Skrivet:
Kategori: √ 1. First Step Two Forever

Kapitel 29 - My Broken Heart.

När hon kom upp i halva trappan vände hon sig om och vinkade dit mig, och jag kunde inte bara ignorera henne. När vi kom upp på mitt rum tog hon av sig tröjan och kröp ner under täcket, och jag tog av mig mjukisarna och kröp ner bredvid henne. Men drog henne intill mig och la armen om henne.

- Jag älskar dig. sa vi i kör


Melrose perspektiv - Dagboks anteckningar

"Äntligen är det fredag, igår var det ännu en slapp dag som gick förbi oss. Och idag kommer Candy, fy satan vad jag har saknat henne. Det är ju nästan ett halv år sedan jag träffade henne sist. 

Har fortfarande inte pratat med mamma. Jag har ingenting att säga henne, och jag har absolut ingen lust att sitta och lyssna på när hon spyr galla över min pojkvän. Hon ska vara min mamma, och då ska hon stötta mig, inte trycka ner mig. Men det verkar hon inte ha förstått.

På tal om min pojkvän, så slog han precis upp sina fina bruna ögon."

Jag la ner min dagbok i min väska, under alla kläder. Så att ingen kan hitta den, och absolut inte Justin. Han vet inte om att jag skriver, men jag måste ventilera mig på något sätt, och jag kan inte berätta allt för honom. Det går bara inte. Jag började skriva när jag flyttade till ATL och bort fråna mina vänner.

Han tittade upp på mig sin härliga morgonfrilla och log. Kunde man vara finare än honom, den här tiden på morgonen? Kunde man ha djupare ögon än han. Jag kunde inte annat än le tillbaka.

- Du är fruktansvärt fin när du ler sådär. sa han och satte sig upp, så han kunde kyssa mig

Jag kände hur jag rodnade, och la mina händer på mina kinder efter att jag hade besvarat kyssen. Jag förstår inte hur han fortfarande kan få mig att rodna, det är helt sjukt. Han är min pojkvän, och får mig generad.

- Nej, ta bort dina händer. Du är ännu finare när du blir rosig om kinderna. sa han och drog ner mina händerv

Han viste verkligen hur man behandlade en tjej, och jag är så glad att det är just jag som får vakna upp bredvid honom, med hans armar runt mig.

Klockan var runt 10 och Candy skulle landa strax efter 12 så vi började göra oss klara. Ryan och Chaz var redan uppe och klara, dom var väldigt snabba på morgonen. Kan ha berott på att jag och Justin inte var det, och då hann dom alltid lira TV-spel innan vi skulle göra något. Men denna gången vart vi klara ganska fort, så vi valde att käka frukost på vägen.

På flygplatsen
Eftersom att Justin inte hade Kenny med sig så tog jag med mig Ryan och gick in. Han var helt hyper, antingen berodde det på att han skulle få träffa Candy eller så berodde det på att han var allmänt Ryan. Jag vet inte, men det var bra kul att se honom så.

Jag såg en tjej i en rosa Victoria Secret mjukisdress, och hon såg lite förvirrad ut, det måste vara hon. Sen kastade hon med sitt hår, på samma sett som Candy alltid brukar göra, och då insåg jag att det var hon. Jag sprang fram och kastade mig över henne. Hon såg förvirrad ut innan hon uppfattade att det var jag, då kastade hon sig över mig en gäng till. Ryan stod bara och kollade på oss.

- Oj, jag kanske ska presentera er för varandra. Det här är Ryan, och detta Candy.

Dom tittade på varandra och hälsade. Ryan tog hennes väska och vi började gå ut mot bilen. Chaz och Justin steg ur bilen och hälsade dom med. Och för första gången som jag varit med kom det fram ett gäng tjejer och frågade Justin om en bild och autograf, och go som han är går han alltid med på det.

Jag satt med Candy när vi åkte hem, vi hade så mycket att ta igen. Så vi började prata på en gång. Och skönt nog är hon inget galet fan av Justin som dom flesta andra i min gamla skola. Hon såg faktiskt ut att trivas rätt bra i grabbarnas närvaro, och jag såg att hon kastade blickar på Ryan som jag inte kunde tyda.

- Är han singel? viskade hon och pekade på Ryan
- Haha, ja. Han frågade lika om dig. Men säg det inte. viskade jag tillbaka

När vi kom hem till Justin igen så tog återigen Ryan Candys väska.

