Skrivet:
Kategori: √ 1. First Step Two Forever

Kapitel 47 - Jazmyn Is So Cute.

Middagen var under pinsam tystnad. Det var ingen som sa något, det enda man kunde höra var när folk tuggade eller andades. Jag förstår inte vad som flugit i dom alla, annars brukar det aldrig vara tyst. Ska man bli hörd måste man i andra fall skrika, men inte denna gång. Tillslut stod jag inte ut längre så jag bröt tystnaden.

- Jag har en sak jag vill berätta för er alla sen, men vi tar det på mitt rum.

Väl upp på mitt rum satt alla tysta och förväntansfulla. Mamma såg dock inte ut att gilla denna situation, tror hon mycket ävl förstod vad det var jag skulle berätta. Men hon fick faktiskt acceptera läget, hon kommer bli farmor oavsätt vad hon tycker eller tänker.

- Jag tänker inte dra ut på det. Rose och jag ska ha barn! sa jag


Justins perspektiv – fortsätter

Det var ingen som sa något utan alla satt bara och stirrade på mig. Det var lite jobbigt, men nu vet alla det. Även om Usher och mamma redan viste det, och Usher var den som hade grattat mig, medans mamma ignorerade mig. Scooter såg ändå glad ut, men han fick nog en chock, vilket är förstårligt. Han sa åt alla att lämna rummet, och dom gjorde det, en efter en.

- Har ni tänkt igenom detta ordentligt? Frågade han när alla hade gått ut
- Ja det har vi. Jag vill inte missa den här chansen också!
- Vadå? Har hon varit gravid förut också?
- Ja, men då blev hon misshandlad, så hon fick missfall.

Han vart helt mållös, han tittade bara på mig. Vi satt på mitt rum ett tag och pratade om det. För första gången kändes det skönt. Har aldrig pratat om det, inte ens med Rose. Men Scooter lyssnade och försökte förstå så gott han kunde.

När det började bli sent och jag skulle gå och lägga mig tog jag upp min mobil och ringde Rose. Det tog ett tag för henne att svara men tillslut gjorde hon det. Hennes röst var som en melodi, och vi pratade om hur vi skulle göra. Hon ville inte gå tillbaka till ett förhållande, men hon sa att hon fortfarande älskade mig. Men hade svårt att lita på mig, och det kan jag förstå.

Jag berättade att jag skulle komma hem dagen efter så att vi kunde prata mer öga mot öga. Och även berätta för hennes mamma, vilket hon inte hade gjort än.

- Jag älskar dig. sa hon innan hon la på

Dom tre orden kan jag leva på länge. Speciellt när dom kommer från henne. Jag tror inte att hon förstår hur hon får mig att må, hon vänder upp och ned på hela min tillvaro, och det är det bara två som kan göra, hon och min lillasyster.

Efter att jag hade fått in allt som hade hänt idag bäddade jag ned mig och somnade på en gång.


Melrose perspektiv

Det kändes så naturligt att säga till Justin att jag älskar honom, men någon stans fanns det fortfarande en spärr. Jag måste försöka få bort den, för jag vill kunna skryta för världen att vi ska bli en familj, men det kan jag inte med spärren.

När jag vaknade på morgonen var klockan 10 och Justin skulle komma runt 1. Undra om mamma kommer reagera som Pattie? Det återstår att se.

Jag låg kvar och drog mig i en timme, orkade inte gå upp. Men runt 11 hoppade jag in i duschen, och gjorde en rejäl skrubbning och det var fruktansvärt skönt. Väl inne i min walk-in claset valde jag kläder som var sköna, dagen hade ändå inget speciellt att erbjuda. Ett par shorts och en stor t-shirt. Håret satte jag upp i en knut på mitt på huvudet. Smink var det inte ens tal om, då det var fruktansvärt varmt ute.

När jag var klar med allt startade jag datorn och gick in på twitter. Den första jag såg som hade uppdaterat var Justin, bara några minuter innan.

”Today I´m gona meet the most beautiful girl in the world. @MelroseBlack♥”


Han är så söt. Varför är det så svårt för mig att ta tillbaka honom? Jag älskar honom, så egentligen borde det inte vara några problem. Innan jag stängde av datorn skrev jag en ny tweet.

