Skrivet:
Kategori: √ 1. First Step Two Forever

Kapitel 45 - Madison Square Garden.

När klockan blev 9 på kvällen ringde jag Kenny, eftersom att mamma vill att jag sover ut ordentligt då jag har konsert dagen efter. MSG står på listan för att gå i taket. Det ska bli kul att få komma tillbaka till den arenan. Rose lovade även att komma och kolla tillsammans med Ryan och Candy. Mamma skulle älska att träffa henne igen, hon har verkligen saknat henne.


Melrose perspektiv

Efter att Justin hade gått gick Ryan och la sig medans jag och Candy satt vakna och snackade om allt som vi missat, bl.a om henne och Ryan. Dom verkar verkligen trivas tillsammans. Det enda negativa med dom två är ju att dom bor i två olika länder. Min mobil avbröt oss, så jag tog upp den och såg att jag hade fått ett nytt sms.

"När jag såg dig första gången på stranden stannade mitt hjärta, du var det snyggaste jag sett. När du sa dina första ord till mig smälte jag, du hade den vackraste rösten. Första gången du du kysste mig i min soffa hemma (remember?), viste jag att jag skulle älska dig någongång i framtiden, och den har nu kommit, och du väntar mitt barn. Alla gånger som jag har svikit eller sårat dig skulle jag kunna ta en kula för. Du förtjänar någon bättre, som behandlar dig som du förtjänar. Jag kommer alltid älska dig. //Justin♥"

Utan att jag själv hade märkt det så hade mina tårar börjat rinna och Candy frågade vad det var, så jag läste sms:et för henne.

- Han älskar dig verkligen, du vet det va? Han har fortfarande bilden på dig och honom när ni kysser varandra som bakrundsbild på mobilen.
- Jag älskar honom också, men det gör inte saker ogjort. Han betyder allt för mig. Men nu bryr jag mig inte lika mycket, för snart har jag en annan som fyller hans tomrum. svarade jag och tog mig på magen

Eftersom att vi hade en lång dag framför oss så gick vi och la oss. Jag somnade inte på en gång, men det dröjde inte länge. På morgonen när jag vaknade var klockan strax efter 9 och jag hörde någon i köket så jag drog på mig en lång tröja och gick ner.

- Heeej Miranda! sa jag när jag kom in i köket och möttes av Candys mamma
- Nämen heej. Det var inte igår. svarade hon och gav mig en kram

Vi satt och pratade ett tag, tills Ryan kom ner och sa att det var en timme kvar tills Kenny skulle hämta oss. Jag sprang upp till rummet jag hade sovit i och tog rena underkläder och en handduk och gick in i duschen. Efter en 30 minuter i duschen var jag klar. Av någon anledning hade Caitlin lagt ner en Bieber tröja, så det blev den, eftersom det var konsert vi skulle på, och till den blev det ett par korta jenas shorts. Tröjan knöt jag i sidan så att det blev en magtröja. Det gäller ju att visa den så länge man kan. 

På MSG.  
Vi gick med Kenny in och folket utanför kände såklart igen mig, och började genast ställa massa frågor om vi var tillsammans igen, varför det hade tagit slut. Men jag valde att inte svara. Som vanligt, men det är privat.

När vi kom in, kom Pattie springandes mot mig och hon gav mig en kram och sa att hon hade saknat mig, och jag erkände att jag hade saknat henne också. Efter kramkalaset gick vi jag, Ryan och Candy in i samlingsrummet och alla var verkligen glada att se mig. Fick kramar av alla, men Justin var inte där. Precis innan jag skulle gå ut för att leta efter honom såg jag att Carin, Scooters fru tog upp en skvallertidning med mig på, då jag köpte graviditetstestet igår. Jag var lite elak då jag röck tidningen ur handen på henne och sprang ut för att leta reda på Justin. Kenny kom gåendes så jag frågade honom. Han var snäll och visade mig hans rum.

Jag knackade och han ropade "kom in". När jag stängt dörren och låst den, kastade jag tidningen på honom, och skönk ner mot dörren med knäna mot bröstet. Tårarna började rinna, men jag visade inte det då jag döljde mitt ansikte mot mina knän.

