Skrivet:
Kategori: √ 1. First Step Two Forever

Kapitel 32 - Clean The House.

När filmen var slut gick Ryan och Candy upp och la sig, då dom bara hade denna natt kvar att spendera tillsammans, så dom ville väl ta vara på tiden. Jag och Justin låg kvar nere i en säck och myste. Finns inget bättre än att ligga i hans famn och känna hans värme.

Jag kände att han lyfte upp mig men jag var för trött för att röra mig eller säga något. Men jag hörde honom.

- Du är mitt liv, mitt allt. Jag älskar dig. viskade han och la ner mig i vad jag tror var sängen, och han la sig bredvid och höll om mig


Justins perspektiv

- JUSTIN DREW BIEBER. Du kommer ner till köket NU! skrek mamma från hallen

Trevligt vaknade man får från sin mamma, som precis har kommit hem från en helg på spa. Jag skickade iväg henne på det då jag viste att mina vänner skulle komma och då vill man sällan ha sin mamma hemma.

Bredvid mig låg fortfarande Rose och sov, vilket jag tyckte var lite konstigt, hörde hon inte mamma skrika eller? Jag pussade henne lite lätt på nyckelbenet, sen klev jag ur sängen och drog på mig ett par mjukisar och gick ner, redo att få mig en utskällning. Hon säger aldrig hela mitt namn mer än när hon är arg.

- Hur mångar har ni varit här, det ser ut som ett slagfält. sa hon med arg röst när jag klev in i köket
- För det första mamma. Kom inte hem och skrik, det är fler än jag som ligger och sover. Och för det andra, det har vart jag, Rose, Ryan, Chaz, Chris, Cait och Candy, och inte en kotte mer. Vi hade tänkt städa innan du kom hem, men du hann vist före.
- Jo, jag ser det. Jag går ut och handlar och när jag kommer hem igen ska det vara kliniskt rest i köket och vardagsrummet. skrek hon och drog igen dörren

Jag drog en djup suck och gick tillbaka upp på mitt rum, men jag vände i dörren och gick in till Ryan och Candy först.

- Hallå. Ni måste vakna! Morsan har vart hem och jag har fått mig en rejäl utskällning om städningen vi inte har hunnit med.

Ryan öppnade ögonen, sneglade på mig och reste sig upp. Han om någon vet hur mamma reagerar. Det är ingen idé att att försöka slingra sig, det går hon inte med på.

Han fick i uppdrag att väcka Candy, och jag gick vidare in på mitt rum för att väcka Rose. Men konstigt nog låg hon inte i sängen, men jag hörde att det spolades vatten på toan. Hon kom ut med världens sötaste morgonfrilla, allt hennes hår stod åt alla håll, och hon hade en av mina stora t-shirtar på sig.

- Är din mamma hemma, eller drömde jag att hon skrek på dig nyss? frågade hon och gav mig en kram
- Det var ingen dröm, jag fick en utskällning om städningen. svarade jag och pussade henne i pannan

Vi stod bara där och höll om varandra tills Ryan avbröt oss och frågade om vi var redo för att städa. Jag log bara mot honom och nickade negativt, men jag viste att det var något som var tvunget att göra. Rose drog på sig ett par av mina mjukisar och så gick vi ner.

Inte hade jag ett minne av att det var så här stökigt. Men att dömma av alla glas på bordet såg det ut som att vi tagit ett nytt glas för varje klunk. Vi delade upp oss, tjejerna valde frivilligt köket, jag och Ryan tog allt annat.

När mamma kom hem en halv timme senare satt vi alla helt utslagna och tysta i soffan. Hon gick direkt in i köket, och hon vart riktigt glad.

- Vad ni har vart duktiga. sa hon när hon kom in till oss, men fortsatte direkt
- Oj, var det den här färgen på bordet?
- Vi kan städa mamma, no big deal.
- Är det inte idag ni ska åka hem? frågade hon och tittade på Ryan och Candy
- Jo, det är det. svarade dom i kör
- Men vart är Chaz någonstans?
- Han och Beadles är på väg hit, han sov där inatt så att det nya paret fick spendera lite tid. svarade jag och kollade på dom två

Mamma bara log mot dom och gick, och strax efter det ringde det på dörren. Jag hann inte ens reagera innan dom stod inne i vardagsrummet.

