Skrivet:
Kategori: √ 3. Twinkling Eyes

Chapter 59.

Vi pratade ett tag om egentligen ingenting speciellt. Jag var tvungen att fråga henne vad hon höll på med. ”Ryan berättade för mig att du inte svarar på hans sms mer, jag trodde ni hade blivit sjukt bra vänner. Vad är det som har hänt?” Hon suckade och jag kunde nästan se framför mig hur hon pillade med något, hon gör det alltid när någon ställer henne mot väggen. ”Jag vet inte vad jag ska säga. Han är kär i mig och..” Hon tystnade ett tag, så jag lät henne ta den tiden hon ville ha på sig, för att sedan fortsätta. ”Och.. jag är kär i honom.” Inte nog med att jag frös när jag stod ute utan jacka, nu höll jag på att svimma också. ”Varför har du inte berättat det för honom då? Han sitter på sitt rum nu och gråter över dig. Seriöst Steffi, nu är du inte längre den människan jag lärde känna. Vad har hänt?” Hon var tyst, precis som att hon hade lagt på. Men jag hörde lite smått av andetag. ”Varför har du skrivit med Mario istället för Ryan?” ”För att jag försökte glömma bort Ryan, han bor för långt borta.” Nu var det min tur att sucka. ”Han har i alla fall en fast punkt, Mario flyger jorden runt med Justin, och du har ingen aning om när han kan ha tid att träffa dig.”


 

Jag fick till och med Steffi att börja gråta i telefonen, vilket absolut inte var meningen, men hon var tvungen att få höra sanningen. Och framför allt vilket dåligt val av grabb hon har gjort. Hon försvarade sig med att mitt val inte heller var så bra. Visst, jag kan hålla med om att det finns bättre killar än Justin, men bara på ett enda sätt, och det är att dem kan befinna sig vid mig jämt. Alla andra sätt är otänkbara, ingen kan bli bättre än honom. ”Hur länge blir du där?” Jag tänkte efter ett tag, då jag blir helt dagvild när jag inte går i skolan. ”Åker hem om 5 dagar, så den 5 januari. Vadå då?” Jag hörde hur hon knappade på sin dator, men hade ingen aning om vad hon höll på med. ”Jag kommer imorgon, flyget landar 10 på förmiddagen. Kan jag få prata med Ryan?” Jag gick in efter ett långt samtal med henne ute på uppfarten, mina fötter hade sedan länge tappat känseln, och det störde mig.

 

Jag mötte Justin i trappan när jag var på väg upp till Ryan igen, och han kysste mig snabbt innan han gick ned och jag upp. Ryan satt kvar på samma ställe som när jag lämnade honom för mer än 40 minuter sedan. ”Steffi vill prata med dig.” Jag sträckte honom mobilen och han tog motvilligt emot den. Precis när han sa sitt namn i telefonen lämnade jag hans rum. När jag kom halvvägs ned för trappan kunde man blicka ut över folket som dansade i vardagsrummet, och jag kunde se att Justin stod i mitten, med ingen mindre än den där bruden som påstod sig att hon skulle gå hem med honom. Jag skrattade bara och skakade på huvudet för mig själv. Ölen från kylskåpet skrek mitt namn, då den förra var slut för länge sedan, så jag gick dit och hämtade en.

 

Den där bruden hade fortfarande inte släppt Justin, och det började irritera mig lite. Jag smög fram bakom Justin och drog mina händer fram på hans mage samt kysste han i nacken. Jag märkte hur han stelnade till, då han säkert trodde det var någon annan. Han snurrade runt fort, då han hade fått tillbaka andningen. Hans mun gick från förvånad till ett leende på bara några sekunder, och strax efter kysste han mig. Helt öppet bland allt folk. Den där tjejen såg inte speciellt glad ut då hon fick se att det var jag. Hon stod fortfarande kvar som ett fån, så jag gav henne en löjlig vinkning som visade att hon skulle gå. ”Den där bruden har planer på att ta med dig hem inatt.” Jag kände blicken Justin gav mig, och jag kände även hur han svalde hårt. Han visste nog mycket väl att jag hade ett hett temperament när det kom till tjejer som irriterar mig. ”Den enda jag går med hem är dig.” Han pressade återigen sina läppar mot mina, och lät sina händer vandra ned över min rygg för att sedan stanna på min rumpa.