”Soon I will have the most beautiful boy right in front of me. @JustinBieber♥”

Och bara sekunderna senare var det massor av folk som hade kommenterat om bl.a. att jag skulle låta honom vara, att jag skulle dö. Vi är inte ens tillsammans och det vet hans fans. Men det dom inte vet är att jag när och hur lätt som helst kan ta tillbaka honom.

Efter några minuter ringde det på dörren å jag slog igen datorn och sprang ner, slet upp dörren och kastade mig i armarna på Justin.

- Har du saknat mig lika mycket som jag saknat dig? frågade jag som att det var 100 dagar sen vi sågs
- Mer! Svarade han och tittade mig djupt i ögonen för att sedan pressa sina läppar mot mina

Vi vart avbrutna av att mamma harklade sig bakom ryggen på mig, hur förklarar jag detta?

- Är ni tillsammans igen? frågade hon
- Nej, det är vi inte. Men att kyssa honom är som att blinka, naturligt. Vi skulle föresten vilja prata med dig. sa jag samtidigt som Justin klev in

Hon tittade bara på oss med en fundersam blick, och gick in i köket. Egentligen ville jag att hon skulle sitta i soffan om hon skulle svimma, skulle hon i alla fall landa skönt. Jag tog Justins hand, flätade våra fingrar och gick in till mamma. Jag såg att hon log när vi kom in i köket.

Vi satte oss ner vid köksbordet bredvid varandra, och jag bad mamma också att sätta sig ned. Det såg ut som att hon skulle svimma redan nu.

- Ni kan inte plåga mig mer, tänk på att jag är gammal. Sa hon och log
- Okej, jag är med barn, och vi ska ha kvar det.

Mamma såg helt förstörd ut, näst intill som att hon sålt smöret och tappat pengarna. Men sen kom en vändning jag inte hade förväntat mig. Hon sprack upp i ett stort leende och kastade sig av stolen och över mig.

- Min lilla tjej börjar bli stor, och jag ska bli mormor. Vet du hur glad jag är? Sa hon och det rann tårar på hennes kinder

Jag tittade på Justin för att se om han vart lika förvånad som jag, och det kan man ju lugnt säga att han vart.

- Att döma av din reaktion måste du vara väldigt glad. Sa jag och torkade hennes tårar
- Detta är stort, och tveka aldrig att fråga efter hjälp om ni behöver, jag ställer alltid upp.

När mamma hade lugnat ned sig och vi hade berättat allt vi för tillfället viste så gick vi upp på mitt rum. Han la sig ned i min säng och tog upp en tidning, själv gick jag in på toa. När jag kom ut gick jag och la mig bredvid honom i sängen, och han la all uppmärksamhet på mig.

Vi tittade på varandra och jag märkte att han kom närmare hela tiden, och innan jag hann protestera hade han tryckt sina läppar mot mina, och hans hand smekte min mage. Hans beröring, Oh My God! Han slutade kyssa mig och drog upp min tröja för att sedan kunna pussa min mage. Hur gullig får man bli? Nu när jag tänker efter har jag fått lite mer mage, synd att man var så smal innan, då syns det mer.

- Ser du mycket på mig att jag är gravid? Frågade jag och han tittade upp på mig
- Nej, inte så värst.
- Hur gör vi när jag har en kula på magen då? För mig är du bara Justin, men i detta fall får vi inte glömma att du är superstjärna. Det kommer vara i varenda tidning, och jag vet inte om jag klarar pressen.
- Du ska inte glömma bort att du inte är själv. Jag lämnar dig aldrig. Vi tar oss igenom detta tillsammans.

Det var skönt att höra honom säga det där. Jag vet inte varför men det betyder lite mer när han gör det än när någon annan gör det. Jag svarade honom inte, men jag log.

Vi låg i min säng flera timmar, han lutade huvudet på min mage och jag låg och lekte med hans hår, och jag kunde känna att han rös till ibland. Men vi vart avbrutna av att det knackade på dörren.

- Kom in. Ropade jag och mamma klev in
- Maten är klar om ni vill ha. Men vänta, rör er inte. Sa hon och försvann, men kom tillbaka med en kamera i handen
- Mamma! Sa jag och blängde på henne
- Snälla, en bild. Det finns inga privata bilder på er, bara massa bilder från tidningar. Hon skrattade när hon sa det och tog ett kort

Jag tog kameran av henne och kopplade in den i datorn för att få se den i helhet, och den vart riktigt bra. Jag loggade in på twitter och laddade upp den samt skrev under.