Efter att vi hade bäddat i ordning en säng till så gick vi ut till poolen och Chaz kom med en trevlig idé.

- Kan vi inte köra sanning eller konka.
- Klart vi kan. svarade Candy och knuffade till Ryan i sidan, som nickade till svar

Chaz sprang in i huset och kom ut lika fort, fast med en flaska i handen. Vi alla satte oss ner på altanen och Ryan började. Han gav flaskan en snurr och den stannade på mig, kan det börja bättre eller? Jag tog konka.

- Du ska ge Justin ett sugmärke på valfri kroppsdel.

Jag log lite för mig själv när jag kröp över golvet för att ta mig fram till Justin, vi hade valt att inte sitta bredvid varandra då ingen av oss kan låta bli den andra. 

- Förlåt baby, men regler är regler. sa jag och drog upp hans tröja, då jag hade valt att plasera det på magen där ingen annan kunde se det.

Nu var det min tur att snurra på flaskan. Denna gång hamnade den på Candy och hon var som jag, inte blyg. Så hon tog också konka.

- Du ska ge Ryan en kyss. sa jag och log

Man såg på henne att hon gillade det jag sa. Hon kröp precis som jag hade gjort, fast över till Ryan, och kysste honom, men hon fick nog en helt annan respons än hon hade förväntat sig. Han kysste henne tillbaka och la sina händer på hennes rygg och smekte den, samtidigt som hon drog sina fingrar genom hans hår.

- Jaja, det är en lek. Kom igen nu. sa Chaz

Vi andra började skratta. Det kan inte vara lätt att vara det 5:e hjulet. Efter säkert 2 timmar gav vi upp. Alla hade fått gjort allt nästan, Justin skulle visa dom andra hur han kysste mig riktigt passionerat, Candy skulle kyssa Chaz, och massa mer.

När klockan närmade sig 5 på kvällen fick jag ett sms av Caitlin.

"Hallådär snygging ;) Det är fest på stranden ikväll, ta med dig grabbarna och kom dit."

- Hallå alla, Caitlin skrev till mig nyss att det var fest på stranden ikväll. Ska vi dra dit eller? frågade jag och kollade på alla
- Klart vi ska gå dit. hörde jag Justin säga bakom mig, och innan jag hann vända mig om hade jag hans händer vandrandes över min mage

Så jag skrev tillbaka till Caitlin att vi skulle komma, och att jag hade med mig en polare från NY, hon svarade snabbt tillbaka att det var helt okej.

Jag och Justin gick upp till hans rum och började byta om. Men kom inte längre än till att bara stå i underkläder då jag kände kyssar på min hals. Han fick mig verkligen att rysa, och må bra på samma sätt. Det är sånt här en tjej vill känna hela dagarna.

- Baby, får du aldrig nog? frågade jag samtidigt som jag vände mig mot honom och la armana om han
- Inte av dig iallafall. svarade han och kysste mig

Det ena ledde till det andra och sen låg alla våra kläder över hela golvet och vi hade lyckats tagit oss till sängen, och under täcket. Det knackade till på dörren, jag gick och öppnade med ett täcke virrat runt kroppen. Utanför stod Candy, och hennes leende blev större när hon fick syn på mig.

- Är ni klara snart? frågade hon
- Hmm, vi ska bara duscha och klä på oss. svarade jag och hon blinkade åt mig

Vi gick båda in i duschen då det skulle gå fortare, och det hade det gjort om man hade en pojkvän som kunde behärska sina händer. Flera gånger var jag tvungen att säga åt honom och ta bort hans händer, och tillslut förstod han att jag menade allvar, och slutade så vi kunde duscha. Vi kelv ut samtidigt och jag gick för att leta kläder, svarta matchande underkläder, ett lila linne med en vit oversize tröja, och en svart kort kjol. Justin tog på sig ett par svarta surfshorts med lila mönster på, en vit t-shirt och en lila kepa. 

När vi kom ner till dom andra log dom bara åt oss. Det var lite jobbigt då jag viste att dom viste, men sa inget. Vi gick alla ut till Justins bil och började åka mot stranden, då han lovade att inte dricka kunde han lika gärna köra. När vi kom fram fick jag syn på Caitlin, så jag drog med mig Candy dit så att dom fick hälsa på varandra. 

När vi hade varit där ett tag och jag hade fått i mig endel så var det någon som tog tag i mig och drog mig från festen, och när jag kollade upp fick jag en chock. 