- Ni hade tur som missade städningen. sa Rose och tittade på Cait men hon log bara tillbaka

Chaz och Ryan gick upp och packade så att dom hade det gjort. Men Candy valde att göra det senare, hennes plan gick inte fören kvart över 8 ikväll, och grabbarnas gick halv 7. Men jag och Rose skulle följa med dom, och denna gång skulle jag ha med mig Kenny eftersom att vi skulle fika efter att grabbarna hade åkt, så slapp Candy springa omkring själv där inne.

Mamma ställde sig och började laga mat, och idag var det storkok som gällde med tanke på att vi var några stycket. Men det är inget hon brukar göra, så vi får väl se hur det går. Spagetti och köttfärssås, jag fick bestämma.

- Barn, maten är klar. ropade hon från köket
- Haha, barn? Mamma, vi är inga barn. Eller jo, skulle vara Christian isåfall. svarade jag och knuffade till Chris i sidan, och alla skrattade utom han.

När vi hade ätit klart var alla proppmätta, och medvetslösa. Vi bestämde att vi skulle ligga dom sista timmarna vid poolen, för ingen orkade göra annat. Så vi gick upp och bytte om till badkläder.

Candy låg och flöt på en madrass mitt i poolen och det gav mig en idé. Jag vinkade mot Ryan och Chaz, sen mot henne och dom förstod direkt. Vi alla sprang och hoppade i precis bredvid henne så hon åkte av madrassen och fick en chock. När hon kom upp till ytan var inte hon glad, men både jag och Chaz hann upp innan hon fick tag i oss. Så hon simmade fram till Ryan och la armarna om honom och kysste han.

Jag vände mig om och såg att Rose låg på mage med musik i öronen, så jag gick och la min blöta kropp över henne.


Melrose perspektiv

Efter att grabbarna hade hoppat i poolen för att jävlas med Candy, la jag mig på mage och pluggade i musik i öronen. Fick inte ligga speciellt länge innan jag kände något tungt och blött över hela min kropp.

- Vad gör du? Gå av mig! skrek jag
- Baby, jag ville bara skoja lite med dig. svarade Justin och klev av min rygg

Jag svarade inte honom utan jag kollade bara på han när han gick bort till Chaz, och han gick för nära kanten på poolen för att jag skulle kunna låta bli att putta i honom. När han kom upp över ytan såg jag att det lyste hämd i hans ögon, så jag sprang fort in i huset, och jag hörde att han sprang efter mig. Han fick tag i mig tillslut och tröck upp mig mot väggen, med båda mina händer i ett fast grepp över huvudet.

Först stod han bara där och tittade på mig. Sen började han kyssa min hals, och varje gång jag försökte få fram att hans mamma kunde komma när som helst så kysste han mina läppar istället. Tillslut gav jag och lät han kyssa mig.

- Hmm, ni två är väl söta. Men låt mig slippa se det där. det var hans mamma som dök upp
- Du behöver inte titta mamma. svarade han bara och fortsatte kyssa mig
- Jag tänkte bara höra om alla hade packat. Klockan är halv 6.

Alla utom Candy hade ju det. Så jag kysste Justin på näsan och tog mig ur hans grepp och gick ut till Candy. Hon var fortfarande i poolen med Ryan, och jag ville egentligen inte störa dom, men jag var så illa tvungen. Jag sa åt henne att det bara var en timme kvar tills grabbarnas flyg skulle gå, och då blev det fart på henne.

Jag följde med henne och Ryan upp på deras rum så att jag kunde hjälpa henne att packa. Dom två gick in i duschen tillsammans medans jag plockade ihop alla hennes saker. Efter 20 minuter var det bara hon och jag kvar i rummet.

- Fan vad jag kommer sakna den grabben. Hur ska jag klara mig? sa hon och stängde sin väska
- Jag vet hur det känns att vara ifrån den man tycker mest om, men jag har tyvärr inget bra svar på hur man klarar sig. svarade jag när vi var på väg ner

Jag såg att Justin hade hört det jag sa, och jag såg även att han skämdes. Men vi har båda lagt det där bakom oss.

