Skrivet:
Kategori: √ 1. First Step Two Forever

Kapitel 41 - The Best Night Ever.

Han öppnade den andra asken och jag såg att det var armbandet som jag hade gett till honom. Han gav mig det och sträckte fram sin arm, jag knäppte på det på honom. Han böjde sig mot mig och jag mot honom och tillslut möttes våra läppar i en passionerad kyss. Jag kunde inte få nog av honom så jag kröp över till och puttade ner honom på rygg, sen satte jag mig gränsle över honom och fortsatte kyssandet.

Hans läppar är dom enda mina läppar någonsin ska få känna på. Hans händer är dom enda som ska få vandra över min kropp.

- Du är den enda för mig. sa jag mellan kyssarna

Han log bara och lät sina händer vandra över min rygg ner mot min rumpa. Helt plötsligt kände jag att dragkedjan på klänningen var på väg ner, men i det ögonblicket orkade eller ville jag inte protestera.

- Är du säker på att du vill göra det här? frågade jag och kollade allvarligt på honom


Justins perspektiv

- Jag är säker. viskade jag i hennes öra samtidigt som jag drog ner dragkedjan helt

Hon fortsatte titta på mig med en allvarlig blick, men jag fortsatte ta av henne klänningen. Jag ville ha henne så mycket. Tillslut ändrade hon sin blick, till lekfull. Hon började knäppa upp min skjorta med ett leende på läpparna. Jag reste mig upp, så att jag satt med henne i knät. Hon drog av mig den och fortsatte kyssa mig, samtidigt som hon försökte ta sig ur klänningen.

När den väl låg bredvid tillsammans med min skjorta så la jag mig ner med henne över mig. Hon masserade mina läppar med hennes, och fortsatte kyssa mig längs med halsen och vidare ner mot bröstkorgen och magen. När hon kom till kanten på byxorna kysste hon mig där flera gånger, samtidigt som hon drog sina naglar löst på min mage. Hon lirkade upp mitt bälte och knäppte upp mina byxor och drog av dom.

Hon tog av sig sina underkläder samtidigt som jag tog av mig mina kallsonger. I det ögonblicket, i månskenet var hon så fruktansvärt vacker. Jag kunde inte hindra mina händer från att röra varenda liten del av hennes kropp, och hon njöt verkligen av min beröring.

Efter flera minuter av bara smekningar och kyssar gränslade hon mig äntligen. Den känslan hon gav mig i just det ögonblicket går inte att beskriva, och enda gången den kommer är när hon och jag blir ett.

Där på stranden under stjärnorna älskade vi med varandra i flera timmar, och avslutade det i vattnet. Vi torkade och klädde på oss, sen spenderade vi flera timmar till på stranden. Solen höll på att gå upp när vi valde att börja packa ihop.

När v kom tillbaka till huset tog vi av oss kläderna och gick in i duschen tillsammans, bara därför att vi hade sand överallt. Sen gick vi och la oss. Även om klockan var 5 på morgonen och det skulle innebära att vi sov bort hela dagen så var vi ändå helt slut. Hon får mig helt utmattad bara genom att titta på mig, med dom där vackra ögonen.

Vi vaknade klockan 5 på eftermiddagen igen. Eller vi, jag vaknade då. Rose sov fortfarande. Jag hade min arm runt hennes midja och jag kände för att väcka henne på ett lite elakt sätt. Så jag började kittla henne.

- Va fan Justin. Varför gör du så här mot mig? skrek hon när hon väl fick luft
- För att jag älskar dig. svarade jag och kysste henne, men hon suckade bara

När jag sa att klockan var efter 5 på eftermiddagen hoppade hon upp ur sängen och sprang in på toa.

- Varför har du inte väkt mig tidigare? skrek hon från toan

Jag orkade inte resa på mig, så jag skrek tillbaka till henne.

- För att jag vaknade nyss jag med. Kom tillbaka älskling. Vi kan ligga i sängen resten av dagen och bara mysa.