- Ojdå, kanske borde prata med mamma.
- Hon kommer hata mig. sa jag mellan snyftningarna

Han kom mot mig och lyfte upp mig mot dörren. I det läget gick jag tillbaka minnen från första gången jag var på hans konsert och jag kysste honom, för att få reda på vad jag kände för han.

- Hon kommer inte hata dig, sluta nu. han var så nära mig att hans andetag kändes mot mina läppar

För att visa vad han gjorde med mig tog jag hans hand och la den över mitt hjärta. Det slog så hårt att det kändes som att jag flyttades för varje slag. Han log bara mot mig och tröck resten av sin kropp mot mig. Det var fel, men en liten kyss kunde väl inte skada?

- Kyss mig. sa jag mellan andetagen

Det gick inte ens en 100dels sekund innan jag kände hans läppar pressade mot mina. Han lyfte upp mig mot dörren så jag hade mina ben runt hans midja, han smekte mitt ena lår på utsidan samtidigt som han kysste mig. Han bar bort mig till soffan och näst intill slet av mig mina kläder och sina egna. Han började kyssa mig igen och trängde in i mig.

När vi var klara och hade klätt på oss fick jag panik, vad hade vi gjort? Vist han är den jag vill leva med, men han kysste min "bästa" vän.

- Justin, du har tröjan bak och fram. 

Precis när jag hade sagt det hörde vi en nyckel i dörren och sen öppnades dörren av Usher, men han stängde dörren lika fort igen.

- Säg till när ni är klara. ropade han
- Kom in nu, stå inte där ute och skrik. sa Justin och slet in han

Usher kom fram till mig och gav mig en riktigt stor kram.

- Det var inte igår man såg dig. Det har varit lite tråkigt utan dig. sa han med ett leende

Innan jag hann svara fick han syn på tidningen som låg på bordet med en stor rubrik, "Ska Bieber bli pappa?". Men för att försöka rädda det pinsamma så sa jag.

- Ser ut som att ni inte blir av med mig, än på ett tag iallafall.
- Är du..
- Gravid? Ja, det är jag.
- Grattis. Vet din mamma om det? sa han och vände sig mot Justin
- Nej, men jag ska ta det med henne efter framträdandet.

Usher log med hela ansiktet, han såg ut att gilla det. Men egentligen har jag ingen aning om vad han tänkte. Det är det bara han som vet. Men jag vet att jag gillar tanken av att bli mamma. Nu är det bara min mamma och Justins kvar, som ska få sina utbrott. Men att Usher log, betyder nog mycket för Justin, med tanke på att han betyder mycket.


Justins perspektiv

Det var 10 minuter kvar till showtime, och vi alla samlades i en ring. Usher bad bönen och vi alla stod tysta och stilla. Allt han sa var så sant, och det fick mig att tänka att detta med att vi ska bli föräldrar kanske inte var en sån bra idé. Men jag tänker inte svika Rose, jag vet hur mycket hon vill ha det här barnet, och hur mycket jag vill ha henne.

Innan jag gick för att ställa mig under golvet där jag åker upp i silverkulan gick jag mot Rose, och gav henne en kram.

- Det beytyder mycket för mig att du är här, och jag hoppas du är kvar sen, tror vi behöver prata med min mamma. viskade jag i hennes öra
- Jag är kvar. svarade hon och pussade mig på kinden, och mimade Lycka till.

Känslan som fanns i min kropp när musiken startade och jag hörde alla mina fans skrika sig hesa innan jag ens har kommit upp på scenen är obeskrivlig. Detta är min dröm, och jag lever den varje dag, även om jag vissa dagar har svårt att tro det.

Första delen av konserten gick fint och smidigt. Så jag sprang in i mitt rum för att byta kläder, och möttes av att Rose satt där inne.

- Varför sitter du här? frågade jag samtidigt som jag började klä av mig 
- Om din mamma frågar är det för att jag har huvudverk. sa hon
- Och om jag frågar? sa jag fundersamt
- Då är det för att jag vart illamående av trycket. Men det är ingen fara, jag kommer snart tillbaka. sa hon

Jag var tvungen att skynda mig, så det fick bli ett snabbt hejdå. När jag kom tillbaka ut på scenen var publiken mer taggade. Introt till One Less Lonley Girl speldes och jag fick genast dåligt samvete, men det var bara att köra vidare.

