Skrivet:
Kategori: √ 3. Twinkling Eyes

Chapter 53.

Efter många om och men fick jag höra hans julalbum, han gillade inte idén, men jag övertalade honom med lite blöta kyssar. Så nu spelades Mistletoe i högtalarna på rummet, och Justin satt i soffan med händerna för öronen. ”Baby, sluta vara så fjantig. Det finns en anledning till varför du har över 15 miljoner fans. Du ska vara stolt över dig.” Jag la armarna om honom bakifrån, och lutade mitt huvud på soffkanten, våra blickar möttes, och han log. Sitt speciella Bieber leende. Jag har inte sett det innan, med tanke på att jag inte har sett honom agera Justin Bieber, förutom då han möter på fans, men jag håller mig alltid i bakgrunden för att inte stå i vägen. Jag vet när jag ska stå vid hans sida, och inte. ”Jag är stolt över mig, jag hade aldrig kommit hit om det inte vore för dem. Och troligtvis inte träffat dig heller.”




”Vad menade du med det? Tror du att jag är tillsammans med dig för att du råkar vara Justin Bieber?” Jag släppte taget om honom och gick ut i köket. Trodde han verkligen så illa om mig, ville jag inte vara med längre. Han kom inte ens efter mig för att hindra ännu ett bråk mellan oss, för det var precis det som skulle ske. Jag stod där ute ett tag och funderade. Anledningen till att jag föll för honom var hans otroliga charm, och hans sätt att se på mig. Inte ens Nike tittade på mig på det sättet. Nu tror han att jag bara ville åt honom för hans kändisskap, i så fall skulle jag inte spela med honom ute bland folk, jag skulle göra allt för att hamna på första sidan i tidningen tillsammans med honom. Vad var det han inte förstod.

 

Efter 30 minuter i köket fick jag nog. Dem inslagna paketen packade jag ned i mina kassar och packade ihop alla mina saker. Justin var på toa när jag drog ihop allt, men precis när jag satte på mig min jacka kom han ut. ”Vart ska du?” Jag vände upp blicken mot honom och blängde på honom. Kunde han inte ens se att han verkligen hade sårat mig? ”Vart fan tror du? Jag tänker inte acceptera att du går omkring och tror att jag är med dig för att du är känd. Så hör av dig när du har växt upp och kan se skillnad på utnyttjande och ren jävla kärlek.” Han blev helt ställd där han stod och bara kollade på mig. Däremot hann han inte hindra mig.

 

När jag kom hem var hela familjen hemma, så jag bar upp alla kassarna på mitt rum bara för att min bror inte skulle kunna känna, skaka och klämma sönder dem. Han har alltid varit sådan, som ska veta vad han får i julklapp, därför slår jag alltid in dem så att han inte ska kunna ta reda på det innan han har öppnat dem. ”Har du handlat mycket åt mig?” I dörröppningen stod han med ett creepy smile på läpparna, och med armarna i kors. ”Skit i det.” För att inte verka allt för arg, eller irriterad gav jag honom ett leende också så att han inte skulle ställa massa frågor. Vi gick ned till mamma och pappa som satt framför tv:n, det gamla vanliga var det också, idol. Jag förstår inte hur dem orkar följa den där skiten, det enda som är bra med det är första uttagningen när alla som inte kan sjunga ska försöka övertala juryn.

 

Jag orkade inte prata med någon, så jag ringde varken Kendall eller Steffi, det är alltid dem jag brukar ringa annars, men nu blev det inte så. Utan jag plockade upp mitt block som alltid låg bredvid sängen. En större chock kom dock när jag öppnade det och skulle leta på en ledig sida, Justin hade skrivit en kärleksförklaring till mig. Över en hel sida stod det massa söta saker. Min mobil lyste till bredvid mig, men jag hade stängt av ljudet, så jag slapp höra hans röst, då jag fortfarande har Baby som ringsignal. Justins namn lyste över displayen, men jag orkade inte. Han kunde gott och väl komma hit om han ville prata med mig. Orkade han inte det, så hade jag planer på att skita i vårt förhållande helt och hållet.