Efter ett tag kom hon ut igen och hade armarna i kors över bröstet, troligen för att dölja sig då hon bara hade trosor på sig. Hon kröp ner bredvid mig med ansiktet mot mig, men hon sa inget utan tittade bara på mig. Hon drog sina fingrar genom migg hår och sa.

- Vet du om att du är den vackraste i världen?

För första gången under hela vårat förhållande fick hon mig att rodna. Jag har aldrig rodnat i hela mitt liv, iallafall inte som jag kan komma ihåg. Hon märkte att jag gjorde det, så hon kysste mig. Det var tur, för jag viste inte då vad jag skulle säga.

- Baby, du är den vackraste i vårat förhållande, och i denna värld. fick jag tillslut fram

Vi rörde oss inte ur sängen på hela kvällen. Men vi somnade inte om utan vi låg vakna och pratade eller bara höll om varandra. Det är det bästa med henne, vi behöver inte prata för att förstå varandra. Vi åt inte ens något den dagen, så när jag vaknade dagen efter var jag ganska hungrig, och bara för att vi sov hela dagen före så vaknade jag klockan 8, ganska tidigt för att vara jag.

Jag tog mig upp ur sängen lugnt för att inte väcka henne, och så gick jag ut till köket och började göra frukost. Allt som fanns i kylen åkte fram, och jag stekte ägg och bacon. Precis när allt var klart kom Rose in.

- Vad gott det luktar, vad har du gjort? frågade hon
- Frukost, ser du väl. svarade jag och log flirtigt

Vi åt frukost och pratade om vad vi skulle göra resten av dagen, och vi kom överens om att vi skulle ligga vid poolen på dagen och gå ut och äta på kvällen. Vi plockade undan allt tillsammans och gick tillbaka till sovrummet för att byta om till badkläder.

Jag var klar före henne så jag tog varsinn handduk och gick ut, det var verkligen varmt ute och i poolen. Men jag hoppade aldrig i utan stack bara ner foten, men när jag minst anade det så låg jag i poolen ändå. Rose hade smygit ut och knuffat i mig.

- Hoppar du inte i frivilligt så kommer jag att jaga dig tills jag får tag i dig. sa jag och simmade till andra sidan

Hon svarade mig inte utan dök i på en gång och simmade till mig under vattnet. När hon kom upp över ytan var våra ansikten bara några millimeter från varandra, och precis när jag skulle kyssa henne dök hon ner under vattnet och simmade bort till stegen och gick upp. Hon gick och la sig på solstolen där hennes handduk redan låg.

Den bruden vet verkligen hur man gör för att reta gallfeber på en. Men jag ska ha min kyss om jag så ska ta den själv. Jag simmade mot stegen och gick upp. Men jag la mig inte bredvid henne, utan några stolar ifrån henne.


Melrose perspektiv

Jag låg med mina solglasögon på mig och såg när Justin gick upp från poolen. Han var verkligen snygg och det bästa, han är min. Men han la sig inte bredvid utan flera stolar ifrån mig. Var han verkligen sur för att han inte fick en kyss?

Jag måste ha somnat till för jag vaknade av att jag fick en kanna iskallt vatten - och då menar jag iskallt - över mig. På bara några sekunder fick jag köldskador över min kropp. Även om jag ville skrika eller springa efter Justin, som nu stod bredvid mig och skrattade så han höll på att svimma, kunde jag inte röra en muskel.

Efter några minuter reste jag bara på mig och gick in i duschen för att återfå både min hudfärg och få mina muskler att fungera som vanligt igen. Jag stod med ryggen mot glasdörren i duschen så jag såg aldrig när Justin kom in, men jag hörde honom.