 

Ölen jag hade i handen hade blivit avslagen, och då kan ni förstå att jag hade haft den länge. Jag sa ju som sagt att jag inte kände för att festa, så en och en halv öl hade glidit ned på tre timmar, vilket är ovanligt för mig. Klockan var runt halv 10 på kvällen, och det var ännu ett tag kvar på kvällen. Ryan kom ned skuttandes från övervåningen med ett brett leende på läpparna. Han kastade sig runt mig och pussade mig på kinden. ”Tack, så hemskt mycket. Jag är skyldig dig en tjänst.” Justin kollade mystiskt på oss båda, medan jag bara skrattade. ”Oroa dig inte, jag har nyss fixat ihop honom med sin drömtjej.” Justin slog till Ryan löst på axeln. ”Steffi?” En glad nickning kom nu från Ryan och jag kunde äntligen slappna av. Han gav tillbaka min mobil, och jag placerade den i bh:n, då jag inte orkade gå och lägga den i jackan.

 

Jag och Ryan försvann ut i köket då Justin skulle gå ut och ta lite frisk luft. Jag tog fram det största glaset som fanns i skåpen. Som liknade mer en vas än ett glas, men i alla fall. Jag fyllde det med vatten och Ryan blandade en grogg. Det såg ut som att han gjorde den lite starkare än han skulle klara av, men det var hans problem. Justin var inte ute, och jag gick ett varv runt huset för att se om jag kunde hitta honom, men det var omöjligt. När jag kom tillbaka in i huset igen, fick jag syn på Chaz, han vinglade lite, men kunde fortfarande kommunicera. ”Har du sett Justin?” Det såg ut som att han tänkte efter ett tag, vilket fick min mage att knyta sig. ”Nej.” Svarade han sedan skarpt och gick iväg. Någonting hade hänt, och han ville tydligen inte tala om det för mig.

 

Rummen som låg på nedervåningen var fulla i ungdomar som antingen hånglade loss med varandra eller var på väg att ha sex. Det ena rummet var mer pinsamt att gå in i än det andra. Som tur var fanns inte Justin i något av dem, men samtidigt ville inte knuten i magen försvinna, eller smärtan i bröstet. Ryan var alldelens för glad för att fråga, så honom struntade jag i. I köket satt dem där tre tjejerna som hade suttit där när jag kom hem till Ryan, men det saknades en, och det var hon som skulle ha med sig Justin hem. Vilket inte gjorde saken bättre. Jag tog mig en vända upp på övervåningen och gick igenom rummen där. Ryans rum var det enda jag inte hade kollat in i, och jag gjorde det bara i ren förbi hast, vilket jag absolut inte skulle ha gjort. Jag skulle kunna känna igen Justin på 3 mils avstånd, även om jag så bara såg hans rygg. Hans byxor var i knävecken och den där tjejen stod på knä framför honom.

 

Inte ett ljud ifrån mig kom ut, och jag stängde dörren lugnt och försiktigt bara för att han inte skulle höra mig. Klockan hade inte ens slagit 11, och jag skulle genast tillbaka till Justins mormor och morfar. Jag hade fått Patties nummer ifall att Justin hade druckit för mycket så att jag skulle kunna ringa henne. Jag sa hejdå till Ryan och Chaz, och innan dem hann reagera hade jag redan lämnat huset. Ingen av dem gick ens efter mig för att höra vad det var som hade hänt. Jag tog fram hennes nummer och tryckte på grön lur. ”Hej Rebecka, har det hänt något?” Det var först då tårarna började rinna, och jag insåg att jag aldrig hade varit bra för Justin. ”Nejdå, jag har bara en fruktansvärd huvudverk, men kan du hämta mig?” Jag försökte hålla lugnet i rösten så mycket jag bara kunde, med tanke på att jag inte ville att hon skulle bli arg, om jag var tvungen att berätta om Justin. ”Jag kommer på en gång, gumman. Gå ingenstans.”

