Skrivet:
Kategori: √ 4. HITRISA - Part 2

Chapter twenty-four.

 

En månad gick fort, och Adrianas födelsedag närmade sig med snabba steg, den är närmare bestämd om två dagar. Både jag och Justin hade bollat fram och tillbaka med massa idéer, men inte kommit fram till något vettigt. Adriana gick omkring och drog fötterna efter sig precis som att vi hade glömt bort hennes födelsedag, vilket vi absolut inte hade gjort. Hon trodde bara det, för varje gång hon visade sig i samma rum som vi så slutade vi diskutera det och pratade på om något annat. Det skar lite i hjärtat att se henne så ledsen, men hon skulle allt få sig en överraskning som hette duga.

 

Vi skulle inte vara i Atlanta utan vi skulle flyga till LA dagen före, så jag höll på att packa, medan Justin höll koll på henne. Liam hade jag tagit ledigt åt, så att han fick vara hemma med oss och hjälpa till att packa, han visste vart vi skulle någonstans, och det var bra, men han höll på att försäga sig några gången men stoppade sig innan det var försent. ”Baby, hur går det?” Justin stod i dörröppningen till vår garderob och kollade på mig när jag gick igenom våra kläder som vi skulle ha med oss. Jag fick äran att packa hans väska också. ”Det går väl sådär, jag har problem med min väska.” Han skrattade och kom fram till mig för att dra igen den. ”Vi ska vara där i 4 dagar, vi ska inte flytta dit.” Han skratta åt mig samtidigt som han drog igen dragkedjan.

 

Allas väskor var klara och jag hade placerat dem i garaget för att Adriana inte skulle få syn på dem och börja fråga massor. När jag kom tillbaka in i huset satt Adriana i soffan och kollade på tv samtidigt som dörren till Justins studio var öppen. Jag hörde hans klingande melodier och underbara röst från rummet, så jag vågade inte störa honom. Saker och ting kan krascha om jag gör det, och då blir han inte att leka med efteråt. Jag satte mig ned med Adriana istället. ”Vad kollar du på?” Hon kollade på mig och log. ”Piff och Puff, mamma.” Ett klingande skratt lämnade hennes läppar och hon kröp upp i mitt knä.

 

Liam var hemma hos Tom och lekte lite, men skulle strax komma hem för att äta. Så det var väl egentligen bara att börja med maten. ”Vad vill du äta idag?” Hon kollade på mig som fortfarande satt i soffan, tätt intill mig. ”Pyttipanna, med ägg.” Hon var bestämd, så det var bara att börja med maten. När allt nästan var klart kom Liam innanför dörren, och som den mamman jag är kollade jag på klockan, för att se om han var i tid. ”Hej gubben, har ni haft roligt?” Han kom in i köket, men innan han hann sätta sig pekade jag mot hallen. ”Jackan ska inte ligga på golvet.” Han gick och hängde upp den och kom tillbaka till köket. ”Ja, det har vi. Vad blir det för mat?” ”Pyttipanna. Du kan få duka.” Svarade jag och pekade på allt som stod på bordet.

 

”Baby, maten är klar.” Justin snurrade runt på sin stol med gitarren i handen och headset i örat, han mimade att han skulle komma om några minuter, troligtvis för att han hade Scooter eller Usher i luren. Adriana hade redan sprungit till köket. Hon satt på sin plats och hade redan mat på tallriken. Liam måste ha hjälpt henne, för hon slevade för brinnande livet, precis som att hon inte sett mat tidigare. Både jag och Liam skrattade åt henne. ”Var det gott?” Hon nickade, helt utan att svara egentligen. Både jag och Liam började äta innan Justin kom, men när han väl gjorde det åt vi alla tillsammans under tystnad. Vilket är i stort sett enda gången det är tyst i detta hus.