- Förlåt. Men det där var för att du envisades med att inte kyssa mig. Men det var dock inte meningen att du skulle frysa ihjäl. sa han
- Äh, jag antar att vi har ett ouppklarat prankgame. Så jag får ta det för vad det är. Nu börjar jag iallafall få tillbaka känseln i magen. svarade jag

Jag stod kvar i duschen med vattnet rinnande över min kropp och tittade ut på honom genom glasdörren med ett försök till att se ledsen ut. Men det funkar aldrig, så jag öppnade dörren och sträckte ut mina händer i en gest av att han skulle komma och krama mig. Han tvekade inte en sekunde utan klev in i duschen med armarna om mig. Hans varma underbara kropp mot min gjorde så att värmen kom tillbaka snabbare i min kropp.

Efter duschen tog vi båda på oss mjukiskläder, för vi skulle inte iväg till resturangen än på ett tag. Vi gick till köket och plockade fram all frukt vi hade och skivade upp den och gjorde fruktsallad och tog fram glass. Varje gång han fick chansen tröck han upp mig mot diskbänken och kysste mig. Det var ingen idé att försöka göra motstånd, då fick man väl en kanna kallt vatten över sig. När vi var klara med det tog vi våra skålar och gick ut på altanen och satte oss.

- Vad fick dig att hyra detta hus, det hade ju räckt med ett hotellrum? frågade jag
- För att du är värd det bästa och för att jag ville bara själv med dig, och inte ha massa paparazzi krypandes i buskarna. svarade han
- Vad du är söt. Hur ska jag kunna ge tillbaka något till dig?
- Det räcker med att du finns vid min sida.

Bara genom att han sa det där vart jag glad. Han vet att jag aldrig kommer lämna honom, så han behöver inte ens vara rädd för det.

- Har du pratat med Ryan eller Chaz om helgen föresten?
- Nej, det var ju det jag skulle göra. Ska hämta mobilen på en gång.

Han gick tillbaka in och kom ut med mobilen tryckt mot örat och pratade. Jag gillar inte att lyssna när andra pratar i telefon så jag la dövörat till, och lät honom berätta själv vad dom sa. Candy och Julias plan skulle landa en halv timme efter vårat på fredag, så jag hoppas att Ryan och Chaz också kommer runt 12 tiden så slipper vi åka till flygplatsen en gång till.

- Dom kunde och jag sa att om det inte finns ett flyg som landar runt våran tid skickar jag ett privatplan till dom.
- Oj, lyssna på den stora superstjärnan. svarade jag och log

Vi reste på oss och gick in igen, och han puttade till mig och log. Jag började göra mig lite klar, hade inte brottom och det var skönt för då hann jag locka håret som jag inte gjort på länge. Sen sminkade jag mig lite lätt. Som klädval för kvällen fick det bli en lila tubklänning och ett par kilklackar till. Halsbandet jag fick av Pattie i julklapp och ringen av Justin var det enda i smyckesväg. Det räckte gott och väl.

- Ohlala. hörde jag någon säga bakom mig när jag stod och skådade mig själv i helkroppsspegeln. Och när jag vände mig om stod Justin där och bet sig själv i läppen.

Han hade på sig ett bar svarta jeans och en lila t-shirt med en vit kavaj över. Han var ganska snygg han också.

Vi gick ut till bilen och han körde till resturangen där han hade bokat bort och för första gången på två dagar möttes vi av massa paparazzin, men mig gjorde det inget. Enda gången det var irriterande var när dom kom för nära eller ställde frågor dom absolut inte hade med att göra.

Personalen på resturangen var vänliga och visade oss till bordet vid fönstret. Det bästa med detta ställe var att just det fönstret var tonat, så vi kunde se ut men folket kunde inte se in. Vi såg när alla män och kvinnor med stora kameror sprang omkring utanför ihopp om att få en glimt av Justin.

Vi beställde in mat och jag tog en planka, dvs en träbit med mos, kött och beasås på. Jätte gott om ni frågar mig. Justin tog det han alltid tagit spagetti bolognese. Han kan aldrig prova något annat.