 

Jag satte mig ned på trottoaren utanför Ryans hus, jag kunde sitta på min jacka då den gick lite längre ned på benen. Kylan började äta mig inifrån, jag hade inte tillräkligt med alkohol i blodet för att inte frysa. Det tog dock inte många minuter fören Pattie kom körandes i Justins bil, och precis när hon stannade bredvid mig hoppade jag in i bilen. ”Gumman du har ju gråtit. Vad är det som har hänt?” Jag skakade bara på huvudet, samtidigt som värmen i kroppen började komma tillbaka. ”Kör hem mig bara, vi tar detta imorgon.” Hon gjorde som jag sa, men kollade oroligt på mig så fort hon fick chansen, vilket började irritera mig lite, men jag bet ihop.

 

När vi kom hem till dem gick jag raka vägen upp till Justins rum och tog av mig kläderna för att sedan dra på mig lite mer avslappnande kläder. Det var fortfarande en halvtimme kvar på 2011. Diane, Bruce och Pattie satt i soffan när jag kom ned, redo med ett glas champagne i handen. Pattie hade dock bara alkoholfri päroncider, då hon kanske var tvungen att hämta Justin senare. ”Vill du ha?” Pattie viftade till med flaskan lite då jag satte mig ned. ”Ja, tack” Helst hela flaskan, tänkte jag för mig själv. På tv:n visade dem grevinnan och betjänten, vilket alltid går, varje år, samma tid, och det blir aldrig tråkigt. Jag älskar när han springer runt bordet och smuttar på vinet. Finns inge roligare. Mobilen började ringa och Pattie kollade förvånat på mig, då hon troligtvis inte hade en aning om att jag faktiskt hade Justins låt, Baby, som ringsignal. Displayen visade dock att det var Justin själv som ringde, men jag tryckte bort det.


 

OHOH, hur ska detta sluta? Jag vill ha minst 40 gissningar av er, det klarar ni väl? ;P Det är bara 2 kapitel kvar efter detta, + en epilog. :) Hur känner ni inför slutet?


Kommentarer
Fanny säger:

Skrivet: |

nour säger:

SNÄLLA SNÄLLA MER NU JAG BER DIG JAG BER DIG VERKLIGEN NU SNÄLLA GE OSS ETT TILL IDAG SNÄLLA!!!!

Skrivet: | Bloggadress: http://thetruejustinbieber.blogg.se/

Fanny säger:

NEEEEJ! DUMMA DUMMA DUMMA JUSTIN! XD grymt bra precis som vanligt. Jag tror att hon kommer vara skitsur på honom såklart men ändå förlåta honom... <3

Skrivet: |

caroline säger:

wää!! SNÄLLA GE OSS EN TILL IDAG!!

jag tror dem gör slut men jag hoppas att han har en jävligt bra förklaring..

LOVE IT <3

Skrivet: |

Anonym säger:

nej. varför ska det alltid hända nåt dåligt när dom blivit tillsammans igen? nu kommer dom säkert göra slut, vilket INTE får hända! snääääälla ett kapitel till idag!!! :)

Skrivet: |

Anonym säger:

fast man kan ju alltid hoppas att det inte var justin som hon såg, även om hon trodde det, fast det var det ju men ah..

Skrivet: |

Anonym säger:

Åhhh du är så bra på att skriva...du ska vara jätte stolt över dig själv, du borde bli författare(om du vill :)) du hade lätt slagit stort :) Jag älskar dig och din novell. Jag vågar inte tro vad som ska hända, jag överlåter det till dig att chockera mig med nästa kapitel som du publicerar (HOPPAS DET BLIR ÅTMINSTONDE 1 KAPITEL TILL IDAG!)



Love ya :)

Skrivet: |

jasmine säger:

Neeej hoppas det inte är han utan att hon såg feel:-(:-( det kommer la inte slutaa sorligt:-(:-(:-(!!!!

Skrivet: |

jasmine säger:

Juust deet viii vill haaaa 1 till ikväll SNÄLLA:-D:-D

Skrivet: |

Johanna säger:

GRYMT BRA!

ETT TILL KAPITEL

Skrivet: | Bloggadress: http://johannaviveca.blogg.se/

FRIDA säger:

frida känner att hon e sjukt arg på justin och att hon vill ha ett nytt kapitel! nu! haha och ja tror att del två av hitrisa kommer bli helt jävla azzum!