”Real Love, @JustinBieber♥”

Han såg när jag gjorde det, så han plockade upp sin mobil och loggade in på den för att RT bilden. Folk kommer gå i taket, men dom ska fan skita i om vi är tillsammans eller inte. Bara sekunder senare kom det spekulationer på om vi var tillsammans igen.

Vi åt under tystnad, men det var en behaglig sådan. Precis när vi hade ätit klart, och plockat undan kom Mel in genom dörren, och jag kände direkt att hon luktade rök. Det enda jag gjorde var att blänga på henne, tror hon förstod för hon kollade ner i golvet och gick upp på hennes rum.

- Vad var det med henne? Frågade Justin
- Hon luktade rök, och hon vet vad jag tycker om det. Viskade jag

Eftersom att Mel var den enda som inte viste att jag och Justin skulle ha barn, bortsett från min pappa som jag skiter fan i, och Justins pappa, som vi ska åka till om en vecka, så tyckte vi att vi kunde berätta det för henne nu.

Vi gick upp på övervåningen och knackade på.

- Kom in! Ropade hon
- Är det okej om vi kommer in? Frågade jag och sköt upp dörren
- Vi? Jaha, Justin är här också. Det var länge sen.
- Vi vill berätta en sak för dig, som du absolut inte får säga till någon.
- Oh, det låter allvarligt. Men jag lovar!
- Okej, du ska bli moster.

Hennes ögon höll på att flyga ur skallen på henne. När hon hade förstått vad det var jag sa sprack hennes ansikte upp i världens största leende och hon kastade sig runt halsen på mig.

- Jag ska lära den allt jag kan. Sa hon och log
- Oh NO. Sa både jag och Justin i kör
- Klart jag ska. Sa hon och gick till sin väska, plockade upp ciggpaketet, bröt av dom och kastade dom i soporna

Jag vet att hon kommer bli den grymmaste mostern en unge kan få, bara hon håller sig på banan, och jag vet även att Justins syskon kommer bli den bästa fastern och farbrodern.


Justins perspektiv


Det har nu gått 3 månader och Rose har blivit stor och rund om magen, eller ja hela hon är rund. Men det finns ju en anledning, och den är ju för att hon bär på vårat barn, den garanterat sötaste tjejen någonsin, om hon får sin mammas utseende. Hon är i månad 6+7 och trycker i sig minst 5 l jordgubbar om dagen.

Under den här tiden tillsammans med henne på ett icke förhållande sätt, förutom att vi någon gång då och då har legat med varandra, har jag fått lära känna hen helt ny Rose. Vi har haft så mycket tid till att fått ha prata med varandra på en helt annan nivå, och jag är glad att jag har henne i mitt liv.

Vi låg hemma i min säng och kollade på film. Min pappa skulle koma med Jazmyn och Jaxon idag, och bli kvar här i några dagar. Sist jag träffade honom var då vi berättade att vi skulle ha barn, och han reagerade precis som Stephanie. Mamma har tagit in att det är så här jag vill ha det, så det var bara för henne att acceptera det, och hon kommer bra överens med Rose igen. Skönt att allt ordnade upp sig.

Filmens eftertext rullade och Rose reste på sig för att gå och kissa, jag gick ner och såg att pappa redan hade kommit. Jazmyn fick syn på mig när jag kom ner och hon sprang mot mig i full fart och kastade sina armar runt mig och jag lyfte upp henne.

- Vad stor du har blivit. Sa jag
- Klart, jag växer ju. Svarade hon och log

Jag tog med mig henne och gick och satte mig i soffan bredvid pappa.

- Vart har du gjort av Rose då? Trodde ni satt ihop. Sa pappa och knuffade till mig lätt
- Hon är på toa, och kommer nog snart.

Och mycket riktigt, strax efter att jag sa det kom hon ner. Pappa tittade på henne med stora ögon, och Jazmyn hoppade ner från mitt knä och sprang mot Rose. Varje gång jag såg på henne fick jag mer och mer känslor för henne. Det är första tjejen jag med handen på hjärtat kan säga att jag är riktigt kär i. Hon vänder upp och ned på hela mitt liv, bara genom att se på mig, och vi är inte ens tillsammans. Jag får inte ta i henne när jag vill, och får inte kyssa henne god natt. Det är jobbigt, men det ska bli ändring på det.