När vi var klara och hade betalat, eller ja han betalat. Vi bråkar alltid om vem som ska dra kortet, och jag förlorar alltid, hörde jag att det var någon som sa "du har redan bild på er två tillsammsn, låt han vara nu". Så jag vände mig om och möttes av ett par välbekanta ögon på en liten flicka, det var hon från flygplatsen hemma i Atlanta.

- Justin, ser du den där lilla flickan där. Det är hon från flygplatsen hemma. sa jag och slog till han löst på axeln
- Ja, henne känner jag igen. Vi går dit. svarade han

Vi gick mot deras bort och den lilla flickan blev eld och lågor när hon fick syn på Justin. När vi bara var några meter från henne reste hon sog upp och kastade sig i armarna på honom och han lyfte upp henne och gick till bordet där hennes mamma satt med några fler.

- Ursäkta min dotter, men att få träffa dig två gånger på mindre än en vecka är nog mer än en dröm för henne. sa flickans mamma
- Det är inga problem. Jag var påväg hit för jag kände igen henne. Eftersom att vi träffas lite här och där kanske jag kan få veta ditt namn, så jag kan ropa på dig nästa gång jag ser dig. sa han och kollade på den lilla söta flickan
- Lily, heter jag. svarade hon blygt



Inte så långt, men har helt tappat stinget på vad som kan hända på semestern. Men när dom kommer hem igen kommer saker och ting hetta till. Både för den ena och den andra. Så kommentera mycket. Så kommer ni snart få veta vad som händer! Minst 6 kommentarer från olika IP-nummer.

Kommentarer
Julia säger:

aww han är så söt mot sina fans ! ^^

Skrivet: | Bloggadress: http://bieberprank.blogg.se/

NeverStopLoveJB säger:

jag tycker det skulle vara jätte kul om det hände massor kring lily!! Det blir nånting annat du vet :)

Skrivet: |

Anonym säger:

Jättebra!!

Skrivet: |

n säger:

Super ! :D

Skrivet: |

NeverStopLoveJB säger:

love it!! skriv bara på!!! jag kan inte bärga mig!!

Skrivet: |

loovit.com säger:

skriv!!!!!!!!

Skrivet: |

NeverStopLoveJB säger:

SNÄLLA skriv!!! jag dör snart!!!

Skrivet: |

sofie säger:

jag håller me NeverStopLoveJB skriv krin Lily! <3 <3

Skrivet: |

Maria säger:

jag läste allt på en halv dag och måste bara ha mer!!!

Skrivet: |

tina säger:

kolla gärna min blogg :D



och rösta gärna på min klänning jag designat:



http://nelly.com/se/designyourdress/?obj=VnUZrv0IQrUhbbm67JaZeyCsgWvyO40khR8MA5VRjpyAEY69fTX0#Gallery

Skrivet: | Bloggadress: http://nattstad.se/tinaandersson

Stina säger:

Skriv!!

Skrivet: |

Mickan - / My Life In My Words säger:

Inte så långt, du är knäpp :P - haha ohlala! Det är så det ska vara, ;) Och jag är ju glad att dem fick vara ensamma. haha men vafan han är inte speciellt schysst måste jag säga, jag hade slagit honom hårt. :P Men undrar ja varför hon fick så bråttom in på toaletten, men kan nästan tänka mig att det kanske har med p-piller att göra :) Aw han rodnade, han är ju så förbaskat söt när han rodnar! :D Och jag vill också ha en karl som gör frukost åt mig! :P älskar när dem busar med varann, det får mig alltid att le :) längtar lite tills dem är hemma igen och alla kommer till dem :) men haha att skicka ett privatplan, :P det är de små delarna, detaljerna på allt som jag gillar, bara att han bet sig i läppen och hur dem tänker. Du kan ju verkligen! Men åh, så kul att hon fick träffa dem igen, och att han själv valde att gå dit, :) Han är ju för jävla underbar! :) ♥♥♥

Skrivet: | Bloggadress: http://miickzz.blogg.se

Ditt namn:

Mail adress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Skriv din kommentar:

Komma ihåg dig?



Trackback