne
- Hallå, jag sitter faktiskt här. sa hon och log

Mer hann vi inte prata om innan hon reste sig upp och sprang iväg. Jag kollade över axeln och såg att Candy stod där med en till tjej som måste vara Julia. Både jag och Kenny reste oss upp för att gå och hälsa.

- Gud vad kul att se dig Justin. sa Candy och gav mig en kram
- Detsamma. Och du måste vara Julia. sa jag och sträckte fram min hand och hon tog den och log

Tiden gick fort tills Ryan och Chaz kom. Jag sprang mot dom på en gång och gav dom båda en kram.


Melrose perspektiv

Jag märkte inte att grabbarna hade kommit fören Candy sprang iväg och kastade sig runt halsen på Ryan. Julia och jag stod bara och kollade på dom. Precis när vi skulle gå mot dom kom det fram 3 st tjejer till oss.

- Är det du som är Justin Biebers flickvän? frågade den ena

Just i det ögonblicket fick jag tillbaka alla minnen från förra gången någon frågade mig det, och sen slog ner mig. Jag fick panik och sprang därifrån. När jag kom ut saktade jag ner lite och kände två armar som höll om mig.

- Vad hände baby? det var Justin som hade sprungit efter
- Jag fick tillbaka massa minnen från den gången då jag vart nedslagen. Det kom fram 3 tjejer som frågade om jag var din flickvän nyss, jag blev rädd.

Jag såg i hans ögon att han kände medlidande, och det ville jag inte att han skulle göra. Han pussade mig i pannan och dom andra anslöt sig till oss. Kenny hade konstigt nog låtit Justin springa efter mig själv. Han måste ha förstått lite av vad som hade hänt, annars hade han aldrig gjort det.

Hemma hos Justin
Ryan och Candy hade redan bestämt att dom skulle sova tillsammans, så det var bara Julia och Chaz kvar, och dom fick bestämma själva vart dom ville sova.

Eftersom att mamma och Pattie var på spa så lovade jag att Mel skulle få vara med oss på lördagen, men bara en liten stund. Men känner jag henne rätt kommer hon komma redan 8 på morgonen.

När alla hade kommit till rätta så beställde vi pizza, tog fram monopool och vi spelade parvis annars skulle det ta hur lång tid som helst. När det ringde på dörren sprang både Justin och Ryan dit. Justin tycker inte om att hans vänner ska betala när dom är här, och dom tycker inte om att han skulle betala.

- Jag vann. skrek Ryan när dom kom tillbaka in i vardagsrummet med pizzorna.

Justin satte sig bakom mig på golvet och suckade samtidigt som han böjde sig för att kunna kyssa mig, men jag böjde det så att han inte kunde, men det struntade han i och vred det mot sig, och pressade sina läppar mot mina.

- Euw, killbaciller. Nu kommer jag få utslag. sa jag och log. Dom andra bara skrattade
- Det har du aldrig fått förut, fast jag pussat dig på andra ställen. svarade han och blinkade med ögat mot mig
- Vi vill inte veta vad ni gör. Okej? sa Chaz som redan hade fått nog. Då skrattade vi ännu mer

Jag och Justin förlorade spelet då vi inte hade några pengar kvar. Så vi valde att börja plocka undan pizza kartongerna och allt skräp vi hade kastat omkring. Under tiden som Justin torkade bordet stod jag och lutade mig mot diskbänken och tittade på honom. När han var klar kom han emot mig, la ner disktrasan och lyfte upp mig på diskbänken och började kyssa mig.

Under resten av dagen gjorde vi nästan ingenting. Så när kvällen kom och klockan blev halv 10 gick vi alla och la oss. I rummet som Chaz sov i fanns det två enkelsängar, så han fick med sig Julia dit. Den natten var nog en av alla nätter på min top 10 lista som jag sov skönt och hela natten.

På morgonen vaknade jag av att Justin låg och strök mig lätt på låret med sina fingertoppar. När jag fick upp mina ögon log han smått och pussade mig på näsan.

- Godmorgon sötnos. sa han
- Godmorgon sexy, vad är klockan? frågade jag
- Snart 10, dax att kliva upp. Alla andra är redan uppe.

Istället för att svara kysste jag honom och drog av mig täcket, reste mig och gick mot toan. Jag förstod att han följde mig med blicken så jag vickade extra mycket på rumpan där jag gick i bara trosor. Innerst inne log jag för mig själv, för jag vet hur han tittar. Blicken han gav mig brände mot min kropp.

Dom andra satt och åt frukost när jag kom ner, och ingen såg väl egentligen pigg ut. Jag satte mig längst in vid fönstret och det spöregnade ute. Så vi valde att vara inne idag, om det inte sprack upp på himelen. Eftersom att jag bara hade morgonrock på mig så gick jag upp och drog på mig ett par rosa mjukisar från VS och en Justin tröja, för att visa mitt stöd.

När jag hade klätt på mig och borstat mina tänder kom Justin in, och han log stort då han fick syn på min tröja.

- Vad fin du är. sa han och kom emot mig
- Tack, kan tyvärr inte säga detsamma, för du är inte fin utan sexig.

Han skrattade till och gick mot sängen.

- Du får en kyss om du hjälper mig att bädda sängen. sa han och tittade sött på mig
- Det får jag iallafall. Men kan väl vara snäll för en gångsskull.

Men det fick jag ångra ganaka så precis efter jag trodde vi var klara, allt jag gjorde, gjorde han om. Och det irriterade mig lite, men det fick rinna av mig som vatten på en gås. Vi gick ner till dom andra och hörde med dom om dom hade lust att dra iväg och bowlla, och det var klart dom var på det. Dom ville väl ha revanch sen förra gången. Justin gick iväg och ringde så han kunde boka två banor åt oss.

