Skrivet:
Kategori: √ 4. HITRISA - Part 2

Chapter four.

Det såg ut som att Selena ville slå mig, och det vore väldigt dumt av henne med tanke på att jag befann mig på hemmaplan och att hon skulle åka ut med huvudet före. Att jag ens släppte in henne, borde ha gjort henne överlycklig, men tydligen ville hon ha en fight också. ”Jag pratar med dig, varför svarar du mig inte?” Selenas tänder gnisslade, så ni kan ju bara tänka er hur arg hon var. ”Jag vill inte att du träffar henne mer, du får välja. Mig eller Clarissa.” Hon pratade direkt till Justin, och hans haka slog i golvet, precis som en tecknad serie. Jag kunde inte annat än skratta. ”Du behöver inte välja Justin, jag gör det åt dig. Kan ni två vara snälla och lämna mitt hem.” Han kollade upp på mig, han skulle precis säga något när hon tog tag i hans arm.

 

”Släpp mig och det är nu.” Hon stannade till och släppte motvilligt honom, samtidigt som hon kollade på honom och han på mig. ”Vi har ett barn tillsammans, du kan inte göra såhär mot mig.” Han höjde rösten åt mig, och han vet mycket väl vad jag tycker om det. ”Du har visat för bra att du inte kan ta hand om henne. Så jag gör både henne och mig en tjänst.” Jag vände mig om och fortsatte diska, samtidigt som jag hörde Selena och Justin stå och viska bakom mig. ”Vad menar du med det?” Jag vände mig hastigt om och vatten stänkte överallt. ”Samma kväll som du kom hem med Adriana, vaknade hon och berättade en hel del om vad ni hade gjort. Tråkigt varade inte historien speciellt länge, eftersom att hennes pappa hellre spenderade tid tillsammans med den nya slampan till flickvän. Och nej, försök inte ens ge dig på mig.” Det sista var menande till Selena, och hon fattade vinken på en gång. ”Så var snälla och gå här ifrån, innan jag personligen kastar ut er båda.”

 

När dem två var halvvägs ut i hallen kom Pattie gåendes. ”Vart ska ni?” Justin sneglade på mig, och det såg ut som att han funderade ett tag, sedan kom chocken. ”Du kan ju ta och fråga Clarissa.” Selena satte på sig skorna och tog sin jacka. Pattie vände sig om och kollade på mig. ”Jag vill inte ha dem här, så jag gör mig av med dem.” Hon blev förvånad. ”Varför? Vad har hänt?” Jag kastade iväg diskborsten som jag hade i handen och gick fram så att jag stod med dem. ”Det var på tiden att någon talade om för Justin hur han ska agera runt sin dotter, eftersom att ingen annan har gjort det. Adriana grät när hon kom hem sist, för att idioten där inte var med henne på hela veckan. Varför kan inte du stå upp och tala om för Justin att han har satt henne till världen och får därefter ta hand om henne? Och du som farmor till henne kanske skulle förstå att hon vill ha sin tid med sin pappa.” Jeremy kom och ställde sig bredvid mig, och jag såg på honom att han var irriterad, men jag kunde inte se om det var på mig, eller någon annan. ”Så nu har jag sagt till henne att hon får välja själv om hon vill åka till Justin något mer, och så vitt jag gissar har jag svårt att tro att hon kommer göra det. Och allt är hans eget fel. Hade han inte valt att spendera tiden med henne där, så hade detta aldrig hänt. Nu, gå här ifrån.”

 

 

Både Justin och Selena lämnade huset med en smäll efter sig, vilket jag faktiskt inte brydde mig ett dugg i. Som vanligt fick jag ta reda på röran efter honom. Adriana kom gåendes och fick syn på oss i hallen. ”Vart är pappa?” Vad säger man till sin tre årig dotter? Att han valde någon annan över henne. ”Han gick.” Var det enda jag kunde komma på, dumt av mig. Men jag får skylla mig själv. Hon började gråta, och Pattie skulle precis lyfta upp henne då hon sprang fram till mig. Jag lyfte upp henne och vi gick tillsammans upp till mitt sovrum. Vi kramades ett tag, och hon fick gråta ut. Det kändes som att det var mycket mer hon grät över än just att Justin gick. ”Är det något du inte berättar för mig?” Hon kollade upp från att ha haft sitt huvud på min axel ett tag, men hon kollade mig inte i ögonen utan vek ned blicken, så jag förstod på en gång att jag hade hittat en öm punkt.