Justins perspektiv  

Jag fick en liten chock när vi kom fram och jag såg hur mycket folk det var där. Men det var bara att ta sig i kragen och möta verkligheten. Tjejerna gick och hälsade på Caitlin och vi grabbar gick till baren. Ryan och Chaz tog varsinn grogg och jag tog en cola. Det kom fram tjejer titt som tätt och frågade om dom fick ta en bild tillsammans med mig, och om dom kunde få en autograf, även om jag inte har lust eller orkar så ställer jag alltid upp. Utan mina fans skulle jag aldrig vara där jag är idag. Plus att alla är så underbara.

När jag inte hade sett till Rose på ett tag började jag bli orolig. Vart kunde hon vara? Jag gick runt och letade ett tag, tillslut fick jag syn på henne tillsammans med en grabb, som var lite smått bekant.

Eftersom att vi inte är tillsammans offentligt kan jag inget göra. Men det gjorde ont att se henne med en annan. Precis när jag skulle vända mig om och gå därifrån så såg jag att hon la armarna honom och kysste han.

Där rasade inte bara min kväll, utan hela min värld. Hur kunde hon göra så? Älskade hon inte mig, som hon så duktigt säger varje dag. Ont gjorde det iallafall. jag vill inte ens att min värsta fiende ska känna den smärtan som jag kände då.

Jag gick till baren och beställde en grogg, som jag sen svepte. Hon skulle inte få förstöra mer av kvällen. Jag berättade inget för dom andra, då det hade blivit ett liv utan dess like, och det orkade jag inte med. Vi stannade kvar kanske en timme efter den hemska upptäckten. Sen gick jag och Chaz hem, men jag snackade med Ryan och sa åt honom att ta med sig Rose sen när dom skulle gå. Fast egentligen ville jag bara lämna henne, men jag skulle visa mig stark.

- Har det hänt något? frågade Chaz när vi hade gått mer än halva vägen
- Nej! svarade jag utan att titta på honom
- Kom igen, vi har känt varandra sen vi var små. Jag ser ju att något har hänt. Du kan berätta för mig.

Det var lika bra att ge sig, för det gör inte han förren han fått som han vill. Och jag orkar inte med massa tjat. Så jag berättade och han sa inget. När vi kom hem gick jag och la mig, och Chaz gjorde detsamma.

På morgonen när jag vaknade var det kallt och tomt i sängen, så jag funderade vart Rose var, tills jag kom på vad det var som hände igår. Jag gick ner för att kolla om någon mer än jag var vaken. Men när jag kom in i vardagsrummet så såg jag att Rose låg i soffan med alla sina kläder på sig. Hon hade ju iallafall kommit hem. Hon var så söt där hon låg och sov. Måste verkligen prata med henne.

1 timme senare.
Alla hade vaknat utom Rose. Men om dom andra mådde bra det var en annan femma. Eftersom att jag bara drack en grogg så mådde jag hur bra som helst. Dom andra satt och gnällde över sin huvudverk och allt var det va.

Vi satt i köket när jag hörde någon springa fort in på badrummet. Jag sprang efter henne, då jag förstod direkt att det var Rose som skulle spy. Jag var tvungen att se hur det var med henne, jag tyckte faktiskt lite synd om henne.

- Hur mår du? frågade jag när jag kom in på badrummet och såg att hon stod med huvudet lutad över toaletten
- Hur tror du att jag mår? frågade hon spydigt tillbaka

Jag kunde inte bry mig mindre, så jag gick ut till poolen och satte mig där. Chaz kom ut och satte sig bredvid mig, men han sa inget. jag förstod vad han ville, men jag orkade inte prata så jag pluggade i min Ipod i öronen istället. 

När jag hade setat där ute ett tag kände jag ett par händer på mina axlar så jag kollade upp, och där stod Rose. Hon var verkligen fin i solljuset, men den tanken slog jag bort, och plockade ur hörlurarna. Chaz hade gått in så hon satte sig där han hade setat. 

- Förlåt om jag var spydig innan. Mådde inte så bra, som du kanske märkte. sa hon och log 
- Lugnt. svarade jag men tittade inte på henne 
- Hade du kul igår då? frågade hon och flyttade sig över till mitt knä. Men jag brydde mig inte. 
- Jodå! 
- Har jag gjort något? frågade hon chockat 

Först nu mötte jag hennes blick och jag kände hur det brann till i ögonen på mig, och tårarna började rinna. Hur skulle jag berätta det jag såg igår? 

