Skrivet:
Kategori: √ 1. First Step Two Forever

Kapitel 31 - I Promies You.

Vi satte oss alla i bilen och jag styrde den mot resturangen. Innan vi hade kommit fram böjde jag mig över till Rose och kysste henne eftersom att jag inte kommer få göra det på ett tag nu.

När vi kom in på resturangen stannade Rose upp, hon stod bara där och stirrade. Jag följde hennes blick, och jag kände hur ilskan började växa.


Melrose perspektiv

Jag gick sist in i resturangen med Justin före mig. När vi kom innanför dörrarna fick jag sn på Joey och stannade upp. Han satt där inne med en tjej som jag inte kände igen, även om jag inte skulle känna igen hans mamma, för jag har bara träffat honom två gånger.

Justin tittade på mig och följde min blick, och jag kunde direkt se att han vart arg. Jag ville inte att detta skulle förstöra våran fina kväll så jag tog honom lite diskret i handen och gick bort till vårat bord, där alla redan hade satt sig. Så jag och Justin hamnade bredvid varandra.

Vi fick ett bord långt in i resturangen, och det var skönt för då slapp vi alla Justins fans, och jag slapp se Joey. Det som var positivt med att ha med sig en kändis var att man sällan behövde vänta på något, och det var lika nu. Vi fick beställa på en gång, och denna gång tog jag pasta med ostsås. Det tog inte lång tid innan vi fick maten.

Alla satt helt knäpp tysta och det tyckte jag inte om. Bara för att man sitter på en fin resturang kan man föra en konversation.

- Har du haft kul dom här få dagarna du har varit här? frågade jag Candy
- Jag har haft hur trevligt som helst. svarade hon och kollade på Ryan

Jag tittade på Justin och log, och han log tillbaka och la sa sin hand på mitt lår. Där tappade jag helt konsentrationen. Tror han att jag ska kunna föra en normalt konversation med hans hand som smeker mitt lår?

- Vilken tid går ditt plan imorgon då? frågade jag när jag hade lugnat ner mig 
- Runt 8 på kvällen, om jag inte har helt fel. 
- Men då har du ju en hel dag till med oss. sa Ryan och log med hela ansiktet
- Ja, och den tänker jag ta vara på. svarade hon och kysste Ryan 

Dom två var verkligen söta tillsammans, och verkligen lyckligt lottade, då dom kunde visa sin kärlek öppne. Det saknar jag lite. Jag vill kunna visa hela världen att det är Justin jag vill dela mitt liv med, men jag kan inte. För då skulle bokstavligt talat hela världen se det, och jag skulle få miljoner arga tjejer efter mig. 

Vi satt kvar på resturangen ett bra tag, för vi tog efterrätt också. Under hela tiden satt Justin med sin hand på mitt lår. Det var skönt att känna honom mot mig, men egentligen ville jag bara kyssa honom. Men jag behärskade mig.

Jag ursäktade mig och gick iväg på toa, precis när dörren skulle ha stängt sig så tröck någon upp mig mot väggen. Och innan jag hann reagera kände jag ett par bekanta läppar mot mina.

- Vad jag har saknat det där. sa Justin när vi slutat kyssas
- Jag med, men tänk om någon ser dig när du går ut?
- Den risken tar jag, jag var bara tvungen att få kyssa dig.

Jag hann inte svara innan han kysste mig igen. Han viste verkligen vad han gjorde. Jag stod fortfarande mot väggen med han mot mig, men nu kysste han inte mina läppar utan min hals, och jag drog mina fingrar genom hans hår.

Justin gick ut, och jag gick på toa, sen vart jag ståendes framför spegeln lite då jag var tvungen att rätta till min klänning, och fläta om mitt hår.

När jag kom ut och gick mot bordet kollade alla på mig och log. Som vanligt ska jag bli generad. Jag satte mig ner på min plats, och tog Justins hand och kramade den hårt.

Helt plötsligt pep min mobil till så jag plockade upp den och såg att det var ett SMS från Justin. Jag kollade på honom innan jag öppnade det, men han satt vänd mot Ryan och Chaz.

"Baby, du är fruktansvärt fin i din klänning. Men du kommer vara grymt mycket snyggare när jag fått av den sen"

Jag tror att jag log med hela ansiktet, för Candy kollade på mig med en frågande blick.

Justin betalade för oss alla, sen gick vi mot bilen. Jag gick längst bak med Candy, och så tog jag upp min mobil och visade henne SMS:et jag fick av Justin innan.

