Skrivet:
Kategori: √ 1. First Step Two Forever

Kapitel 34 - The Ellen Show.

Han satte sig gränsle över mig igen och böjde sig ner för att kunna kyssa mig. När han bara var några millimeter från mig så jag kunde känna hans andetag la jag mina händer runt hans nacke och tröck honom mot mig så att våra läppar möttes.

- Hallå, ni är inte själva här. sa Mel och harklade sig

Justin avslutade kyssen och klev av mig. Han gick ut ur rummet och tog med våra väskor ner.

Efter flera timmar av många skratt med min syster åkte hon hem. Men det var inte sista gången vi sågs, hon är en del av mitt liv igen.


Justins perspektiv

Flygresan gick hur bra som helst, Rose somnade mot min axel och jag lyssnade på musik. Morsan satt mellan Scooter och Kenny några rader bakom oss.

När vi kom fram till hotellet gick jag och Rose direkt upp och la oss, men jag tror hon somnade i fallet. hur kan hon vara för trött? Jag låg vaken ett tag och tittade på henne. Hon såg så fridfull ut, så vacker.

Jag vaknade morgonen efter av att det knackade på dörren, och sen hörde jag två stycken som pratade. Men hörde inte vilka, 5 minuter senare slogs dörren igen, och Rose kom in till mig.

- Det var Scooter som skulle se om vi var vakna, och påminna oss om att vi ska åka klockan 2, och klockan är 10 nu.

Jag svarade inte henne utan nickade bara och lyfte upp mina armar för att visa henne att hon skulle komma och lägga sig. Hon la sig ner på mig och gav mig en kyss. Efter ett tag gick jag upp och klädde på mig och tog min vackra flickvän i handen och gick ner till frukosten.

Det fanns hur mycket som helst att välja på, men jag plockade bara på mig två smörgåsar och ett glas mjölk. Rose plockade bara frukt, hon äter sällan.

- Är du nervös? frågade jag när vi hade satt oss ner
- Lite, har försökt att inte tänka så mycket på det. svarade hon

Vi satt kvar i en timme nere vid frukosten och pratade. Sen gick vi upp och tog en dusch. Rose gick ut och satte sig på balkongen i bara handduk och jag klädde på mig. När hon kom in igen, började hon riva omkring i son väska efter kläder, tillslut hittade hon ett par matchande lila underkläder, ett par svarta leggings och en lila tunnika. Hon vart riktigt söt.

- Kan jag ha det här på mig? frågade hon och kastade bak sitt hår på ryggen
- Klart du kan. Du är jätte fin. sa jag och la mina händer på hennes höfter

Vi satte oss ner i soffan och väntade på Scooter. Hon låg ner i mitt knä, och jag höll på med hennes hår när det knackade på dörren. Rose gick och öppnade, det var Scooter, så vi gick ner och satte oss i bilen tillsammans med mamma och Kenny.

När vi kom fram till studion var det jätte mycket folk utanför, men jag tog mig ändå tid till att hälsa på mina fans och skriva massa autografer. Rose gick vidare med min mamma och Scooter för att det inte skulle verka för uppenbart. Jag hade med mig Kenny, och han var tvungen att avbryta mig för att det inte fanns mer tid till det. Men jag gjorde klart för dom alla att jag älskar dom.

Väl inne med alla andra såg jag att Rose satt i en sminkstol och blev fixad, både håret och sminket. Jag gick och satte mig i en stol bredvid henne och under tiden jag fick sånt TV-puder betraktade jag Rose i spegeln. Om mindre än en halv timme kan jag visa mig tillsammans med henne och kyssa henne öppet.

Vi hörde att Ellen drig igång showen och jag var första gästen ut. Men hon pratar alltid lite i början, så jag skulle inte ut än. Jag stod och drömde lite då det kom fram en tjej med stora hörlurar och sa att det var mindre än 2 minuter kvar tills jag skulle ut.

Jag ställde mig bredvid dörren som skulle leda mig ut på scenen. Där ifrån såg man publiken, och det var massa tjejer med mig på tröjorna, och sånna saker är det fortfarade svårt att förstå.

Nu kunde jag höra hur Ellen började presentera mig, och jag blir lika glad varje gång.

- Dagens gäst är en liten grabb i en stor värld, och jag kan med gott samvete kalla honom min vän. Här har ni flickidolen, JUSTIN BIEBER!

Dörrarna öppnades och jag gick ut. Det är en härlig upplevelse att veta att hela publiken klappar och skriker åt mig, spelar ingen roll hur många dom är. Dom finns, och dom gör mig glada.