När tjejen kom ut på scenen såg hon så glad och nervös ut. Dom är så söta alla mina fans, och detta kommer nog just denna tjej leva länge på. Efter att jag hade gett henne rosorna såg jag att det rann några tårar på hennes kinder, men hon log och var inte lika hysterisk som alla andra som fått möjligheten. När låten var slut gick vi tillsammans ut och hon fick ta en bild med mig.

När hela konserten var slut och jag hade lugnat ner mig lite kom mamma fram till mig och gav mig en kram.

- Vi två ska prata sen! sa hon och gick iväg

Jag hann inte ens reagera på det hon hade sagt fören Rose kom gåendes med ett brett leende på läpparna. Det hade jag verkligen saknat, att se henne le med hela ansiktet. Undra vad hon hade i kikaren nu då.

- Jag är verkligen stolt över dig. sa hon och gav mig en kram
- Det glädjer mig att det är du som säger det.
- Jag har en överraskning åt dig i ditt rum. sa hon och log sitt sexiga leende
- Vad?
- Det är ju ingen överraskning om jag berättar vad det är.

Jag sprang bort till mitt rum, men innan jag öppnade dörren kollade jag bak för att se om Rose följde med mig, men hon stod kvar och log.

- Gå in du, jag kommer snart. sa hon

Utan att fundera varför hon sa så öppnade jag dörren, och det var verkligen en överraskning. jag trodde aldrig att jag skulle få träffa personerna som satt där inne igen. Men det fick jag, tack vare Rose. Det var en trevlig överrasknign måste jag säga.

- Lily, vad kul att se dig, och du har växt lite. sa jag när hon kom springandes mot mig
- Mamma, han kommer ihåg mig. sa hon och både jag och Johanna började skratta
- Såklart han gör, det gjorde ju Rose också. Vart är hon föresten? frågade Johanna
- Hon är utanför, hon kommer nog in senare. Vi är inte tillsammans längre.
- Det var verkligen tråkigt att höra, ni som var så fruktansvärt söta tillsammans.

Lily tittade på mig och log med hela sitt söta ansikte.

- Ska vi göra den här dagen oförglömlig? frågade jag och tittade på Lily
- Jaa, vad ska vi göra?
- Kom. sa jag och gick ut ur rummet med både Lily och Johanna efter mig

Rose kom fram till oss och gick med oss ut på scenen. Lily tittade sig omkring, det var verkligen stort när det var tomt. Jag, Rose och Johanna gick ner och satte oss i stolarna nedanför scenen medans Lily hoppade omkring och sjöng. En riktig teaterapa.

Helt plötsligt kom hela mitt team ut med massa skyltar och plakat som det stod Lily på i olika storlekar och färger. Jag tittade på Rose som log med hela ansiktet, och så satt hon med en filmkamera i handen. När chocken hade lagt sig för Lily fortsatte hon att showa omkring. Detta skulle hon sent glömma.

Efter säkert en halv timme kom Lily ner till oss och hon satte sig i mitt knä, och Rose gav videokameran till Johanna. Men jag tror inte hon förstod varför Rose gjorde det.

- Du får den. sa Rose
- Vad är det där, mamma? frågade Lily
- Det är din dag med Bieber. svarade jag och log

När vi hade sagt hejdå till dom, kröp Rose in i min famn. Jag vilade mitt huvud mot hennes och drog in henens doft ordentligt. Jag viste inte när jag skulle få känna den igen. När det var som mysigast avbröt hon det.

- Vi måste prata om det som hände tidigare.
- Vad finns det att prata om? Ångrar du det? frågade jag
- Ångrar och ångrar, nej egentligen inte. Men fan, det är inte vi längre.

Jag viste att det här snacket skulle komma, då hon skulle säga att det var ett misstag. Men det vägrar jag tro, hon måste ha saknat det lika mycket som jag. Jag tänker kämpa för henne in i det sista. Det ska bli vi igen, hon och jag.