 

”Jag hörde Selena säga flera gånger att hon inte gillade att jag var med, plus att hon försökte bestämma över mig. Pappa gjorde inget för att hindra henne, så därför tog farmor mig.” Ilskan kokade inom mig, och jag kunde inte hejda mig själv. Jag gick ned med Adriana och mamma tog emot henne. ”Vart ska du?” Ögonen växte på henne, och förvirringen spred sig i hennes blick. ”Jag ska använda dessa.” Sa jag och visade mina händer. ”På en viss Selena Gomez, nu får det vara slut på det här.” Innan hon hann stoppa mig hade jag kläder på mig och nycklarna till bilen i handen. Bilen gick raka vägen hem till Justin där jag visste att dem var. Han hade dock inte flyttat hemifrån än, för han nästan aldrig var hemma så tyckte han det var onödigt.

 

Ingen öppnade dörren när jag ringde på, så jag tog fram nycklarna jag snodde ur Patties väska. Väl inne kunde jag höra tv:n på, så stegen gick direkt mot vardagsrummet där båda två satt, dock i varsin ända på soffan, precis som att dem vore osams. Utan att hejda mig gick jag fram till Selena som såg riktigt chockad ut, och gav henne en sprucken läpp. Justin hann inte reagera fören jag gav honom en blick som sa typ, rör du dig, slår jag ihjäl dig. Han fattade vinken i alla fall och satt still. ”Vad fan gör du?” Hon försökte ställa sig upp, men jag knuffade hela tiden ned henne i soffan. ”Om du så mycket som säger ett enda ord till, om eller till min dotter, så kan jag lova dig att du kommer få skaffa förbannat mycket smink som ska dölja dina blåmärken. Är det uppfattat?” Justin hade rest på sig, och lyfte upp mig för att sedan släpa ut mig i köket.

 

”Vad är det som händer med dig? Vad håller du på med?” Han satte ned mig på en stol och ställde sig för så att jag inte skulle kunna resa på mig. Hans händer vilade på armstöden. ”Kan inte du försvara vår dotter lär ju någon göra det. Vet du hur mycket skit jag får ta från både Liam och Adriana för att det blev såhär mellan oss? Jag vet att du inte har något ansvar över Liam, men han sårades, och det är det som räknas. Och din egen dotter kan du inte ens stå upp för när det kommer till Selena. Varför? Tycker du att det är värt att låta din dotter växa upp utan pappa, precis som du gjorde? Jag trodde du skulle vara bättre än Jeremy, men tydligen inte.” Han tittade mig hela tiden i ögonen och jag kunde inte hålla tårarna tillbaka, så jag lät dem rinna. Det är inte direkt första gången han har sett mig gråta. ”Jag vet inte varför jag beter mig såhär, jag älskar Adriana över allt annat på hela jorden, och jag skulle lätt kunna ta en kula för henne. Jag hör inte ihop med Selena, men jag vet att allt redan är förstört, så varför inte göra det lättare att hata mig? Jag tycker inte synd om mig själv, för jag förtjänar inte dig. Men jag kommer alltid älska dig.” Jag avbröt honom. ”Säg inte dem orden, du kan inte ens älska din egen dotter. Så nej, låt mig vara.” Jag gjorde en ansats till att ta mig upp, och jag lyckades. Selena såg vättskrämd ut när jag kom ut från köket. ”Uppfattade du vad jag sa?” Hon nickade. ”Bra.”