Jag gick fram till Ellen och gav henne en kram och så satte vi oss i en varsinn fotölj. Hon frågade massa frågor om min turné jag var på tidigare i år, och den kommande skivan, och som vanligt är hon den första jag berättar det för.

Vi gick på reklar för TV tittarna och det kom ut en till fotölj, den ställde dom bredvid min. Här skulle min flickvän snart sitta inför hela världen. När vi kom tillbaka från reklamen var det bara några minuter kvar tills Rose skulle komma ut.

- Som ni alla kan se står det en tom fotölj bredvid Justin och ni undrar säkert vem som ska sitta dör, och jag kan säga er att inte ens jag vet vem det är. sa Ellen och lät förvirrad
- Jag skrev igår på twitter att jag hade en överraskning, vill ni att jag visar vad det är? frågade jag och alla i publiken skrek

Nu vart tom jag nervös, undra hur Rose mådde egentligen. Jag viste att alla mina äkta fans skulle älska henne minst lika mycket som jag, och nu var det dax att visa henne för alla.

Jag ställde mig upp och ropade ut henne på scenen.


Melrose perspektiv

Jag hörde hur Justin ropade ut mig och dörrarna öppnades. Där stod han upp bredvid Ellen och med utsträckta armar. Alla klappade och skrek. När jag kom fram till dom kändes det som att jag hade gått hundra meter.

När jag skulle ge honom en kram överraskade han mig, han kysste mig.. Man kunde höra att vissa i publiken höll andan, men jag log bara. När vi hade släpt varandra gick jag för att krama om Ellen. Vi satte oss ner och Justin tog mig i handen, handen med ringen på.

- Så, vem är denna bedårande tjejen då? frågade Ellen och kollade på Justin
- Det är min flickvän, Melrose Black. svarade han och såg riktigt stolt ut
- Hur träffades ni, och hur länge har ni varit ett par? frågade hon och tittade på mig
- Vi träffades en dag på stranden, då det visade sig att vi hade gemensamma vänner, och vi har varit tillsammans i snart två månader. svarade jag och klämde Justins hand hårdare

Intervjun fortsatte i en kvart eller så, sen var vi klara. Men innen vi reste på oss började publiken skrika "kyss henne" i kör, och jag kunde inte annat än le. Justin ställde sig upp och drog med mig, sen la han sina händer på min hals och innan jag viste var hans läppar pressade mot mina.

När vi kom ut backstage kom Pattie fram och gav oss en kram, hon såg riktigt stolt ut. Men jag kunde inte förstå varför. Jag tog min väska och fiskade upp min mobil, och till min förvåning hade jag ett missat samtal från min pappa och ett sms från mamma. Jag tröck bort mammas sms.

- Justin, kolla här! sa jag och visade honom mobilen
- Vad vill din pappa? frågade han förvånat
- Jag vet inte, ringer upp honom när vi kommer till hotellet.

När vi kom ut hade Kenny redan kört fram bilen, men hann mötte oss i dörren för att det var mer folk utanför nu än när vi kom. Tillslut satt vi i bilen på väg till hotellet. Det enda jag kunde tänka på var att pappa hade ringt, undrar vad han ville? Det skulle jag ju i och för sig få reda på snart. Men jag kunde ändå inte släppa det, och slappna av, och det märkte Justin, för han tog min hand och kramade den, och pussade mig på huvudet.

Det var mycket folk utanför hotellet när vi kom dit, men Justin stannade inte en enda gång. Undra varför? När vi kom upp på rummet, eller ska jag säga in i sviten så kastade vi oss båda i soffan.

- Varför stannade du inte där nere? frågade jag
- För att jag såg att du ville därifrån. svarade han och kysste mig

Då kom jag på att jag skulle ringa pappa, så jag klev upp och gick till min väska som låg slängd innanför dörren. Jag tog upp mobilen och letade upp pappas nummer, tröck grön lur. Det gick flera signaler innan han svarade.

- Hej, du hade ringt. sa jag
- Ja, först tänkte jag säga grattis till en helt fantastisk show hos Ellen. Jag slog på kanalen och där satt du. skrattade han fram, men fortsatte
- Sen tänkte jag berätta att du ska få ett syskon.

När han sa det sista tappade jag luften och telefonen. När Justin hörde smällen kom han springandes, precis när han la armen om mig föll jag ihop. Mobilen låg kvar på golvet men han plockade upp den och gick iväg.

Jag satt kvar nere på golvet lutad mot väggen med knäna mot bröstet, och jag hörde att Justin pratade med pappa, men jag uppfattade inte vad han sa.