 

”Pappa, kan inte du spela gitarr för mig?” Adriana drog med sig Justin från köket och in i hans studio, Liam följde smått efter och jag hörde Justin prata med honom. ”Kom Liam, du får vara med du också.” Jag älskar hur Justin tar med sig Liam, när Liam själv inte vågar fråga, eller visa att han är nyfiken. Själv diskade jag upp allt och städade köket. Många kanske tror att bara för att Justin har mycket pengar så har vi någon som tar hand om huset, och svaret är ett enkelt nej, jag vill inte ha någon jag inte känner som springer omkring hemma hos mig. Tro det eller ej, men Justin är faktiskt den som dammsuger, i alla fall dem gångerna han är hemma, annars är det såklart jag.

 

Vi satt alla tillsammans inne i Justins studio och lyssnade på honom. Jag hade Adriana på ena knä och Liam på det andra, båda två vaggade fram och tillbaka till tonerna från Justins underbara röst. Egentligen hörde jag inte ett dugg av vad han sjöng, jag hörde bara hans fina röst och den underbara melodin. Jag var helt i min egen värld, och ingen skulle kunna ta mig ur den. Justin tittade upp och mötte min blick, och för första gången på länge var det precis som att han såg rakt igenom mig, kunde läsa alla mina innersta tankar. Och jag rodnade, jag kunde inte kolla på honom, som han kollade på mig. ”Mamma, varför är du röd om kinderna?” Adriana kollade på mig, med en undrande blick, och Justin skrattade lite löst. ”Pappa generar mig.” Hon vände blicken mot Justin, som log mot henne.

 

”Hopp i säng nu, vi ska åka imorgon.” Adriana höll fortfarande på och drygade sig, hon ville absolut inte sova. ”Eftersom att min födelsedag är om två dagar borde faktiskt jag få bestämma när jag ska sova.” Hon hoppade i sängen, och allt bara spårade ur. ”Justin, ta din dotter.” Jag klev ut från hennes rum, och gick in i Liams rum i stället. Där låg han redan ned bäddad och läste i en bok. ”God natt gubben, sov gott. Läs inte för länge, okej?” Han vek ned boken så han kunde kolla på mig. ”God natt mamma, jag älskar dig. Nej, jag ska inte.” Justin var inne hos Adriana när jag gick förbi hennes rum, hon låg ned i sängen, from som ett lamm. Hon börjar bli envis mot mig, hon lyssnar sällan när jag har något att säga åt henne.

 

Jag låg raklång ned i soffan och kollade i taket när Justin kom ned. Jag orkade inte kolla på honom, jag blir trött på att direkt när han är hemma slutar Adriana lyssna på mig, och lyssnar bara på Justin. ”Gumman. Hur är det?” Han satte sig ned vid mina fötter, och började massera dem, men jag kunde inte med det så jag drog åt mig dem. ”Vad är det?” Jag la mig ned på sidan och la armarna under huvudet. ”Jag går upp och lägger mig.” Jag reste på mig, och gick upp. Jag kunde nästan se Justins förvånade ansikte när jag gick, men jag orkade inte bry mig. Ibland är allt så mycket enklare när han inte är hemma.

 

”Kan du tala om för mig vad det är som har hänt. Vad har jag gjort? Varför pratar du inte med mig?” Han la sig ned bakom, och höll om mig. ”Jag blir trött på att Adriana inte lyssnar på mig, när du är hemma.” Han drog mig närmare intill sig. ”Jag ska prata med henne imorgon. Hon ska lyssna på dig med.” Han kysste mig på kinden och vidare till mina läppar. ”Jag älskar dig, Du vet det va?” Jag nickade mot honom, och kysste honom. Jag somnade med ett brett leende på läpparna. Jag tror till och med att jag hade en underbar dröm. Ett bröllop, ni vet ett sådant då en tjej är vitklädd och en man är svartklädd. Jag gillade den i alla fall.


 
Jag hoppas att ni tycker att det är lika bra som det alltid har varit. Jag vet själv inte riktigt vad jag tycker. Kan nog tycka att jag har förstört denna novell lite. Jag vet inte. =/ Huvudsaken är väl kanske att ni gillar den. 

