Skrivet:
Kategori: √ 4. HITRISA - Part 2

Chapter sixteen.


 

”Oh no. Du skulle bara våga ge dig på mig.” Jag och Justin stod på varsin sida om ett bord, så att han inte kunde få tag i mig. Ryan hade sedan länge åkt i poolen av mig, för han försökte fånga mig, precis som Justin. ”Lilla gumman, du inser väl att du utmanar mig.” Jag vet mycket väl att han sällan förlorar i något, men ska jag ned, åker han med, så är det bara. ”Ja, det vet jag. Men sluta bråka med mig. Jag har inte gjort något.” Han stod framför mig, lika blöt som en dränkt katt. ”Har du inte? Vem var det som lurade av mig min mobil?” Han blinkade mot mig, precis som att han hade vunnit vårt ord fight. ”Jaja, det var jag. Men kasta mig inte i poolen för det.” Det gick så fort, jag hann inte ens tänka innan han hade mig i sina armar.

 

”Åker jag i, drar jag med mig dig i fallet.” Jag höll i honom i hällorna som man sätter fast skärpet i byxorna, utan att han visste om det. ”Det säger du?” Han kastade i mig, och jag kände direkt att han föll på mig. ”Japp, det gör jag.” Han försökte dränka mig i poolen, vilket inte var okej. Alessa hade tagit av sig sina kläder så hon badade i underkläder, vilket jag också tänkte göra då jag höll på att sjunka med dem på. Jag hade ett par tighta jeans på mig, så dem satt ännu tightare nu, med hjälp av vattnet. ”Kan du hjälpa mig av med mina byxor?” Justin sken upp, precis som att han skulle få se något han inte sett tidigare. Jag försökte flyta samtidigt som han drog av mig dem, men det gick inte så bra. ”Kan du vara still, så kan jag hjälpa dig?” Han lät irriterad, och tro mig, det var jag med.

 

Vi badade och lekte tillsammans i vattnet, vilket var hur länge sedan som helst vi gjorde. Jag saknar dessa tider, då det bara var vi fyra. Visst är jag glad att jag har mina barn, men det är inte ofta man kan göra saker som detta då. Justin och jag var i samma lag, för vi spelade ett tennis liknande spel mot Alessa och Ryan. Vi ledde stort mot dem två, för dem kunde inte kontrollera sig själva riktigt då dem höll på att kyssas och ta på varandra under spelet. ”Ge er nu. Det räcker, ska vi fortsätta spela eller ska vi lämna poolen så ni får den för er själv?” Justin lät hård mot dem, men jag skrattade bara. ”Du är bara avundsjuk, att inte du har någon.” Ryan fick honom, för jag kunde känna hur han spände sig, även om jag inte ens var i närheten av honom, trodde jag.

 

Justin simmade fram till mig och la sina händer på mina höfter, bakifrån och kysste min hals. Han visste att han kunde få mig vilket sekund han än ville. Oavsett vad han hade gjort, eller inte. Han snurrade runt mig och pressade sina läppar mot mina. Ryan och Alessa blev stumma, dem sa inget. Även om det bara fanns Justin och jag i mitt huvud just då, så kunde jag ändå höra hur både Ryan och Alessa drog efter andan. Justin flyttade sig bak ett steg och kollade på mig. ”Ska vi fortsätta spela?” Han vände blicken mot dem andra, medan jag inte vågade, jag stod fortfarande och kollade på Justin, samtidigt som jag kände att mina kinder blev varma. ”Mamma, vad var det där?” Jag trodde inte att situationen kunde bli värre, men det kunde den visst. Liam stod på kanten till poolen, så jag spände ögonen i Justin och simmade mot stegen.

 

”Det var inget, okej?” Liam förstod att det inte var ett samtal jag tänkte ta med honom just då. ”Okej! Det jag tänkte fråga var, om ni har glass hemma?” Han vände sig om mot Ryan och Alessa som båda två nickade. ”Längst ned i kylen. Ger du Drew och Adriana varsin också?” Liam nickade tillbaka och sprang in. Justin klev upp ur poolen och kom fram till mig. ”Förlåt. Hade jag sett honom hade jag inte gjort sådär.” Jag såg verkligen hur han led, eller var ledsen över det som hände. ”Det enda jag är rädd över är att han ska berätta för Adriana vad han såg, då blir det liv i luckan, det kan jag lova dig.” Han drog in mig i sin famn och kramade om mig. Alessa och Ryan låg fortfarande i poolen.

 

”Ska vi grilla ikväll?” Alla hade hoppat upp ur pollen och klätt på sig när Ryan kom med idén. ”Ja.” Svarade vi andra i munnen på varandra. Justin och Ryan åkte iväg och handlade, samtidigt som jag och Alessa började plocka undan fikat, och plocka fram allt annat vi skulle ha. Barnen lekte fortfarande på Drews rum, eller ja, inte Liam. Han låg inne i Ryan och Alessas sovrum och kollade på film. ”Vet du att Justin har gjort slut med Selena?” Kniven som Alessa höll i tappade hon på köksgolvet. ”För vilken tur i ordningen? Gå inte på hans lögner igen, snälla.” Jag vet att hon bara vill väl när hon säger något sådant. Men hon kommer aldrig att förstå hur det känns att älska någon villkorslöst. ”Nej, jag ska inte.” Till och med jag hörde osäkerheten i min egen röst.