 

”En tjej jag mötte under en semester i Miami fångade mitt intresse redan första gången jag såg henne. Hennes leende lyste över alla andra som fanns i rummet, och vi ska inte ens prata om hennes skratt, det var som rena musiken i mina öron, och då har jag hört en hel del. Hon såg inte på mig som alla andra jag mött under dem senaste två åren, hon såg på mig, precis som jag var just då. Jag var Justin i hennes ögon. På tal om hennes ögon, dem där brun/gröna som kan få vilket människa som helst hypnotiserad, dem talade ett eget språk. Ett språk jag ibland har väldigt svårt att tyda, men jag gör mitt bästa. Det första jag såg hos henne var hennes utseende, jag vet att man inte ska gå efter det, men det var ändå det som fick mig intresserad. Jag ångrar inte en sekund att jag tog kontakt med henne, för hennes inre var mycket finare än hennes yttre. Idag är det några månader sedan som jag träffade henne första gången, och jag kan med handen på hjärtat säga att jag älskar den tjejen, mer än jag någonsin trott att jag skulle våga älska någon, med tanke på min position i livet. Jag har svårt att lita på någon, men henne var det inga problem med. Hon såg mig som sagt inte som den där människan som står inför tusentals skrikande tjejer. Hon såg mig som den ensamma lilla grabben i Stratford. Rebecka, jag tror jag är kär i dig.”

 

Jag fick dåligt samvete, det var precis som en parasit åt mig inifrån. Jag mådde illa på grund av mina egna handlingar, hur kunde jag tro något så illa om Justin? Ibland funderar jag på om jag ens har lärt mig något från mina 17 år i livet. Mobilen ringde bredvid mig allt oftare, och jag kunde inte svara, jag visste inte vad jag skulle svara. Michael gick precis förbi min dörr när det ringde en femte gång. ”Snälla Michael, svara.” En skeptisk blick kom från honom, men han tog emot mobilen. ”Har han gjort dig något?” Jag skakade bara på huvudet. ”Nej, men jag har gjort honom något. Säg att jag duschar eller något.” Han svarade i telefonen, och gick ut från mitt rum. Jag kunde ändå höra hur han förklarade lugnt och sansat att jag befann mig i duschen.

 

Efter en timme av en tyst lur kunde jag slappna av, jag hoppas han förstod att jag inte ville se honom i ögonen och be om ursäkt. Jag hade gjort fel, det vet jag, men jag har problem att erkänna det för andra, och speciellt för honom. Jag satt och kollade igenom mitt block, då jag har en tendens att skriva bakifrån, bara för att folk ska tro att det är tomt, men jag hade ändå lagt ned tid på att skriva hans namn över den första sidan. En lätt knackning kom från min dörr, så jag visste att det inte var Michael, han slår antingen in dörren eller kliver bara in. ”Kom in.” Jag trodde det skulle vara mamma eller pappa, men jag hade helt fel i min gissning då Justin stod där. Han hade tårar i ögonen, så jag kunde inte hejda mig själv. En varm och underbar kram drog jag in honom i. Han strök mig över ryggen och vilade sin hand på mitt huvud. Vi båda två vände upp våra huvuden och kollade varandra djupt i ögonen innan vi möttes i en kraftfylld kyss.

 

”Jag läste vad du skrev i mitt block. Jag mår dåligt för vad jag gjorde mot dig.” Jag låg ned på hans bröst och han drog lugnande drag över min rygg. ”Förlåt.” Som sagt hatar jag det där ordet, men ibland måste man ta ett steg från sin egen individ och se det från den andras sida, han förtjänade ett förlåt, för mitt beteende. ”Be inte om ursäkt för hur du känner. Jag skulle ha förklarat för dig hur jag tänkte, och inte låtit dig gå.” Flera gånger pussade han mig på hjässan, och försökte dra mig närmare sig, men det gick inte. Jag låg redan så pass nära honom. Fjärilarna i magen flög omkring lite då och då, inte hela tiden, vilket var skönt, för jag kunde inte kontrollera mig själv då. ”När åker du hem?” En djup suck lämnade hans läppar, då jag förstod att han inte ville prata om det. ”Om två dagar.” ”Då får vi göra det bästa av situationen.”

