Skrivet:
Kategori: √ 1. First Step Two Forever

Kapitel 36 - Marry Christmas.

Det var flera dagar sen vi sågs för att han har haft fullt upp med den nya skivan som släpptes för en vecka sedan. Lagom till julhandeln.

- Vad jag har saknat dig. sa han och bar mig till sängen
- Jag har saknat dig mer och speciellt det här. svarade jag och kysste honom

Han log bara mot mig och rufsade till mig i håret. Jag såg till så att han hamnade på rygg så jag kunde sätta mig gränsle över honom, jag smekte honom under tröjan och jag kände hur han rös till.

Den eftermiddagen låg vi med varandra igen, för första gången sedan den hemska olyckan inträffade. Han har velat flera gånger men jag har alltid hittat på massa olika lögner, och han har som tur gått på dom.

Jag har fortfarande dåligt samvete för att jag inte berättat för honom. Men det är bäst så här.


Justins perspektiv

Julaftons morgon är här och Rose var här med alla julklappar igår och det såg ut som att hon hade handlat en hel affär. Har nog aldrig fått så många paket förut. Det ska bli kul att se vad det är hon har köpt. Hennes paket ligger redan under granen nere då vi ska fira jul tillsammans med hennes familj.

När jag hade klivit upp, duschat och klätt på mig tog jag fram min mobil och skrev ett sms till Rose.

"God Jul älskling, jag saknar dig och älskar dig mest i hela världen. puss ♥"

Bara några minuter efter fick jag ett svar.

"Gud Jul hjärtat. Det tror jag inte, för jag saknar dig mer. PUSS ♥♥♥"

Hon är väl för söt, ska alltid ha sista ordet. Jag lät henne få det också, vi ska ändå ses idag. Hon, Mel och Stephanie kommer hit till 3. Då ska vi äta och sen öppna alla paket, och bara det kommer ta hela dagen.

Jag gick ner till mamma som stod i köket och gjorde klart för maten. Hon hade på sig en söt röd klänning, som passar perfekt för julen. Allt var dukat och klart, så jag kunde bara slå mig ner i soffan, och kolla på TV tills Rose och hennes familj kom. Klockan var nu 14.27 och jag gick upp på rummet och drog en lila slips runt halsen, lite fin lär man ju vara på jul.

Jag kollade mig en sista gång i spegeln och gick ner. När jag tog det sista steget på trappen ringde det på dörren, så jag gick och öppnade. Där stod hon, vackrare än någonsin, min flickvän. Hon hade en lila klänning på sig och en inbakadsidfläta.

- Hej snygging. sa jag och gav henne en kyss
- Och hej till er med. Välkomna! Mamma är i köket. skrattade jag fram

Vi alla gick in och dom tog av sig sina jackor och skor. Stephanie och Mel gick in i köket och Rose tog mig i handen och drog upp mig på mitt rum.

- Jag har en sak till dig, och jag vill att du öppnar den nu. sa hon när vi satte oss i min säng
- Va, vadå? svarade jag chockat

Hon tog fram ett litet paket och jag vart riktigt nyfiken. Men jag öppnade det försiktigt för att inte verka för ivrig. Asken var av silver och på den var det inristat en text "jag är din föralltid".

När jag såg det fällde jag några tårar och han såg det och tog bort dom med sina tummar. Jag öppnade asken och i den låg det ett silverarmband, på det stod det också en text. "I promies and love you"

Jag tittade bara på henne med en förvånad blick, hur skulle jag kunna tacka henne?

- Älskling, jag kan inte ta emot det. sa jag och la tillbaka det i asken
- Klart du kan, och du ska. svarade hon och tog ur det ur asken och satte det på min handled

Jag kunde inte protistera då mamma störde med att ropa att maten var klar. Vi fick inte sitta bredvid, men mittemot varandra på hörnet. Under hela middagen satt vi alla och pratade. Tur nog var det inte första gången som min mamma mötte Stephanie, så dom går ganska bra ihop. Mel är också med i deras samtal. Själv kunde jag nästan bara konsentrera mig på Rose.

