Skrivet:
Kategori: Marielle vill något...

Så här ligger det till...

Jag tänkte ta och berätta för er hur allt ligger till, ni är många som tycker olika saker angående novellen, både bra och dåliga saker. Och jag uppskattar er alla, tro inget annat. 

Denna novell blir enbart 61 kapitel + en epilog. Jag har redan skrivit klart alla kapitel, och håller på med epilogen just nu. Har fortfarande inte tänkt ut hela den än, men allt kommer eftersom. Jag vet inte när ni kommer få dem sista kapitlerna, det visar sig hur duktiga ni är på att kommentera. :)

Jag kommer att ta en paus när denna novell är slut, så att jag får skriva på HITRISA del 2 i lugn och ro, och för att jag ska kunna ha så många kapitel som möjligt på lagret. Bara för att ni ska kunna få kapitel med jämna mellanrum. Med andra ord så är nästa vecka ganska tom på inlägg, kanske kastar in lite statusuppdateringar åt er, s så att ni iallafall vet att jag lever. :) 

Jag hoppas inte att ni blir altl för uppröda över mitt beslut, isåfall är ni välkomna med synpunkter, eller ja, det är ni iallafall. (A) jag älskar er alla precis lika mycket, och tack vare er har jag fortsatt med detta. Och om jag ska vara ärlig så har denna tid tillsammans med er varit helt underbar. Hur ska jag kunna tacka er??

KAPITEL 58, under detta inlägg!! :)

Kommentarer
jasmine säger:

det tycker jag låter braa :D

längtar tills du börjar lägga ut på hitrisa :D:D:D

Skrivet: |

Johanna säger:

längtar till HITRISA :D

Skrivet: | Bloggadress: http://johannaviveca.blogg.se/

caroline säger:

längtar till hitrisa!! :D

frågan är inte hur du ska kunna tacka oss, frågan är hur vi ska kunna tacka dig!? :o utan dig hade vi inte fått vara med om en såhär underbara noveller!

LOVE YOU <3<3

Skrivet: |

S.M säger:

Du är riktigt duktig som ens orkar uppdatera och skriva så mycket du vill! Ta en paus, det förtjänar du, vi läsare älskar dig! Fortsätt som du gör, bästa novellskrivaren är du :)

Skrivet: |

Jasmine säger:

HITRISAA!!!!

Skrivet: | Bloggadress: http://mydirectionstory.blogg.se/

Becka säger:

Låter bra! :)

Skrivet: |

Emma säger:

tycker du förtjänar att få ta en paus ! du har varit så aktiv med att upptadera . Längtar tills del 2 till Hitrisa kommer :)

Skrivet: |

bella säger:

Låter super! Du förtjänar en liten paus:D:D

Skrivet: |

Ditt namn:

Mail adress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Skriv din kommentar:

Komma ihåg dig?



Trackback