 

Vi gick och la oss när klockan började närma sig 10 på kvällen. Kroppen var helt slut, vilket absolut inte var konstigt, med tanke på vad vi egentligen hade gjort under dagen. ”Kan inte du flyga ned till Kanada över nyår, Ryan ska ha fest.” Våra blickar möttes och han gav mig en snabb kyss. ”Det kan jag göra. Tror att Kendall skulle till Alfredo, så jag kan ta med mig Steffi. Om hon och Ryan fortfarande pratar med varandra.” Justin funderade nog ett tag, för han blev helt tyst, och det är inte ofta det händer. ”Jag kan höra med honom.” Vi pratade vidare om nyår ett tag till.

 

Även om jag kände mig trött kunde jag inte somna, det kändes som att det var onödigt att sova bort dem två sista dagarna med Justin. Jag tror inte att han heller sov, men jag vågade inte kolla efter, i fall att han skulle vakna av det. Tillslut orkade jag inte ligga still, så jag kravlade mig ur hans grepp och drog på mig min morgonrock. När jag kom ned i köket satt Michael där och åt en smörgås. ”Vad gör du vaken?” Han lät anklagande, precis som att jag skulle ha varit en liten tjej på 7 år och att jag inte fick vara uppe. ”Jag var törstig, vadå då?” En skakning på huvudet kom från honom, och inget mer. Han återgick till sin smörgås och lämnade sedan köket. När jag trodde att jag var ensam kom Justin in i köket, i enbart mjukisbyxor. ”Smyg inte ifrån mig igen, det blev kallt utan dig. Och jag vill ha värme nu.” Han la sina armar om mig och drog mig in i sin famn.


Vad tycker ni om "brevet" ?? =) Kommentera....

 


Kommentarer
Anonym säger:

De är såå söta tillsammans!

Skrivet: |

Emma säger:

Suuuperbra :)

Skrivet: | Bloggadress: http://justindblovestories.blogg.se/

Anonym säger:

MER:d

Skrivet: |

Anonym säger:

more!!

Skrivet: |

Haley säger:

Grymt <33

Skrivet: | Bloggadress: http://justindbieberstorys.webblogg.se/

Anonym säger:

tycker det justin skrev i hennes ´dagbok` var jättegulligt! :)

Skrivet: |

Lisa säger:

Jättebra :)

Skrivet: |

Anonym säger:

Suuper

Skrivet: |

sara säger:

det var super gulligt det Justin skrev i blocket!

Skrivet: | Bloggadress: http://myystoryaboutjb.blogg.se/

jasmine säger:

Skrivet: |

jasmine säger:

brevet var helt underbart :):):)

Skrivet: |

bella säger:

Super! Och "brevet" var verkligen romantisk och en sån kille tycker jag att kan ska ha!!

Skrivet: |

caroline säger:

brevet var helt perfekt, jag kan verkligen se framför mig hur justin sitter och småler när han skriver det :) hihi. helt underbart bra!

LOVE IT! <3

Skrivet: | Bloggadress: http://www.nattstad.se/jbcarrobarro

Anonym säger:

Hej! Om någon skulle ha lust att checka en novell blogg?? Du kan hitta den på www.neverletyougo.blogg.se ! :D Tack på förhand! :)

Skrivet: | Bloggadress: http://neverletyougo.blogg.se/

Felizia säger:

SÅ himla bra! :D

Skrivet: |

Mickan - / My Life In My Words säger:

Men hallå vad hände i början, hon är en liten dramaqueen tror jag nod, och överreagerar lite :) Men det är ju det som gör Becki till Becki så :)
Men att han inte hann på henne innan hon gick, fast det kanske var lika bra för då fick hon ju läsa det han skrev till henne :) Åh det var ju så fint, han är ju för jävla underbar alltså! :D Och det var bra att han kom över och dem redde ut det, igen :) Och så jävla söt han var när han kom ner till köket så, det han sa, ahmen awe :D ♥

Skrivet: | Bloggadress: http://miickzz.blogg.se

Ditt namn:

Mail adress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Skriv din kommentar:

Komma ihåg dig?



Trackback