Och jag har kommit på ett sätt om hur Liam ska komma in i novellen lite, men det händer inte fören om några kapitel, eftersom att jag måste avsluta det jag har påbörjat. I hope U like it. ♥

Kommentarer
Sara säger:

du har inte alls förstört den!!!! kan du inte skriva ett kapitel ur Liams perspektiv någon gång? bara för skojs skull lixom :)

Skrivet: | Bloggadress: http://myystoryaboutjb.blogg.se/

Sara säger:

du har inte alls förstört den!!!! kan du inte skriva ett kapitel ur Liams perspektiv någon gång? bara för skojs skull lixom :)

Skrivet: | Bloggadress: http://myystoryaboutjb.blogg.se/

S.M säger:

LOVE IT! Och du har INTE förstört denna novell, den är jätte bra! <3 ^^

Skrivet: |

Emma säger:

åh, så himla bra! Älskar novellen. Och du är grym på att skriva.

Skrivet: | Bloggadress: http://ejh.blogg.se/

Johanna säger:

GRYMT LOVE IT!

Skrivet: | Bloggadress: http://johannaviveca.blogg.se/

emilia säger:

älskaaaaaaaar verkligen dina noveller ! grymt bra , som vanligt ;)

Skrivet: |

Ebba säger:

Håller med någon ovanför. Kan du inte skriva ett kapitel ur Liams Perspektiv? Det skulle vara roligt

Grymt kapitel annars, precis som vanligt :)

Skrivet: | Bloggadress: http://ebost.blogg.se/

agnes säger:

lika bra som alltid, alltid samma grymma känsla :D

Skrivet: | Bloggadress: http://happyandlove.blogg.se/

Quinee/Inees säger:

Oooh jätte bra !!! Men jag tycker lite synd om Liam... :( hihi



Du har INTE förstört novellen !!! :d

Vi litar på dig !!!!<33

Skrivet: | Bloggadress: http://justinbieberstoriesnu.blogg.se/

bella säger:

Super som vanligt!!!

Skrivet: |

elin säger:

den är inte förstörd enligt mig, jag tycker den är jättebra :)

Skrivet: | Bloggadress: http://ealr.blogg.se/

caroline svensson säger:

JAG ÄLSKAR DET! jag tror inte att jag har suttit med ett såhär stort leende på något av de tidigare kapitlena. detta var helt fantastiskt! och du har INTE förstört denna novellen! :o

LOVE IT AND YOU <3

Skrivet: |

Cherry ♥ säger:

Gud vad jag har saknat dig :') ❤ Och det här kapitlet var verkligen jättebra skrivet :D ❤

Skrivet: |

Arre säger:

Skiiiiittt braa!!!!!

när kommer nästa ? :P <3

Skrivet: | Bloggadress: http://justinsshawtyforever.devote.se

Haley säger:

skit grymt <33 o nej, du har inte förstört den <33

Skrivet: | Bloggadress: http://justindbieberstorys.webblogg.se/

Emelie säger:

meeerr :D

Skit bra :-D

Skrivet: | Bloggadress: http://3meliii3.devote.se

ellen säger:

Bajs bra!

Skrivet: | Bloggadress: http://taylorswiftnoveller.blogg.se/

Felizia säger:

Du har absolut inte förstört den! :) Lika awesome som vanligt!:D

Skrivet: | Bloggadress: http://onlyfellie.blogg.se/

Linda säger:

Superbra!

Skrivet: |

Alexandra säger:

Skit bra :)



meeerrr =D

Skrivet: |

Emilija med J. säger:

skitbrA !



den är absolut inte förstörd !

Skrivet: | Bloggadress: http://eemilijaa.blogg.se/

cajsa säger:

LOVELOVELOVELOVE!!!!!!!

Du är grym Marielle ! helt fantastiskt underbar!

Skrivet: | Bloggadress: http://ccajsalundin.blogg.se/

elena säger:

jag kan bara säga grymt bra för det finns inget annat som man kan säga för du gör den sjukt bra

Skrivet: |

hanna säger:

den är helt underbar <3

Skrivet: |

bella säger:

Kommer det en till idag?

Skrivet: |

Ditt namn:

Mail adress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Skriv din kommentar:

Komma ihåg dig?



Trackback