- Haha, då vet jag vad ni kommer göra när vi kommer hem. sa hon och skrattade
- Det är bara vad han tror. svarade jag och log
- Är han bra då? frågade hon och knuffade till mig lätt

Jag svarade inte men log tillbaka mot henne. Jag tror hon fattade ändå. Det känns bra att äntligen få prata med någon om pojkar, och ingen är bättre på att lyssna och skratta med än Candy.

Hon ändrade ansiktsuttryck och frågade om vi skyddar oss.

- Du vet att jag käkar p-piller, och jag är noga som fan med dom. Har ingen lust att förstöra Justins liv, eller mitt eget.
- Men du vet väl att dom inte är 100% säkra. Så jag hoppas verkligen att ni är försiktiga. sa hon och kramade om mig

Det var sånt jag inte kunde prata med mamma om, och absolut inte Justin. Jag ville inte skrämma upp honom. Men jag håller koll på när jag ska ta dom, och inte.

När vi kom innanför dörren hann jag inte ens ta av mig skorna innan Justin kastade upp mig över axeln och gick upp mot sitt rum.

- Snälla, rara, söta Justin. Släpp ner mig. skrek jag
- Aldrig. var det enda han svarade och fortsatte gå

När vi kom in på hans rum la han mig ner mjukt och försiktigt i sängen. Han tittade på mig en stund innan han la sig ner över mig, med stöd av sina armbågar, och tog bort en hårslinga från mitt ansikte och kysste mig.

- Vad var det där? frågade jag
- Jag har saknat dig, och jag älskar dig. Så en blandning av båda antar jag. svarade han och pussade mig i pannan

Jag puttade bort honom lite så jag kunde ta mig upp för att byta kläder. Medans jag rotade i min väska sprang han fram och tillbaka mellan balkongen och köket, men jag hann aldrig reflektera över om han hade något i sina händer, så jag gav upp min nyfikenhet.

Jag drog på mig ett par sköna shorts och ett linne. Vi tänkte ju inte göra så mycket mer idag, så då spelade det ingen roll vad jag hade på mig. Precis när jag var klar kom han tillbaka och la sina händer över mina ögon.

- Vad har du för dig? frågade jag när det vart svart för mina ögon
- Jag har en överraskning åt dig.

När vi kom ut på vad jag tror var balkongen, slog en liten vindpust mot mig, och jag rös till. Han sa åt mig att jag skulle sätta mig ner. När jag hade gjort det insåg jag att det var massa kuddar som jag satt på, och han satte sig bakom mig. Han tog bort sina händer från mina ögon och jag var verkligen överraskad.


Justins perspektiv

När jag tog bort mina händer var jag tvungen att böja mig så att jag såg hur hon reagerade.

- Gillar du det? frågade jag när hon hade stängt munnen
- Har du gjort detta för mig?
- Du är värd så mycket mer, så detta var väl inget. svarade jag och kysste henne i nacken

Jag hade lagt fram massa kuddar och filtar som vi kunde sitta på och massa plockmat, och det viktigaste, jordgubbar doppade i choklad.

Vi satt där ute och pratade om allt. Hon berättade att hon provat knark en gång, och det förvånade mig verkligen. Men hon sa även att det hände en gång, och att hon aldrig mer skulle röra sån skit. Och jag litar på henne.

När vi hade setat där en stund såg jag att hon började frysa, så jag lindade in henne i en filt, och gick in för att hämta den riktiga överraskningen. Hon satt lutan mot fönstret in till mitt rum när jag kom ut igen, hon såg riktigt söt ut. Jag satte mig framför henne och tog upp en jordgubbe.

- Kom hit, älskling. sa jag och tog halva jordgubben i munnen

Hon förstod direkt, och bet av den andra halvan och kysste mig. Vi satte oss ner igen och bara tittade på varandra. Henne kunde man verkligen vila ögonen på.

- Jag har en sak till dig. sa jag och tog hennes hand
- Vad är detta? frågade hon och kollade ner på asken som låg i hennes hand
- Öppna den så får du se.
- Jag vet inte om jag vågar.
- Klart du gör. Det är ingen förlovningsring om det är det du är rädd för. svarade jag och tog hennes andra hand

Hon öppnade asken och tappade ansiktet. Hon förstod nog inte vad det var för ring som låg där i.

- Snälla Rose! Lyssna på mig när jag berättar vad det är för ring.
- Men.. mer hann hon inte säga innan jag avbröt henne
- Nej, lyssna noga. Det är ingen förlovningsring. Det är en promies ring. Jag lovad dig från och med nu att aldrig lämna dig, eller skada dig.