Jag orkade inte bry mig om vad jag hade för kläder på mig, så jag bytte aldrig om från mina mjukisar. Alla andra gjorde det, så Justin kollade lite konstigt på mig.

- Varför har inte du bytt om? frågade han
- För att jag inte orkar, skäms du över mig om jag går ut så här eller?
- Nej nej, det var inte så jag menade! svarade han och kysste mig

När vi kom fram till bowllinghallen var det inga där. Justin gick fram till disken och satte på lite musik, så jag förstod att han hade hyrt hela hallen. Jag förstår inte varför han gör sånt. Men det får stå för han. Det första Ryan gjorde var att slå en strike. Och det fick ju jag höra, eftersom att jag gav dom en ramsa förra gången. Men resten av spelet var riktigt roligt förutom att vi tjejer förlorade stort. Men det brydde vi oss inte is, tills vi hela resan hem fick höra hur dåliga vi var.

Väl tillbaka hemma hos Justin kom Caitlin och Christian över. Dom hade med sig en överraskning som verkligen behövdes just då. Cait ställde upp 4 vodka flaskor på bordet och sa att festen var igång, men vi kom överrens om att vi skulle äta före. Så vi grillade lite hamburgare, och drog i oss dom.

Efter maten gick jag upp och bytte om, det blev en svart fodralklänning, ganska kort och som satt perfekt över mina kvinliga delar. Ingen kunde motstå mig ikväll, och allra minst min pojkvän. När jag kom ner satt alla ute och hade börjat dricka. Egentligen ville jag inte dricka, men ett glas skulle väl inte skada.

- Ska vi köra Sanning eller Konsekvens? frågade Ryan efter att vi hade setat tysta ett tag
- Ja, varför inte? svarade vi andra i kör

När vi hade börjat "spelet" fick Ryan i uppdrag att kyssa Chaz, och han gjorde det. Sen skulle Candy ge Caitlin ett sugmärke på halsen, det var Chaz som var så barnslig. Men det fick man stå ut med.

- Sanning eller konsekvens, älskling? frågade Justin mig
- Konsekvens.
- Du ska kyssa Chaz, och så fort han besvarar den ska du sluta.

Jag vart riktigt chockad över det han just hade sagt, men det var spelets regler som gällde. Så jag gick över till Chaz och började kyssa honom, det tog faktiskt längre tid än jag trodde innan han besvarade kysse, och som lovat så slutade jag direkt.

- Så, Julia. Din tur, sanning eller konsekvens? frågade jag och log
- Sanning.
- Säg tre bra saker om Justin. sa jag och tittade på honom
- Oj, den var lätt. Trevlig, förbannat het, och grym på att sjunga.

Det hon sa var ju bara sanning så jag la inte ner så mycket energi på det. Efter ett litet tag la vi ner det där och Julia ursäktade sig och gick på toa, samtidigt som det ringde på dörren, Justin gick och öppnade.

Vi andra satt och pratade och drack under tiden. Det där med ett glas funkade inte så bra för mig, men jag kände mig säker med folket jag hade runt om mig. Justin hade druckit en hel del, och Ryan och Chaz hade gått och lagt sig.

Helt plötsligt pep det till i min mobil, det var syrran. Undra vad hon ville, hon var ju på väg hit. Men jag öppnade och läste.

"Kom till köket NU, jag är där"



Minst 5 kommentarer från OLIKA IP-nummer, så kommer nästa.

Kommentarer
emma andersson säger:

vill bara ha mer !! älskar !

Skrivet: |

sara säger:

vem ringde på dörren när justin öppnade?

Skrivet: |

victoria säger:

jätte bra !!

Skrivet: | Bloggadress: http://wikiii.blogg.se/

Anonym säger:

meeeeeeer du äger på attt

skriva

Skrivet: |

Anonym säger:

Såååååå bra

Skrivet: |

FRIDAAA säger:

MEEEEEEEEEEEEEEEEER :DD:D:D::DD

Skrivet: |

Mickan - / My Life In My Words säger:

Va gulligt av dem att åka till Lily och umgås med henne :) Och han är ju bra med barn och bara det kan kanske göra lite ont att dem förlorade det barn hon bar på. Hon är ju lite snällare när det kommer till väckning märker jag :) haha, jag älskar ju verkligen när hon retas, även om hon kanske skulle göra det omedvetet så är det kula tt läsa hans reaktioner och tankar om det :) Har saknar Kenny lite, han bryr sig ju, och det är det bästa! :) Ryan och Candy är ju söta! :D Åh stackarn även fast de tre kanske inte var likadana så förstår jag att hon fick flashbacks och vart rädd =/ haha, 'euw, killbaciller' dem är ju för söta alltså! :) jag kan bara drömma om att vakna breve honom varje morgon, man skulle ju dö en smula varje morgon, antar jag :P haha! jag gillar att hon har på sig en tröja med honom på, lite charmigt faktiskt :) oh alkohol, spännande, och sanning och konsekvens på det, haha, vart lite chockad över Justin's konsekvens till henne faktiskt. :P Men kan det ha vait Mel som kom när Justin öppnade men det tog ju ett tag innan hon fick smset. Förvirrad. ♥♥♥

Skrivet: | Bloggadress: http://miickzz.blogg.se

Ditt namn:

Mail adress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Skriv din kommentar:

Komma ihåg dig?



Trackback