 

”Ända sedan han kom tillbaka från Texas har han betett sig konstigt, eller, det är som att han döljer något för mig.” Vi satt ute på altanen igen, där vi hade dukat. Värmen fanns fortfarande kvar i luften, även om klockan började närma sig kvällen. ”Har du frågat honom om det?” Jag skakade bara på huvudet och kollade ut mot den stilla poolen. ”Du måste ju göra det.” ”Jag kanske inte har med saken att göra.” Vi båda hörde hur dörren öppnade sig och in kom Ryan och Justin bärandes på kassar, precis som att dem skulle bjuda hela kvarteret på mat. ”Hur kan det ta över en timme att handla lite mat?” Alessa styrde stegen mot hallen så hon kunde hjälpa grabbarna att bära in kassarna i köket. ”Justins fans invaderade hela affären, vad tror du?” Ryans svar mot henne fick mig att börja skratta. Ibland glömmer man bort att han faktiskt är den han är.

 

När maten var klar gick jag upp till barnen som lekte för fullt, dem skulle ha en hel del att städa efter att ha vält ut alla Drews bilar plus lego. ”Maten är klar nu.” Dem sprang förbi mig och ned till dem andra medan jag öppnade dörren till Liam. Han stirrade på tv:n och verkade inte alls intresserad av att jag kom in. ”Mat.” Han verkade ledsen, eller sur, jag kunde inte tyda det riktigt, så jag satte mig ned bredvid honom. ”Vad är det gubben?” Han vände huvudet mot mig och satte sig upp. ”Hur länge ska vi vara i Stratford, jag har tråkigt här.” Jag strök honom över huvudet. ”Okej, egentligen hade jag inte tänkt berätta detta, men imorgon åker vi hem till Jeremy, jag vet hur mycket du saknar Jazmyn.” Han blev genast på bättre humör vilket gjorde mig glad.

 

Maten var helt underbar, och både Liam och Adriana åt så dem höll på att storkna. Jag drack läsk till maten, så kunde Justin ta sig en öl, som tillslut blev till flera öl, och han började bli dragen. Dock inte bara han, Ryan också. Det var väl kanske längesedan dem två drack tillsammans, så både jag och Alessa lät dem hållas. Hon och jag började plocka undan allt från borden, medan Justin och ryan var inne i någon het diskussion om fotboll, eller hockey, jag är inte så insatt i något av det, så jag orkade inte ens lyssna på dem. Liam fick låna Ryans Xbox så han satt framför tv:n i vardagsrummet och var helt inne i sin fotbollsmatch han spelade. Flera gånger fick jag säga åt honom att vårda språket och försöka vara lite tystare.

 

Precis när jag skulle gå tillbaka ut på altanen hörde jag Ryan fråga Justin hur det går med Selena. Tydligen har han inte ens berättat för sin bästa vän. ”Jag har gjort slut med henne.” Jag ville så gärna se hur Ryan reagerade, men då hade jag avslöjat mig själv, och eftersom att Justin inte pratar med mig om varför kanske jag kunde få ett svar då. ”Varför det?” Det blev tyst mellan dem ett tag, men sedan öppnade Justin munnen. ”Du måste lova mig att inte säga detta till någon, absolut INTE Clarissa.” Ryan måste ha nickat på huvudet för Justin fortsatte. ”Det var Selena som såg till så att Adriana försvann från stranden när Clar var ute med henne och Liam.”


 

När ni läser detta är jag på en manifestation, mot våld. Förra helgen hade vi en dödsmisshandel här, natten mellan fredagen och lördagen, och runt 12 på lördagen, på dagen var det en bandidos medlem som blev skjuten. Så jag ska vara med och tända lite ljus, mot våldet idag. :)

 

Kommentera mycket, så kanske det kommer ett kapitel till idag. Ni vet ju hur snäll jag brukar vara. ♥


Kommentarer
J säger:

Awesome! :)

Skrivet: |

bella säger:

Super!!!

Skrivet: |

Fanny säger:

Grymt! Nu blev man ju sjukt nyfiken på hur clar kommer reagera xd <3

Skrivet: |

cajsa säger:

AS BRA !!! Kan inte beskriva med ord hur grym du är !

Skrivet: | Bloggadress: http://ccajsalundin.blogg.se/

nour säger:

OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG!!!!!!!! SÅ JÄVA BÄST!

Skrivet: |

Becka säger:

Måste veta hur hon reagerar! Sjukt bra kapitel som vanligt!