 

När jag kom tillbaka hem igen så satt alla i soffan i vardagsrummet, och barnen lekte med alla sina julklappar. Jeremy kom och mötte upp mig i hallen och drog med mig in i köket. ”Din mamma berättade vad du skulle göra. Ska jag ringa ambulansen, eller klarar dem det själva?” Han log lite, och det var skönt att veta att han inte var sur på mig, Justin är ändå hans son och jag skulle nog skydda mina barn in i det sista. ”Nejdå, men Selena kommer nog ha ont på läppen imorgon.” Han kramade om mig, en sådan Bieber kram som bara dem kan. Jag älskar Jeremy, han är egentligen den enda som alltid har funnits för mig, även om jag har betett mig som ett svin mot honom, han har alltid stannat. ”Han sa att han älskar mig.” Jag bröt ihop totalt, och Jeremy strök mig över ryggen.

 


 

Ni får ett till för att jag är så jävla glad över min nya design (ser ni den inte? tryck F5) och för att ni alla är så underbara och snälla. :)

 

1. Någon frågade mig om man någon gång får veta varför det återigen tog slut mellan Clar och Justin, och det har jag inget svar på. Jag kanske ger er en förklaring, eller så får ni helt enkelt leva utan en ^

2. Sen var det någon som frågade om man var tvungen att komma ihåg mycket från Del 1, och det kanske är bra om man skummar igenom dem lite. Ni behöver inte läsa varje ord, det kanske räcker om ni kollar igenom bilderna för att komma ihåg lite. 

3. Och den sista tyckte att dessa kapitel var lite nedstämda, och det kan jag hålla med om, men vad hade ni räknat med när Clar får stå ut med en idiot till Justin, och Selena som gör allt för att förstöra ännu mer?


Kommentarer
nour säger:

OMG OMG OMG JAG DOG!!! SÅ JÄVLA BRA!!!:DDDD

Skrivet: | Bloggadress: http://thetruejustinbieber.blogg.se/

nour säger:

OMG OMG OMG JAG DOG!!! SÅ JÄVLA BRA!!!:DDDD

Skrivet: | Bloggadress: http://thetruejustinbieber.blogg.se/

Sandra säger:

SERIÖÖÖSTT!!! JAG ÄR DÖÖÖÖD!! MEEER <3 SÅÅÅ JÄÄÄVLA BRA!!!!!

Skrivet: | Bloggadress: http://justinsmexybieber.blogg.se/

Anonym säger:

HELT J*KLA AWESOME!:DDD längtar tills nästa kapitel!! och din design är samma som det här kapitlet var, awesome, sjukt snygg:)

Skrivet: |

Emma säger:

Superbra!

Skrivet: | Bloggadress: http://justindblovestories.blogg.se/

Linnea säger:

Omgggggggggggg, världens bästa novell!!!!

Hoppas du berättar någon gång varför de tog slut :d

Skrivet: | Bloggadress: http://justinbsaga.blogg.se/

Emma säger:

Skit bra, dör här borta som vanligt :)<3

Skrivet: |

jessica säger:

SÅ JÄÄÄÄÄÄÄÄVLA BRA!!! :D

Skrivet: |

Haley säger:

jätte bra <33

Skrivet: | Bloggadress: http://justindbieberstorys.webblogg.se/

caroline säger:

alltså du är helt jävla freaking awesome!! :o

JAG ÄLSKAR DET OCH TÅRARNA BARA STRÖMMAR!! :')

du är bäst!! längtar till nästa kapitel!!! :D

LOVE <3

Skrivet: | Bloggadress: http://thehomeofmusicnews.devote.se

johanna säger:

OMG jag älskar dig

ps längtar till imon

Skrivet: |

Johanna säger:

AHH GRYMT UNDERBART

LOVE IT!!

Skrivet: | Bloggadress: http://johannaviveca.blogg.se/

Quinee/Inees säger:

Ooooh fy fan !!!! Jag är helt jävla förälskad !!!! Min kille kan glömma mig i några dar, nu när den nya novellen är här ;) haha <333

Jag kan inte beskriva med ord hur mycket jag älskar den nya HITRISA 2 !!!!

Jag vet att denna kommer bli bättre än del ett, jag har det på känn <33333

Skrivet: | Bloggadress: http://justinbieberstoriesnu.blogg.se/

Lilly säger:

Sjukt bra!

Hoppas att Clar och Justin blir ihop igen! :)

Skrivet: |

moa säger:

Det är den bästa novell jag har läst.