- Vilken kula du har fått. Hur känns det? Frågade pappa Rose när hon satte sig i soffan
- Det är din sons fel, men det känns underbart. Svarade hon och log
- Ey, vi var två om det. Svarade jag och puttade lätt på henne

Pappa bara skrattade åt oss och suckade.

Tidigare under dagen hade Rose vart ut och handlat och orolig som jag är skickade jag med Kenny, eftersom att jag inte fick följa med. Hade inte fått veta vad hon hade handlat heller.

- Justin, kan du vara snäll och hämta påsen från leksaksaffären och den stora plasten jag köpte idag?

Utan att ens blinka reste jag mig upp och gick ut i hallen där det låg efter väggen. Plasten vecklade jag ut och la på golvet och påsen gav jag till Rose.

- Jazzy, vill du måla en teckning till bebisen? Frågade Rose
- Vart ska jag måla den? Frågade Jazmyn tillbaka
- På min mage.

Både jag och pappa skådade dom två, Rose som låg på golvet i Bh och shorts, och Jazmyn som började kladda hejvilt med alla färger. Efter ett tag när Jazmyn hade målat lite vart jag också sugen.

- Jazzy, får ja rita en sak? Frågade jag

Hon nickade och sträckte mig en pensel, jag viste precis vad jag skulle rita, eller rättare sagt skriva.


Melrose perspektiv

Jag kollade på Justin under tiden han målade på min mage, och han såg riktigt koncentrerad ut. Jag kände att han var närmast shortskanten. Jazmyn höll på att rita lite här och där, så det ska bli kul att se vad det är hon har ritat. När hon var klar skulle jag ställa mig upp och så skulle vi ta en bild på mästerverket.

Efter en timme av klet och kladd, och färg överallt var hon klar, och det var tur för jag började få ont i ryggen av att ligga på golvet. Vi tog ett kort på det och jag gick för att duscha av mig det. Men innan var jag tvungen att kolla hur det såg ut, och se vad Justin hade gjort.

Han hade skrivit, och det var t.o.m. skrivet så att jag kunde läsa det rätt i spegeln. Hur söt är han inte? I alla fall så stod det, Vill du bli min, så att vi kan bli en hel familj? Utan att svara på en gång som han säkert förväntade sig gick jag in i duschen och tvättade av mig all färg.

När jag var klar gick jag ner igen och Justin stod med ryggen mot mig så jag smög fram och kysste honom i nacken. Han vände sig om och log sitt Bieber-smile, jag kunde inte motstå honom så jag kysste hans läppar för första gången på flera månader.

Jazmyn hoppade runt i rummet och skrek av ren lycka. Kom Jeremy ut och funderade vad det var som hade hänt, han såg oss inte från början fören hon pekade och sa.

- Titta pappa, kärlek!

Vi började skratta tillsammans med Jeremy. Hon var för söt den där lilla flickan. Precis när Justin skulle kyssa mig igen kände jag någonting som sparkade i min mage, så jag tog hans hand och la den där det kom ifrån. Hans ansiktsuttryck gick till ett brett leende och sen föll det tårar. Han är min igen, och släpper han aldrig.

Egentligen har vi inte gått ut med att vi ska ha barn, men det syns på mig. Så alla tidningar har redan skrivit om det, men inte fått det bekräftat av oss. Men imorgon ska vi på plåtning för Rolling Stones tidning samt att dom ska intervjua oss. Det ska bli intressant.

När vi vaknade på morgonen var klockan vid 9, och jag vaknade av att Justin hostade till, så jag vände mig om och såg att Jazmyn hoppade på honom. Vi hade sagt åt henne att hon absolut inte fick göra så på mig och då hade hon svarat, ”Jag vet, då får bebisen ont i huvudet” – Hur söt är man inte då?

Under tiden som dom två låg kvar och busade i sängen gick jag in i duschen, och den senaste månaden fick inte Justin följa med då jag inte ville visa min extremt osexiga kropp för honom. Fast han envisades med att säga att jag var mycket finare nu.

När vi var klara med allt sa Jeremy att han kunde köra oss till hotellet som vi skulle plåtas på. Istället för att vi skulle behöva flyga till LA, kom dom till Atlanta. Snälla människor, eller så har det att göra med att dom vill vara först med storyn. Vad vet jag? När vi kom fram var det en stor karl som tog emot oss och visade vilket hotellrum vi skulle till.