Hon tittade på mig och ner på ringen som hon nu höll mellan två fingrar. Hennes ansikte ändrade lite färg, vart hon generad? Hon satte iallafall på sig ringen, och det gjorde mig glad. Men hon sa ingenting.

- Men du, ta av dig ringen och läs vad som står i den.
- Justin Bieber hjärta Melrose Black - I Promies You. Vad du är söt. Men om min hand nu fastnar på en bild med dig, kommer folk tro att vi ska gifta oss. Vad gör vi då?
- Jag är redo att berätta att vi är tillsammans, är du? frågade jag och tog hennes händer
- Ja. var det enda hon svarade

Jag ville känna hennes kropp mot min, så jag flyttade mig närmare, drog in henne i min famn och gav henne en kyss. Hon besvarade den och drog av mig min tröja. Vi, eller iallafall jag slog bort tanken av att mina vänner fanns en trappa ner.

När jag hade fått av henne alla kläder la jag henne försiktigt på alla kuddar. Jag ställde mig på knä gränsle över henne, och hon var inte se med att knäppa upp mitt skärp och mina byxor. Jag satte mig ner bredvid henne, och drog av mig mina kläder. Filten som låg på sidan kom till användning, då jag drog den över oss. Jag låg över henne och smekte hennes kropp, samtidigt som våra läppar lekte med varandra.

- Jag vill bli ett med dig. viskade hon i mitt öra

Jag var inte sen med att förstå vad hon menade, så jag trängde in i henne. Hon gav ifrån sig ett njutningsfullt stön.

Efter säkert en timme av stön och njutning kände jag att hela hennes kropp spände sig, och jag kom inte långt efter. Känslan att jag nyss hade haft den vackraste tjejen så nära mig en människa kan vara, och under bar himmel gjorde mig till den lyckligaste grabben i hela världen. Den här känslan skulle ingen få ta ifrån mig.

När vi kom in i mitt rum och var på väg in i duschen hörde jag hur det knackade på dörren.

- Vem är det? frågade jag och gick mot dörren
- Ryan, vad sysslar ni med?
- Vi kommer ner om 20 minuter. Vi ska bara duscha. svarade jag och skrattade

Jag hörde hur han suckade och gick ner igen, men jag brydde mig inte utan gick in i duschen där Rose redan stod. Den här gången duschade vi fort. Hon tvättade aldrig håret, eftersom att hon gjorde det innan vi åkte till resturangen.

Det hon hade på sig när vi klev ut ur badrummet var en handduk och hennes ring, den verkligen lyste upp allt. Vi klädde snabbt på oss, och hon satt upp sitt hår i en knut på huvudet, sen gick vi ner till dom andra.


Melrose perspektiv

Jag gick in i köket och plockade fram en flaska vatten och drack ur den på en gång. Sen stod jag kvar där ett tag och bara funderade, på vad det var som just hade hänt. Jag kände på ringen med andra handen och log för mig själv. Tillslut kom Candy in och satte sig vid köksbordet.  

- Nå, har du tänkt att berätta vad ni har gjort? frågade hon och log

Istället för att svara henne så tog jag henne i handen och gick upp mot Justins rum. Jag visade henne balkongen, och allt han hade gjort. Men det jag inte tänkte på var att asken låg där helt synlig, och självklart skulle hon få syn den.

- Vad är detta? frågade hon och höll upp asken
- Inget. svarade jag och gick in
- Okej, då frågar jag Justin. sa hon och rusade ner

Jag var bara tvungen att se hur han reagera när hon kastade fram den, Och mycket riktigt, när hon kom ner kastade upp asken på bordet och skrek.

- Vad är det här? Har ni förlovat er?

Han tittade på mig och log lite snett. Medans dom andra satt helt blixtstilla och kollade på asken som låg på bordet.

- Förlåt, jag hann varken stoppa eller förklara för henne. sa jag och satte mig i hans knä
- Det är lugnt. svarade han och kysste mig
- Hallå, har ni lust att förklara? frågade Candy igen

Jag tittade på Justin, tog av mig ringen och gav den till Candy. Hon granskade den och gav tillbaka den. Alla andra satt fortfarande tysta, men nu tittade dom på mig och Justin istället. Tror alla väntade på en förklaring.

- Jag gav den där ringen till henne, som ett löfte från min sida att aldrig såra henne. sa Justin
- Vad ni är söta. svarade Candy

Jag tittade på alla andra som satt i soffan och såg precis likadana ut som jag hade gjort då han plockade fram asken.

- Ni är inte ensamma om att se ut sådär. När han plockade fram asken höll jag på att svimma, så det var bra att jag satt ner.