Skrivet: |

Lisa säger:

Jättebra :)

Hur kommer Clar reagera :o

Skrivet: |

Sara säger:

har blivit sämst på att kommentera! men oftast när jag läser är det i mobilen och kan inte kommentera från den (den e lite cp!) :/ helt awezome!

Skrivet: | Bloggadress: http://myystoryaboutjb.blogg.se/

Haley säger:

sjukt grymt <33

Skrivet: | Bloggadress: http://justindbieberstorys.webblogg.se/

Isabella säger:

För det första, OH HERREGUD! Jag kan inte ens föreställa mig vilken scen Clar kommer sätta till mednu när hon hört det! Hur arg men samtidigt fruktansvärt ledsen hon kommer bli. Hur Ryan kommer regera, hur barnen kommer regaer och framför allt Justin! OM hon nu säger något eller låtsas som det regnar och tar det med honom när dom är själva. OCH FRAMFÖRALLT vad som kommer ända Selena! haha jag har fjärilar i magen inför nästa kapitel! så sjuk spännande :D

För det andra, så galet bra skriver du tjejen, helt sjukt :D Du lyckas aldrig få slutpå idéer känns detsom, varje nytt kapitel är lika spännande och magiskt att läsa! :D



Tänkte på en grej, kan du inte ha med lite "stämnings" musik till något kapitel någongång, som är typ ledsamt eller lyckligt, lle liknande om du förstår? :) de behöver ju inte altid vara någon som sjunger, kan typ vara paiono musik/instrumental till nån sång eller liknande.

man lever sig in lite extra i vad som sker då :)



För övrigt, jag hoppas som alla andra på ett till kapitel ikväll :) eller kanske två? :D

ÄLSKAR DIG KVINNA! :D

Skrivet: | Bloggadress: http://alwayskidrauhl.blogg.se/

Anonym säger:

sååååå himla bra! undrar hur clar kommer reagera på det där justin sa till ryan, antagligen kommer hon bli arg! haha :) din novell är grym :)

Skrivet: |

kajsa säger:

Massor med bra!.

Skrivet: |

Emilija med J. säger:

så jekla grymt, jag älskar det !

Skrivet: | Bloggadress: http://eemilijaa.blogg.se/

Becca säger:

Grymt!! Älskar novellen och vill veta hur Clar reagerar!!

Skrivet: |

Amanda säger:

Omg omg omg hahahah undrar vilken scen clar kommer ställa till med nu!! Bra skrivet

Skrivet: |

Liiz:) säger:

Sjukt spännande slut:)

Skrivet: |

Alexandra säger:

Skit bra =D



meeeerrr :D

Skrivet: |

Anonym säger:

Jättebra! :) nu kommer clar bli jättearg på Justin :((

Skrivet: |

elena HITRISA FAN säger:

super bra

Skrivet: |

noura säger:

OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMGOMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMGOMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMGOMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMGOMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG

Kan inte andas längtar till den nästa kapitel <3 <3 <3

Skrivet: |

Cherry ♥ säger:

Omg, sjuukt bra :D

Undrar hur Clarissa kommer att reagera :oo

Men superbra skrivet :D <3

Skrivet: |

tova säger:

awesome!!!! meeeeeeeer tack! älskar dej kvinna!!<3

Skrivet: |

caroline säger:

så jävla bra, meeeeeeeeeeeeer ikväll!!! du är BÄST!!!! LOVE IT <3

Skrivet: |

Anonym säger:

så jävla bra, meeeeeeeeeeeeer ikväll!!! du är BÄST!!!! LOVE IT <3

Skrivet: |

Sophie säger:

MEEEEEEEEER! <3

Skrivet: | Bloggadress: http://sophielodin.blogg.se/

bella säger:

Men gud vad spännande. Måste bara få läsa resten idag, snälla kan du lägga in den senare ikväll/natt? Skulle verkligen bli super glad då. Oftast när jag sitter i skolan längtar jag hem så jag kan läsa dina kapitel som du har lagt upp. Ibland kan jag komma in i en annan värld så jag inte märker vad någon annan säger. Det var sjukt pinsamt när det var lektion och läraren frågade mig en fråga men jag tänkte bara på vad som skulle hända i nästa kapitel.

Du är super bra på att skriva och jag verkligen älskar ALLA kapitel som du skriver inklusiv(?) på Beutifulbieber. Längtar efter merr!!!!!!!

Skrivet: | Bloggadress: http://www.tjabella.bloggplatsen.se

Johanna säger:

love it :D

Skrivet: | Bloggadress: http://johannaviveca.blogg.se/

lol säger:

läääängtar o skit bra som vanligt

Skrivet: |

jasmine säger:

Så jävla spännande nu att jag döör:-)

du är ju as grym, var borta en dag och kunde inte läsa sen nästa dag på morgon aå ligger de typ 6 kapitel ute:O:O du ägeer

Skrivet: |

Ditt namn:

Mail adress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Skriv din kommentar:

Komma ihåg dig?



Trackback