När vi hade ätit klart tog mamma hand om allt vad som hade med köket att göra. Så vi andra gick in och satte oss i vardagsrummet för att vänta på henne. Det kanske är bra att man inte har småsyskon på mammas sida, hon är ju inte direkt snabb, och barn brukar inte vara duktiga på att vänta.

Tillslut kom hon ut till oss och hon hade med sig två glas vin. Vi ungdomar fick dricka cola.

Mamma var den som fick leka tomte och läsa på alla paket. Hon brukar gilla sånt. När alla paket var utdelade 45 minuter senare, så började vi öppna.

Mel fick en ny mobil och massa kläder, m.m. Hon vart super nöjd över allt. Jag började öppna, och efter att jag öppnat 5 av paketen skrattade vi alla. Dom var alla från Rose och det var skor och matchande kepor i alla hittills. Hon viste verkligen vad jag ville ha, och inte kunde få för mycket av. Alla skor var nya och hade precis kommit ut på marknaden. Jag blev verkligen glad. Men jag var lite nervös över hur Rose skulle reagera på mitt paket till henne.

Rose ville inte öppna sina när alla satt och kollade, så mamma och Stephanie öppnade sina först, av mig fick dom en vecka på ett fint spa tillsammans, och av Rose och Mel fick dom en lyx kryssning. Det märktes att vi inte ville ha dom hemma.

Våra mammor lämnade rummet när det var dax för Rose att öppna. Av mamma fick hon ett jätte fint silver halsband, och i berlocken satt det ett kort på mig och Rose, när vi log och sov. Mamma måste ha tagit det i smyg. Av sin mamma fick hon en ny mobil, en Iphone4, så Mel vart hysterisk. För hon fick inte en sån utan en Blackberry. Och av Mel fick hon massa småsaker och kläder.


Melrose perspektiv

Nu hade jag bara ett paket kvar eller det var ett kuvert från Justin. Jag ville egentligen inte öppna det då jag garanterat inte är värd det som låg i. Men jag gjorde det ändå.

- En resa till Hawaii, är du inte klok? frågade jag honom
- Du är värd det, så sluta. svarade han och kysste mig

Om han bara viste vad jag hållt inom mig, så skulle han riva min biljett framför ögonen på mig. Fan, varför satte jag mig själv i den här situationen.

Mamma och Pattie har vetat om detta hela tiden, så det var inget att oroa sig för. Men resan skulle inte vi på fören i slutet av Januari, och imon ska jag och Justin till Stratford, Pattie kommer till nyår.

Mamma satt och berättade massa pinsamma saker om mig, som iallafall Justin verkade uppskatta. Han skrattade och tittade på mig som la händerna i ansiktet för att dölja att jag rodnade.

- Baby, du vet att jag tycker om när du rodnar, sluta gömm dig. sa han och satte sig bredvid mig

Jag svarade honom inte men tog bort mina händer, och log mot honom.

Efter några timmar av goda skratt och trevligt sällskap gick mamma och Mel hem, och jag tog med mig Justin upp på hans rum. När han hade stängt dörren tröck jag upp honom mot den och lät mina läppar massera hans. Han drog ner min dragkedja på klänningen och tog bort axelbanden från mina axlar, och lät den falla till golvet.

Jag knöt upp hans slips och knäppte upp knapparna på skjortan och drog av den. Han lyfte upp mig och la mig ner på sängen, jag fortsatte kyssa honom och smekte han på ryggen. Han vände på oss så att jag låg över honom, och han knäppte snabbt upp min BH och drog ner mina trosor. Nu låg jag helt naken på världens finaste grabb. Hans byxor var dock inte på speciellt länge.

Den natten var helt underbar. Hans händer vet garanterat hur man ger mig maximal njutning. Och vi höll på nästan halva natten. Han gav mig flera orgasmer och jag bara älskar honom mer och mer.

När jag vaknade på morgonen hade jag inga kläder på mig, men det var minsta bekymret. Vart var min pojkvän? Men sen hörde jag honom i duschen, så jag smög in till honom, ställde mig bakom, drog mina naglar på hans mage och han vart rädd men samtidigt så rös han till.

När vi hade duschat klart var det bara för oss att klä på oss och gå ut i bilenför att ta oss till flygplatsen. Jag hade redan packat klart och lagt min väska i bilen och Justin hade packat när han vaknade.