Under tiden som vi packade in alla väskor i bilen så ringde Justin till Kenny och bad honom möta oss utanför flygplatsen. När vi kom fram var det precis som vi trodde, hur mycket folk som helst. Men kenny hjäpte oss is, och det gick smidigt.

Alla tre checkade in sina väskor samtidigt, så att vi hade det gjort. Sen gick vi mot säkerhetskontrollen, där Ryan och Chaz skulle in. Både jag och Justin kramade om dom fort och sa att vi skulle sakna dom. Candy gav Chaz en kram, sen kom den jobbiga delen, då hon var tvungen att säga hejdå till Ryan.

Hon kysste och kramade om honom, men hon var stark nog att inte börja gråta. När grabbarna gick vände sig Ryan om och formade ett hjärta med sina händer och pekade på Candy. När vi inte längre kunde se dom gick vi mot ett café. Det kom fram jätte många tjejer som ville ta kort med Justin och han kunde inte säga nej. När vi lämnade dom sista tjejerna tog han min hand och flätade våra fingrar.

- Vad gör du? Ser du inte alla som tar kort eller? frågade jag chockat
- Klart jag gör, jag vill inte smyga mer. Du är min, och så ska det förbli. svarade han och tittade mig djupt i ögonen

Kenny var med oss på cafét och fikade. Han var riktigt trevlig, och lätt att prata med. Han sa inte så mycket om att vi nyss visade fårat förhållande öppet.

När det var 10 minuter kvar innan det var dax för Candy att kliva på planet hem började vi gå bort mot säkerhetskontrollen igen. Hon gav både Kenny och Justin en kram. Sen tittade hon bara på mig, och då kom tårarna för oss båda. Vi kramades ett bra tag innan hon släppte för att hinna med planet. Vi lovade varandra att det inte skulle ta månader innan vi träffades igen.

Jag ville inte se när hon gick, så vi vände och började gå mot utgången hand i hand, med Kenny på sidan om oss. När vi kom ut var det mer folk och massa paparazzi. Men han släppte mig inte, utan höll min hand hårdare.

Under hela bilresan hem satt vi tysta, men vi tittade på varandra och log lite då och då. Jag tittade på min ring som jag fick av den fina grabben bredvid mig och kom på en sak.

- Du höll mig i vänster handen, och där sitter ringen. Jag kan slå vad om att du har över 1 miljon på twitter som tror att du är förlovad. sa jag och skrattade
- Oj, det tänkte jag inte på. Aja, skadan är redan skedd. Eller ja, alla vet att du är min. Det är det enda som betyder något. svarade han och kysste min hand

När vi kom hem satt Pattie vid TV:n med datorn i knät, och hon såg inte glad ut.

- Kan ni förklara vad det här är? frågade hon strängt och kollade på oss båda


Jahapp, ännu ett kapitel! Och jag är hur stolt som helst som klarar av att skriva en sån här sak. När jag gick i skolan fick jag aldrig ner mina tankar på ett papper, och nu har jag skrivit 32 kapitel! Hur glad som helst, och jag älskar era kommentarer. Ni är helt klart bäst, fortsätt kommentera och sprid denna blogg. :)


Kommentarer
Stina säger:

Bra avsnitt!

Hur gammal är du? :)

Skrivet: |

Mickan - / My Life In My Words säger:

HAHA, skrattade högt där. En ilsken Pattie är nog inte att leka med :P Men skönt att det bara va städningen som hon klagade på, och det var ju snabbt gjort med lite teamwork :) Och det gjorde ju henne glad med :) haha fyfan retsamma killar men kul :P Jag hade också puttat i Justin efter det, och hade nog gjort som han när hon hade puttat i honom, stackars Pattie som får se allt :P Awe stackars Candy, det kommer nog att bli jobbigt med tanke på att dem inte ens bor i samma land, men det går nog bra :) Jag hatar också farväl, =/ Jag gillar att han vill visa deras förhållande öppet, men han borde ju kanske ha talat om det med Pattie innan, för att slippa den sura minen :) ♥♥♥

Skrivet: | Bloggadress: http://miickzz.blogg.se

Ditt namn:

Mail adress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Skriv din kommentar:

Komma ihåg dig?



Trackback