- Ni två är väl söta. Vi tänkte dra hem till Candy nu. Ska ni med? frågade Ryan 
- Nej, jag blir med Justin till hans hotell. svarade Rose
- Okej, sover du där eller?

Rose tittade med en frågande blick mot mig och jag nickade ett ja. Jag kunde skymta ett leende genom hennes ögon.

När jag öppnade hotell rummet satt min mamma i soffan och hon såg inte glad ut.

- Kan ni sätta er ner, vi behöver prata. sa hon
- Om vad? frågade jag
- Detta. sa hon och höll upp en tidning, som jag tidigare idag fick kastad på mig

Rose tittade på mig och jag såg att hon vart nervös, men jag la min arm om henne, för att visa att hon var trygg. Vi gick och satte oss i soffan mot mamma och väntade på att hon skulle säga något.

- Är du gravid? frågade hon och kollade på Rose
- Ja, det är hon. svarade jag innan Rose hann
- Är du säker på att det är ditt? nu kollade hon på mig
- Första gången jag träffade dig, och du snackade bakom min rygg om att jag umgicks med Justin bara för att han var känd, hade du helt fel. Men jag lät det vara, jag lämnade honom ifred. Men nu tänker jag inte ta att du är elak mer, så klart att det är hans. Jag har inte legat med någon annan än honom Men vist, är det ett faderskapstest du vill ha, så ska du få det. svarade Rose, men tittade inte på mamma, utan på mig



Det kanske kommer upp ett inlägg till ikväll, jag vet inte om jag hinner skriva det. Har hur mycket som helst att göra. Men jag ska försöka. Men blir det inte mer än 10 kommentarer kommer jag inte lägga ut ett. Så det är bara dra igång och kommentera. Jag vill ha kritik, bra och dålig! :)


Kommentarer
bbiebs.blogg.se - Novellblogg om Justin Bieber säger:

Sjukt bra! :)

Skrivet: | Bloggadress: http://bbiebs.blogg.se/

oliviaaaaaa säger:

GOOOOD!!

Skrivet: |

Ubah :) säger:

GRYM!

Skrivet: |

Julia säger:

AWESOME !

Skrivet: | Bloggadress: http://bieberprank.blogg.se/

Anonym säger:

vill ha meeeeeeeer !!

Skrivet: |

Jenny säger:

Snälla meeeeeeeeeeeeeeeer! Du är sjukt duktig på att skriva!! :)

Skrivet: |

Stina säger:

vill ha mer!

Skrivet: |

Anonym säger:

awsome

Skrivet: |

Diana säger:

Bra som vanligt meer och det är nuu!! <3 :)

Skrivet: |

n säger:

vääldigt bra !

Skrivet: |

Mickan - / My Life In My Words säger:

Oh massa enformiga kommentarer och så kommer jag här med min blaff kommentar. :P Skoj! Awe vilket gulligt sms så jag förstår att tårarna rann på henne. Jag gillar inte tanken om att dem inte är tillsammans längre, jag vill ju att det ska vara dem två. Va gulligt att Pattie kom och kramade henne, och sa att hon saknat henne, :) Pinsamt med tidningen men det måste ju koma ut på något sätt kanske inte så men ändå. Jag förstår hennes reaktioner när han är i närheten, och jag förstår att dem har saknat varann, men ändå som hon säger han sårade henne. Haha, Usher, :) Glad att han vart glad över det. Nej Justin tänk inte sånna tankar, fy på dig! Jag gilalr hur du beskriver konserten :) Det känns nästan som att man är där :) Men åh va kul att Lily var där, snacka om att hon måste ha varit lycklig när hon gick och la sig :) Nej men nu tycker jag ju att dem ska ta och bli tillsammans igen, så att dem slipper dessa konstiga tankar och så. :) Kämpa Justin, visa vad du vill, och att du inte tänker ge upp! Ett gott tecken att hon ska sova med honom iaf. Meeen vad är det här, okej att Pattie är orolig ch bryr sig men vad är det där för jävla påstående, men jag älskar Rose's svar på tal. ♥♥♥

Skrivet: | Bloggadress: http://miickzz.blogg.se

Ditt namn:

Mail adress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Skriv din kommentar:

Komma ihåg dig?



Trackback