Hela tiden funderade jag på vad han hade sagt, ett syskon. Han tog ju inte ens hand om dom två barnen han redan hade, och nu skulle han byta ut oss helt. Hoppas iallafall att det barnet får det bättre än vad jag och Melanie har haft det med honom.

Justin kom tillbaka efter vad som kändes som en evighet. Men i självaverket hade det bara gått några få minuter. Han satte sig ner och la armen om mig. Varför ska allt hända mig?

Han berättade vad pappa hade sagt och att han hade bett om ursäkt över att han hade sagt det till mig över telefon. Men vad gjorde det, skadan var redan skedd. Det kändes som att jag var instängd så jag reste mig upp och sprang ut, och Justin följde såklart efter men jag hann in i hissen innan han kom fram.

Mobilen glömde jag kvar på rummet, men det kanske var lika bra. Annars skulle Justin ringa ända tills jag svarade. Just nu ville jag vara själv. Jag gick inte så långt från hotellet fören jag såg en gammal lekpark, med massa ruttna gungor och sånt. Där slog jag mig ner och tankarna snurrade runt i mig.

När jag satt där i mina egna tankar hörde jag att det kom en gäng tjejer mot mig, och alla bar Justin tröjor. Jag var snabb med att dölja mitt ansikte. När jag trodde att alla hade gått förbi tittade jag upp och det kom en till tjej, hon sprang ikapp sina vänner och sa något, men jag hörde inte vad. Dom vände sig om och kollade på mig.

Just i det ögonblicket kände jag mig fruktansvärt ensam och rädd. Jag har läst om vad dom såkallade Belibers har gjort med och mot tjejer som sägs ha dejtat Justin. Då ångrade jag mig väldigt mycket att jag inte hade mobilen med mig. 

Tjejerna kom emot mig och jag kunde inte tyda deras blickar, men jag kände en liten oro komma krypandes. Dom stannade framför mig och kollade bara på mig. 

- Bruden, är det du som är tillsammans med Justin? frågade hon som såg ut att vara äldst 
- Ja, det är jag! 

Det var det enda jag hann svara innan jag kände ett hårt slag precis under ögat, och jag föll av bänken för att jag absolut inte var beredd på det. När jag landade på marken kände jag fler slag och även sparkar mot magen. 

Jag hörde att det var någon som ropade och frågade vad det var dom höll på med. Tjejerna slutade och sprang därifrån, och den äldre mannen kom fram till mig. 

- Jag ringer en ambulans. sa han och plockade upp mobilen 
- Nej, snälla gör inte det, det kommer hamna i tidningarna. Låt mig ringa ett samtal. harklade jag fram och höll för magen 

Han tittade bara på mig med en förvånad blick, men gav mig ändå mobilen. Jag slog Justins nummer och hoppades att han skulle svara, för hans var det enda jag kunde. 

- Ah, Justin. svarade han 
- Hej, det är Rose. Kan du komma till den gamla lekparken bara några hundra meter från hotellet. Det har hänt en sak. var det enda jag fick fram sen blev allt svart och jag föll ihop


Kommentarer
emma andersson säger:

omg så bra!

Skrivet: |

Clara säger:

NÄSTA!

Skrivet: |

Stina säger:

omb meer!!

Skrivet: |

Mickan - / My Life In My Words säger:

Jag gillar det jag läser och vet knappt vad jag ska kommentera ibland, men det blir ju aldrig en tom kommentar, eller hur :D klart hon är nervös vem skulle inte vara det liksom :P haha, självklart var det mycekt folk där när han hade tweetat om det, men jag gillar att han stannar och så. :) Kan se Ellen framför mig, dem har ju alltid så kul ihop, haha! :) Och kan nästan tänka mig trycket i studion när han kom ut. Och när hon kom ut, stackarn jag hade ju nästan skitit ner mig :P Och kan tänka mig reaktionern från publiken, men jag gillar att han gjorde det. :) Men va tusan, det var ju inte så länge se hennes pappa lämnade hennes mamma, och ska redan ha barn, stackars Rose, fyfan att få höra en sån sak, han hade ju kunnat vänta med det och sagt det mellan två ögon istället. Men vafan, när man läser sånt så skäms man ju lite, det finns ju en del Beliebers som är så, och det är det man skäms över, att dem tror att det dem gör får Justin att gilla dem mer, nja inte direkt va, skulle kunna predika länge om just den saken men låter bli. Men skönt att det kom förbi någon och hjälpte henne, och jag kan nästan tänka mig Justin's reaktion på det samtalet. ♥♥♥

Skrivet: | Bloggadress: http://miickzz.blogg.se

Ditt namn:

Mail adress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Skriv din kommentar:

Komma ihåg dig?



Trackback