- Varför gråter du älskling? frågade hon se 
- Jag såg dig med en annan kille igår, jag såg när du kysste honom. 

Hon vart helt tyst, jag tror tom att hon slutade andas där för ett tag. Det enda jag kunde höra var mina egna andetag. Hon stirrade bara rakt fram i tomma intet. Skulle hon inte säga något? Komma med någon dum bortförklaring.

Helt plötsligt sprang hon bara därifrån. Jag var tvungen att springa efter henne. Hon var på mitt rum när jag kom upp, och hon höll på att packa ner alla sina saker i sina väskor.

Jag gick in i rummet och stängde dörren, och ställde mig för. Så att hon inte bara skulle kunna gå därifrån sen. 

- Vad gör du? frågade jag
- Jag packar om du inte ser det. Du vill väl inte ha en otrogen brud här. Helt ärligt kommer jag inte ihåg något.
- Klart jag vill ha dig här, men vi måste prata om det.
- Vad finns det att säga, jag minns ju inget. Jag vet inte ens hur jag kom hit inatt.
- Jag vart så jävla ledsen när jag såg det, mitt hjärta bröts i tusen delar, och jag vill inte uppleva det igen. Jag älskar dig, och bara dig. Såra mig aldrig igen.

Hon tittade bara på mig från där hon satt i sängen, och hon grät precis som jag hade gjort innan. Hon var så underbar. Jag skulle inte klara mig utan henne.

- Det känns lite meningslöst att be om ursäkt för något jag inte minns, det känns inte som att det kommer från hjärtat. Men jag gör vad som helst för dig. Säger du att jag ska hoppa, frågar jag hur högt. Du är hela min värld.

När hon sa det där kollade hon inte på mig utan ner på sina händer som hon hade i knät. Jag gick och satte mig bredvid henne, och drog henne intill mig. Hon grät verkligen mycket, och det gjorde ont att se henne så. Jag höll hårt i henne samtidigt som jag smekte henne på ryggen. Flera gånger drog hon efter andan.

Jag la mig ner med henne på mitt bröst. Vi sa inget till varandra utan vi låg bara där. Jag vet att det enda stället hon känner sig 100% trygg i är min famn, och jag kunde inte svika henne nu, då hon behövde mig som mest.

- Jag älskar dig. sa hon innan hon somnade


Kapitlet kanske vart lite långt, men det bjur jag på. Då ni är helt fantastiska. :) Men lite dåliga på att kommentera, jag vill ha kritik. Vad är bra, vad är dåligt?! =)


Kommentarer
Anonym säger:

bra!

Skrivet: |

Bieber Cash säger:

Sv: Anledningen till att hon inte kan få barn kommer komma fram i novellen inom kort :) Tror inte att det är så långt kvar faktiskt :)



Tack för att du läser! :)



Kram Kram <3



//Bieber Cash

Skrivet: | Bloggadress: http://biebercash.blogg.se/

emma andersson säger:

Älskar ! men kan de inte hända något drama mellan ryan, chaz och justin? bara för skoj skull??? skulle varit jävligt kul och läsa :D

Skrivet: |

Stina säger:

Lovening!! Kan inte typ Chaz bli kär i Roses lilla syster eller nåt sådan??

Skrivet: |

Mickan - / My Life In My Words säger:

Oh my vilket långt kapitel! :D men det gör inte mig något :D tycker om hennes dakboks anteckningar :) Men jag älskar hur han ser på henne och hur han pratar med henne. Så söta! Haha gillar att Candy fattade tycker för Ryan med :) Så detta kan nog bli bra! :D Sanning och konka var ju typ år sen man körde, haha! Men det är kul! Kul med en strandfest, :) Ännu roligare att dem inte kan hålla händerna ifrån varann. :P haha! Men jag förstod att det skulle hände något mindre bra på festen =/ Stackars Justin som fick se det =/ Jag fröstår hur han kände sig, och förstår att han svepte groggen och sen gick hem. Men tyckte även att det var bra att dem pratade om det, och även fast hon inte kommer ihåg det, och ändå var påväg att dra därifrån så är jag glad att dem löste det. Jag älskar som sagt hur han tänker, älskar hans perspektiv :D ♥♥♥

Skrivet: | Bloggadress: http://miickzz.blogg.se

Ditt namn:

Mail adress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Skriv din kommentar:

Komma ihåg dig?



Trackback