Vi fortsatte diskutera allt runt ringen, och jag lovade att aldrig ta av mig den, och skulle jag göra det av någon konstig anledning skulle jag ha den i en silverkedja runt halsen.

Efter ett tag frågade Justin hur det var mellan Candy och Ryan. Dom två tittade bara på vandra och flätade samman sina fingrar. Så jag antar att dom har det bra. Men frågan är hur allt kommer bli efter imon.

- Vi ska försöka även om vi inte ens bor i samma land. sa Ryan
- Gud vad roligt. Ni är fruktansvärt söta tillsammans. svarade jag

Caitlin reste sig upp och frågade om dom skulle ta och röra sig hemåt, men hon kollade inte bara på Christian, utan även på Chaz.

- Ska du också sova där? frågade Ryan  
- Ja, så får ni turturduvor lite tid för varandra. svarade han och log

Vi sa hejdå till dom, sen gick jag och Candy ut till köket och plockade fram dricka och poppade popcorn. Vi hade bestämt att vi skulle kolla på film, och grabbarna fick välja vilken. När popcorna var klara tog jag skålen och vi gick ut till dom andra två, och dom förvånade verkligen oss. Justin hade plockat fram två stycker jätte stora sackosäckar och han låg i den ena och Ryan i den andra.

Jag ställde ner skålen mellan säckarna, la mig på Justin och började kyssa honom passionerat. Han smekte mig ner efter ryggen och lät sina händer stanna på min rumpa.

- Fick inte du nog för typ en timme sen? viskade han i mitt öra, och trodde säkert att dom andra inte skulle höra
- haha, vad var det jag sa Rose. sa Candy och slog mig på axeln

Jag la ner mitt huvud mot hans axel och suckade högt och tydligt. Jag vart generad igen. Hon är min bästa vän, och expert på att skämma ut mig.

- Vadå, har du berättat om oss? frågade han och strök mig över håret
- Nej, men jag visade henne SMS:et du skickade på resturangen och hon drog egna slutsatser. Men du gjorde nyss hennes misstankar sanna, när du inte kan vara tyst. skrattade jag fram mot hans axel 

Han svara inte utan tog upp mitt huvud och lutade sin panna mot min och kollade mig i ögonen. Sen kände jag hans händer vandra över min kropp.

Vi slog på filmen som visade sig vara en skräck, fast dom vet att jag hatar det. Men jag lovade att ge det en chans. Och den var ganska bra, vart bara hysteriskt rädd ett par gången. Annars höll jag mig lugn.

När filmen var slut gick Ryan och Candy upp och la sig, då dom bara hade denna natt kvar att spendera tillsammans, så Kdom ville väl ta vara på tiden. Jag och Justin låg kvar nere i en säck och myste. Finns inget bättre än att ligga i hans famn och känna hans värme.

Jag kände att han lyfte upp mig men jag var för trött för att röra mig eller säga något. Men jag hörde honom.

- Du är mitt liv, mitt allt. Jag älskar dig. viskade han och la ner mig i vad jag tror var sängen, och han la sig bredvid och höll om mig


Kommentarer
Bieber Cash säger:

Sv: Oooh, det var en ny och oerhört spännande reaktion! :)

Härligt :)



Kram Kram <3



//Bieber Cash

Skrivet: | Bloggadress: http://biebercash.blogg.se/

Mickan - / My Life In My Words säger:

I told ya! Förstod väl att det var Joey :P Men bra att dem bara gick därifrån och slapp se honom något mer. Haha inte snällt av honom att göra så, snacka om att distrahera :P Och jag förstår att det är jobbigt att se Ryan och Candy visa sin kärlek öppen när inte dem kan det, men då funkar ju toaletten med :P haha Oh tur att det var från Justin var liiiiite nervös att det var Joey som sett henne och skickade :P Haha, han är ju söt, vilken fin överraskning :) Och jag förstår henne, jag hade nog reagerat på samma sätt om jag hade fått en ring sådär, men det är gulligt, Justin är så söt! Love it! ;) Haha det är kul att det alltid är Ryan som kommer och frågar efter dem, :P Haha deras reaktioner, jag ser dem nästan framför mig, sjukt kul! :) Haha Justin, snacka om att försäga sig, :P Men det han sa i slutet slog ju det mesta, han är ju söt, det kan jag inte sluta säga märker jag :D ♥♥♥

Skrivet: | Bloggadress: http://miickzz.blogg.se

Ditt namn:

Mail adress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Skriv din kommentar:

Komma ihåg dig?



Trackback