Skrivet: |

S.M säger:

Helt sjukt bra! jag hoppas och tror det kommer sluta bra men alla sagor slutat inte lyckligt så är lite osäker ändå :D <3

Skrivet: |

Anonym säger:

hoppas verkligen att det slutar bra! och inte att dom gör slut och typ aldrig ser varandra mer.. SNÄÄÄÄÄLLA ETT TILL IDAG!:DDDDDDDDDDDDDDD

Skrivet: |

Felizia säger:

Snäälla säg att hon såg fel!! :( dom får inte göra slut nu! Så nära slutet.... fast iaf dina noveller är alltid överraskande slut :)

Skrivet: | Bloggadress: http://onlyfellie.blogg.se/

bella säger:

Super! Kan inte vänta tills nästa kapitel kommer!! Kommer dom senare i dag?:D:D

Skrivet: |

Anonym säger:

Hon kommer nog bli sur, hon gjorde ju likad?ant mot honom!

Skrivet: |

Anonym säger:

ingen aning om vad som kommer hända :/



vill veta :) meeer :D

Skrivet: |

nour säger:

Jag vet inte vad jag ska tro men snälla ett till idag!!!<3

Skrivet: | Bloggadress: http://juztawesome.blogg.se/

Lisa säger:

Neeeejjj :/

De måste bli tillsammans igen innan novellen är slut!! :)

Tror att de typ kommer bråka jätte mycket och att Becki kommer åka hem lr så kommer Justin få en fet utskällning av Becki och sen kommer hon förlåta honom.

Du måste skriva en del till idag.!!

Är jätte nyfiken :DD

Skrivet: |

Anonym säger:

Jättebra skrivet :))

Håller med jasmine ;)

Skrivet: |

rt säger:

Snällla sig att hon tog fel person. AHHHHHH DUMMMMA IDIOT JUSTIN :( Nu börjar jag typ gråta snart. Dom kan itne göra slut nu när det typ är två kapitel kvar :(

Skrivet: |

A säger:

MEEEEER!

Skrivet: |

cajsa säger:

OMG NEJ !! Jag HATAR den där bitchen.

gud, hoppas verkligen inte att det var Justin. Även fast att jag vet att det var Justin. Men åh, hoppas VERKLIGEN att dom blir tillsammans igen !!

Men jag tror att dom gör slut. Så ja, men ändå. Grymt kapitel !

Skrivet: | Bloggadress: http://ccajsalundin.blogg.se/

Sofia säger:

Antingen åker hon hem, eller får han världens fetaste utskällning där han behöver en jävligt bra förklaring!

Skrivet: |

Sofia säger:

Btw snälla, ETT TILL IDAG!!!!!!!!!!! : D

Skrivet: |

Anonym säger:

FAN NU ÄR JAG SÅ FÖRBANAD, DUMMA JUSTIN OCH JAG HATAR VERKLIGEN DEN DÄR B.I.T.C.H.E.N!

Men även om jag blev så arg som jag blev var det här kapitlet sjukt bra!♥



//Ebba :D

Skrivet: |

Bella säger:

Super!

Skrivet: |

Emma säger:

Jag har två gissningar, antingen var hon för full och trodde att det var Justin fast det inte var det, eller så var de han och han hade inte märkt att hon kom in och spelade som inget hänt :)

Skrivet: |

Anonym säger:

Just nu hatar jag både Justin och bitchen hoppas att har får en stor fucking utskällning när han kommer hem ;-)

Skrivet: |

Anonym säger:

hon kanske såg fel? jag hoppas det för de måste vara tillsammans när den här storyn är slut! :) du är grym på att skriva :)

Skrivet: |

Anonym säger:

jag tror att dom typ gör slut sen träffas dom igen efter kanske ett år och blir dom tillsammans

Skrivet: |

victoria säger:

Jag tror att,hm.. kankse att hela historien slutar med att dom bara blir bra vänner, alltså att hon inte förlåter Justin för vad han gjorde utan bestämmer sig för att sluta deras förhållande.

Asså jag fattar inte att jag läser Bieber noveller längre, har slutat helt totalt efter jag la ner min novell, men din är beroende fram kallade, jag hoppas du tar ddet som en komplimang, även om jag är helt deppig just nu så läser jag ändå din novell, hoppas du blir glad av min kommentar för jag såg att du var arg, så jag hoppas att kommentaren gör dig gladare, egetilgen ville jag vara den 40: onde kommentaren, men jaja, detta blir väl också bra:)

Skrivet: |

linn säger:

Det kanske slutar med att dom går skilda vägar, men de hoppas jag verkligen inte. :)

Skrivet: |

Becka säger:

Jag har verkligen ingen aning om vad som kommer hända, men jag hoppas på något bra.