Väl där inne möttes vi av Paul, han som skulle fotografera oss, samt Angelica, hon som skulle sminka och fixa mitt hår. Justin hade träffat Paul en gång tidigare så dom pratade på. Angelica och jag pratade lite smått, och hon beundrade min mage.

När jag var klar sminkad gick jag ut till Justin som hade fått på sig ett par sjukt snygga jeans och ett vanligt vitt linne, fick jag en söt klänning kastad på mig, så det var bara att byta om.

Det var i sovrummet och sängen vi skulle hålla till i, och bilderna skulle utstråla den kemin två nyförälskade människor känner när dom ser på varandra, och det var inga problem för varken mig eller Justin. Varje gång jag ser honom får jag känslan i kroppen då våra läppar möttes första gången. Så den känslan finns kvar i mig hela tiden, även om det är ett år sedan allt det hände.

När dom bilderna var klara skulle vi byta om och då kom chocken, jag skulle bara ha Bh och trosor, och Justin skulle ha bar överkropp och men med samma byxor till.



Ge detta kapitel rikligt med kommentarer så blir jag glad. Ni får kommentera hur mkt ni vill från samma IP nummer. :) Jag är hur snäll som helst nu, med tanke på att jag har 3 kapitel färdigskrivna. =)

Kommentarer
bieberdrug.blogg.se - Novellblogg om Justin Bieber säger:

braa :)

Skrivet: | Bloggadress: http://bieberdrug.blogg.se/

ida säger:

ooooh ett as långt kapitel och hur bra som helst !



UNDERBART ::):):):):)

Skrivet: |

emma säger:

meeeeeeerrrr !!! Åååh. Jag vill så gärna veta vad som ska hända, din novell är så BRA!!! :)

Skrivet: |

Anonym säger:

GRYYYYYYYM

Skrivet: |

Fella&Cindra säger:

Vad tycker du om att läsa i en Justin Bieber - novell? Kommentera http://bieb.blogg.se/2011/july/if-you-dont-dream-big-whats-the-point-of.html och förutom att du kommer kunna läsa en novell som handlar om det du tycker är bra får du också en länk!

Skrivet: | Bloggadress: http://bieb.blogg.se/

Anonym säger:

Så spännande

Skrivet: |

Anonym säger:

meeeeeeeerrrrrrrrrrr!!!!!

Skrivet: |

Anonym säger:

Meeeer!!! Publicera alla inlägg du har! snälla!! Sååå bra

Skrivet: |

RTRT säger:

gud skitbra gasssh du måsye skriva eler lägga ut nuuuuu::)))))

Skrivet: |

Anonym säger:

snälla mer, din blogg är så sjukt bra!!! Och den är så himla spännande, man vill bara läsa mer hela tiden!!! :)

Skrivet: |

Mickan - / My Life In My Words säger:

Jag förstår att Scooter frågade men är glad att han ändå vart lite glad :) och jag är glad att Justin berättade om missfallet och misshandeln. Jag blir glad när jag läser om dem två, det känns ändå som att dem är på väg tillbaka till varann :) Awe vilka söta tweets, :D Blir alldeles rörd här ju :) Och bara hur hon kastade sig in i famnen på honom, jag sa ju att det kändes som att dem är på väg tillbaka till varann, även fast dem säger annat, :) Va glad jag vart av Steph's reaktion, och det hon sa! :D Men han är ju så söööööt, låt mig äta upp honom :P Han pussade henne på magen, och hur han tar på den och wow, oh my god säger jag med! haha, hennes mamma var ju söt är när hon ville ta kort och så :) Och att hon faktiskt la ut det och skrev så :D Awe! Och att Mel vart så glad, förstod jag nästan men jag är glad att hon kastade cigg paketet när dem hade berättat det :D haha 'hela hon är rund' det är så det ska vara :D Jag älskar att dem kommer närmre och närmre varann, :D Tidsfråga, :D Och jag tycker att det är jätte fint att måla på bebismage, och att Jazzy fick göra det och att Justin ville göra det, sötast! Och bara det han skrev, jag visst det :D iih! Men det Jazzy sa, :D haha 'jag vet, då får bebisen ont i huvudet' :') Jag gillar idén med photoshooten, men förstår hennes reaktion när hon enbart skulle ha bh och trorsor på sig, :O Men det kan bli fint det med :D ♥♥♥

Skrivet: | Bloggadress: http://miickzz.blogg.se

Ditt namn:

Mail adress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Skriv din kommentar:

Komma ihåg dig?



Trackback