Skit bra novell

Skrivet: |

emilia säger:

älskar't ! <3

Skrivet: |

Fanny säger:

Gryymt! Hoppas att clar hittar en ny kille och att Justin blir jätte avundsjuk eller nåt sånt xd <3

Skrivet: |

Rebecka säger:

Det är helt sjukt hur grym du är på att skriva! Och du trodde att du skulle förstöra HITRISA? Jag kan säga redan nu att den lär bli MINST lika grym som HITRISA del 1! Du har talang tjejen! Kram'

Skrivet: | Bloggadress: http://mileyjustinstorys.blogg.se/

Emilija med J. säger:

yes äntilgen har det börjat och jag älskar det ! :D

Skrivet: | Bloggadress: http://eemilijaa.blogg.se/

S.M säger:

SHit vad bra! ÄNTLIGEN fick justin och selena vad dom förtjänade! CLAR ÄR BÄST :D

Skrivet: |

Felle säger:

Skit bra :D

Clar försvarar verkligen sina barn.

Skrivet: |

Cherry säger:

Omg, JAG DÖÖÖÖR :DD

Så J*VLA bra skrivet, omg :D <33

:DDDDDDDDDDD

GO CLAR! :D

Skrivet: |

jossä säger:

Tycker att det är helt rätt att Clar försvarar sina barn inför "sin sanna kärlek"

Please, chapter 5 också ikväll? :D älskar novellen!!

Skrivet: | Bloggadress: http://dealwithit.devote.se

Anna säger:

Skit bra! OMG OMG OMG OMG.......

Skrivet: |

Anonym säger:

snääääälla kapitel 5 ikväll?:):D

Skrivet: |

Anonym säger:

as bra!

Skrivet: |

alice biebah säger:

Så sjukt bra!!! Älskar denna novell så freaking much!! Och såg att du samarbetar med Emma på BeautifulBieber blev så sjukt jäkla glad när jag såg det !! :D

Skrivet: | Bloggadress: http://biebersecret.blogg.se/

C säger:

lika bra som vanligt!!

Skrivet: |

Juztawesome säger:

Hur ska jag börja? Jag ÄLSKAR HITRESA 2 den äger och alla idioter som säger att du KANSKE kommer förstöra den kan kyssa min häck!!!! Jag typ dog?! Äntligen får dom vad dom förtjänar har sånt lust att mörda Selena ååhh skabb(Asså hon är i novellen..) önskar jag va en karaktär som kunde köra över henne med en lastbil eller något!!!!!!!!

Skrivet: |

Kajsa säger:

Åh så bra skrivet!. Justin älskar henne, åh idiot han var som tog Selena, irriterad cheeeeeey här!.

Skrivet: |

Sandra säger:

asså, srsly, hoppas vi får veta varför det tog slut, alltså..hur det tog slut!

ja mena..annars kommer jag typ dööö!



Kommer Justin och Clar bli tillsammans?

Eller iallafall bli vänner?



Hoppas på svar på dom frågorna!



DU ÄR GRYM TJEJEN!!! OCH ÄNNU MER GRYMT ATT DU ÄR 23 ÅR OCH STÅR FÖR ATT DU GILLAR JUSTIN BIEBER <3

Skrivet: | Bloggadress: http://justinsmexybieber.blogg.se/

Anonym säger:

I'm dead!!! Fan va bra du skriver o Selena håll dig borta, okej?!! ❤❤



//Ebba :D

Skrivet: |

Hanna säger:

OMB shit vad bra du skriver! Och det var bra att Clar gav Selena en sprucken läpp, när jag läste det flinade jag haha XD :)♥

Skrivet: | Bloggadress: http://justinbieberlovestory.blogg.se/

Lisa säger:

Skit bra :)

Skrivet: |

linda säger:

Skit bra meeeeeeeerr snälla den hära novellen är skit bra.

Skrivet: |

lol säger:

trodde att du skulle förstöra novellen men det visa sig att du har planerat det

Skrivet: |

Anonym säger:

Skit bra! :D så jäkla spännande!

Skrivet: |

Anonym säger:

otroligt bra!!!

Skrivet: |

Ditt namn:

Mail adress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Skriv din kommentar:

Komma ihåg dig?



Trackback