Sjukt bra kapitel som vanligt! :)

Skrivet: |

jessica säger:

jag har ingen aning om vad som kommer att hända men jag hopas verkligen inte att det tar slut mellan dom. alltså att dom löser det :)

Skrivet: |

liiz säger:

Jag hoppas att det blir ett lyckligt slut och att justin och den tjejen inte gjorde vad jag tror där inne.

Skrivet: |

Emma säger:

För att vara ärlig hoppas jag att det är Justin för då blir det mer drama och man längtar mer till nästa kapitel :)

Skrivet: |

C säger:

älskade verkligen det här kapitlet...

jag tror att dom kommer att prata med varandra, inte bråka utan tala lugnt och sansat. Sen tror jag att de kommer att skiljas som vänner men att hon inte förlåter honom.

Skrivet: |

Anonym säger:

jag tror inte att han skulle vara otrogen på riktigt

Skrivet: |

hanna säger:

Åhhh neeej detta kan ju inte hända de har ju precis löst de andra bråket:-(:-(:-(

Skrivet: |

elin säger:

Var ju bra att ryan och steffi löste deet men asså neeej han skulle aldrig göra ngt sånt måste ha varit någon annan:-(:-(:-(

Skrivet: |

josefine säger:

åhh du kan ju inte sluta där, merrr :D grymt bra!

Skrivet: | Bloggadress: http://dealwithit.devote.se

Emilia säger:

jätte bra , jag tkr att dom ska bli ovänner och bråka och såånt ;) men sen bli ihop eller iaf vänner !(:

Skrivet: |

Becca♥ säger:

Man vet ju att det är Justin? hon beskrev ju det ;D "Jag skulle kunna känna igen Justin på 3 mils avstånd, även om jag så bara såg hans rygg."

jag tror tyvär att dem kommer att göra slut även om jag hoppas på att de ska vara tillsammans :P

BTW. hittade din blogg för några dagar sen (har dock andvänt mobilen när jag har gått in så har inte kunnat kommentera) och är heeeeeeelt fast i den (har läst HITRISA också) jag är väll en av många som säger det men det här är den absolut bästa bloggen EVER!!!



(förlåt för förvirrande kommentar :P)



xxBecca♥

Skrivet: | Bloggadress: http://beccaochlollo.blogg.se/

Kajsa säger:

Att Justin gjorde något sådant tycker jag på ett sätt är härligt att läsa, känns som han är så snäll hela tiden, han måste göra fel han med.

Men jag hoppas verkligen dom löser det, och att det slutar lyckligt. På nått sätt. :D

Skrivet: |

Quinee/Inees säger:

Jag håller med Kajsa till 100 !!!! Längtar till imorgon!!!<3333

Skrivet: | Bloggadress: http://justinbieberstoriesnu.blogg.se/

sara säger:

super bra :)

Skrivet: | Bloggadress: http://myystoryaboutjb.blogg.se/

Emilija med J. säger:

hon kanske såg fel ? :o



grymt bra iaf :D

Skrivet: | Bloggadress: http://eemilijaa.blogg.se/

Mickan - / My Life In My Words säger:

Skönt att hon lyckades få ihop Ryan och Steffi, och att hon ska åka dit :) Men jag hatar den där jävla slynan nu alltså, vad är det för fel?! Låt honom vara! Jag blir seriöst arg också! Och även om han sa så till henne så kunde jag inte undgå känslan jag fick. Men jag är glad att Ryan är glad iaf! Jag har god jävla lust att strypa Justin nu, på riktigt! Det kokar i mig, och visar det sig att det inte var han, även fast hon beskrev det som att hon skulle känna igen honom på 3 mils avstånd, så skulle inte det ändra något. Jävla idiot! Jag förstår henne, jag hade gjort på exakt samma sätt, och jag förstår hennes tårar mycket väl. Fy fan! Det som skrämmer mig är ju att jag absolut inte vet vad som kommer hända nu, men det tar jag reda på.. :P ♥

Skrivet: | Bloggadress: http://miickzz.blogg.se

Ditt namn:

Mail adress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Skriv din kommentar:

Komma ihåg dig?



Trackback