Hemma hos Justins morföräldrar
Än så länge hade jag bara träffat hans mormor och morfar och dom var verkligen trevliga. Hans pappa och småsyskon skulle komma om någon timme och det var jag verkligen nervös över, tänk om han inte skulle gilla mig. Jag och Justin hade varit tillsammans i ett halv år, men jag hade inte haft något tillfälle till att träffa honom än.

Vi åt lunch och pratade massor, Diane som hans mormor heter berättade mycket intresanta saker om Justin. Men han verkade inte tycka om det. När det körde upp en bil på uppfarten sprang han ut, och kramade en äldre kopia av honom själv, så jag antog att det var hans pappa. Jag gick efter honom ut för att inte vera otrevlig.

- Du måste vara Rose? frågade den äldre
- Ja, det är jag och du måste vara hans pappa. svarade jag
- Det är helt rätt, Jeremy. Kul att äntligen få träffa dig, har hört mycket bra saker. sa han och log

Han gick tillbaka till bilen och ut kom en liten tjej som hoppade upp i Justins famn. Det måste vara hans lillasyster, men det tog inte stop där. Jeremy lyfte ur en liten grabb också, så det är dom här två söta barnen som är Jazmyn och Jaxon.

Vi gick in och satte oss i vardagsrummet, och förvånadsvärt hoppade Jazmyn upp i mitt knä. Jag tittade på Justin och han mimade "hon gillar dig", och jag log tillbaka.

Efter flera timmar av skratt och roliga konversationer valde jag att gå upp och ta en dusch, sen gå och sova. Jag sa godnatt till alla utom Justins småsyskon som redan hade somnat.

Väl inne i duschen började tårarna rinna, dom hade inte gjort det på flera veckor. Men när jag såg hur söta hans syskon var, insåg jag att jag hade kunnat haft en baby om några månader.

När jag kom ut ur duschen och in i Justins rum, som han haft här hela tiden fick jag mitt livs chock. Han satt i sängen med min svarta dagbok och grät. Jag vart helt stel i kroppen och fick inte fram ett ord. Även om det gjorde att han läst mina privata tankar så var den smärtan inget mot det han säkert kände.

Nu är mitt liv slut, och imorgon sitter jag på ett plan hem och ser honom inte mer.


Kommentarer
Tippe Bieber <3333 säger:

MEEEEER! <'333 :(

Skrivet: | Bloggadress: http://http

F säger:

oh va bra kapitel!



kika gärna in på min blogg med novell om JB, jag har kommit en bit men är liksom fortfarande ny med hela grejen och vill så gärna ha feedback. :)

Skrivet: | Bloggadress: http://fanficsjb.blogg.se/

Mickan - / My Life In My Words säger:

Började läsa detta kapitel på jobbet men hann inte läsa klart :) Haha dem är ju så söta, :D riktigt stilig kan jag tänka mig att han var i dem kläderna, och jag kan bara tänka mig hur vacker hon var i sin klänning :) Vilken fin present hon gav honom :) Och jag hade lätt velat se hans reaktioner på hans julklappar, allihop :P Men undrar varför hon inte ville att de andra skulle se henne öppna sina julklappar. Åh en resa till Hawaii, det kan bli fint tror jag, dem behöver nog det :D Jag älskar när han säger att han tycker om när hon rodnar :) Snutten! Oj då lite mys där med, visst saknar man detaljerna men det är helt okej ändå :) Tycker alltid om att läsa när dem träffar morföräldrarna och han pappa samt Jazzy och Jaxon :) Jazzy är ju så förbaskat söt :D Jaxon med ofc! :D Ahmen lilla vännen då, jag bara önskar att hon hade berättat det för Justin, så att han slapp behöva läsa om det i hennes dagbok, jag som trodde att hon var ärlig jämt. Visst är det en jobbig sak men dem är ändå två om det. =/ Nu måste jag ju läsa nästa innan jag lägger mig. ♥♥♥

Skrivet: | Bloggadress: http://miickzz.blogg.se

Ditt namn:

Mail adress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Skriv din kommentar:

Komma ihåg dig?



Trackback