Skrivet:
Kategori: √ 3. Twinkling Eyes

Chapter 42.


”Vad tycker du om dem här?” Hon stod med ett par svarta stilettklackar på sig, och blev genast minst 12 cm längre än innan. ”Sjukt snygga, köp dem.” Hon vände och vred på sig i spegeln, för att kunna se dem från alla håll och kanter. Tillslut tog hon av sig dem och hängde dem på sina fingrar. ”Det ska jag allt.” Jag hittade ett par svarta stövlar, med kilklack, som jag genast föll för. Jag provade dem och kollade mig i spegeln, precis som hon hade gjort innan. ”Oh my god. Köp dem, omedelbart.” Selena kom upp bakom ryggen på mig, med ännu ett par i handen. ”Okej.” Vi gick och betalade, och för att vara en Gucci affär var dem inte så dyra som jag från början trodde. Ett sms från Justin lyste upp på min mobil, efter att jag kände att den vibrerade. ”Älskling, i miss u. Hoppas ni har det trevligt, ni får gärna komma hit om ni inte har fler affärer att gå i. Hälsa Selena. Puss.  <3” Jag frågade Selena om hon hade något emot att åka dit, vilket hon inte hade, så vi tog en taxi.


 

När vi klev in i byggnaden hälsade alla på Selena, eftersom att dem troligtvis har träffat henne tidigare. Mig tittade dem knappt på, men det är väl sådant man får leva med, vilket inte gör mig något. ”Gå in först du.” Selena tittade frågande på mig, då jag gestikulerade att hon skulle öppna dörren. När hon kom in tystnade hela rummet och alla spärrade upp sina ögon förutom Justin som gick fram och kramade henne. ”Jag har saknat dig Sel.” Jag smög in bakom henne och Alfredo kom fram till mig. ”Kendall kommer om några dagar, hon åker tidigare än planerat.” Han kramade om mig, första gången faktiskt. ”Jag saknar henne, sjukt mycket. Vi har gjort allt tillsammans, så jag är glad att ni är tillsammans. Ta hand om henne.” Han nickade, och log. Jag visste långt inom mig att han aldrig skulle skada henne medvetet, och jag hoppas verkligen att jag hade rätt. Justin la sina armar runt mig, och lutade sitt huvud på min axel. ”Jag har saknat dig.” Han kysste mig på kinden. ”Jag är här nu.” Svarade jag och log.

 

Jag och Selena satt och kollade på Justin som stod inne i studion och var frustrerad, han satte inte tonen som dem andra tyckte att han skulle ta. Efter många om och men från hans mun orkade jag inte lyssna på honom mer, så jag gick ut och ställde mig på den där balkongen som jag och Pattie hade setat på dagen före. Selena vart kvar inne i studion då hon kände alla sedan tidigare, gjorde det nog inte henne så mycket. Det var lugnt i trafiken just den tiden då jag befann mig där ute, vilket säkert var konstigt för att vara LA. Precis när jag skulle återvända in klev Usher ur hissen, han kollade på mig precis som att han sett ett spöke, men sprack sedan upp i ett leende. ”Du måste vara Rebecka, eller så är jag helt ute och cyklar.” Hur i hela friden kunde han veta vem jag var? ”Jo, det är jag.” Svarade jag lite osäkert. ”Justin har berättat om och även visat bilder på dig.” Jag log, säkert ett löjligt leende.

 

När jag och Usher klev innanför dörren till studion hade han sin arm om min axel och vi skrattade, vilket fick Justin att se näst intill svart. Han har väl aldrig någonsin betett sig såhär, det var ju inte direkt så att jag stötte på Usher, eller han på mig. ”Äntligen har jag fått träffa din flickvän.” Justin kom fram och drog in mig i sin famn. ”Just det, MIN flickvän.” Han uttalade ordet min, precis som att han ägde mig. ”Öhm, lugna ned dig nu va. Blinka några gånger och ta ett djupt andetag.” Justin kollade konstigt på mig, medan Usher bara skakade på huvudet och gick därifrån. Eftersom att Justin vägrade lugna ned sig, släpade jag ut honom ur studion. Han försökte hindra mig, men det gick jag inte med på. ”Vad fan är ditt problem?” Jag slog till honom på axeln, så att han skulle uppfatta mitt utbrott. ”Han stötte helt öppet på dig, och det är inte acceptabelt.” ”Åh nej. Lägg bara av. Jag känner ingen där inne förutom Selena och Alfredo, dem andra har jag träffat någon enstaka gång. Jag kan inte ens säga att jag känner henne. Jag är glad att någon pratar med mig. Men om det är såhär du vill ha det, så kan jag bli svartsjuk för att du kramade Selena och sa att du saknat henne.” Jag lämnade kvar honom där i korridoren och gick ut.

 

När jag kom tillbaka till huset kastade jag alla påsarna på sängen och hoppade in i duschen. Jag orkade inte bråka med Justin, så därför tänker jag inte lägga ned energi på det heller. Det var bättre att bara gå därifrån, annars hade vi blivit mer osams än vi redan var. När jag kom ut ur duschen hade jag en handduk runt mig, och en på huvudet. Jag la mig ned i sängen och sköt undan alla påsarna med fötterna. Jag måste ha slumrat till när jag hörde hur dörren öppnades och hur sängen sjönk ned. Jag vände mig försiktigt om och fick se Selenas ansikte. ”Varför stack du bara?” Hon såg oroligt på mig. ”Tjafsade lite med Justin, och orkade inte göra det större än vad det behövde bara.” Hon nickade bara och vred på sig, precis som att hon tyckte att situationen var obehaglig. ”Det handlade väl inte om mig?” Hon tittade bekymrat på mig. ”Nej, men om hans svartsjuka på Usher.” Jag sa det med avsmak för att hon skulle förstå att han hade helt fel. ”Bra, för jag vill inte stå i vägen. Vi är bara vänner, om ens det.”

 

Hon satt kvar på sängen ett tag, tills hon hörde hur ytterdörren slogs igen. ”Becki, vart är du?” Det lät som att Justin var rädd, troligtvis för att han trodde att jag hade åkt, men så lätt skulle han inte bli av med mig. ”Jag ska gå, men vi kan höras. Jag hörde att din vän skulle komma om några dagar, vi kanske kan göra något alla tre?” Selena ställde sig upp redo att lämna rummet. ”Ja, jag kan höra av mig när hon har kommit. Så får vi se hur ditt schema ser ut.” Jag reste mig upp och gav henne en lös kram, med tanke på att jag bara hade handduk på mig. När hon öppnade dörren passade jag på att ropa på Justin. ”Uppe på rummet.” Jag hann inte ens säga klart meningen fören jag hörde elefantstegen i trappen. Han mötte Selena precis innan han gick in. Och så vitt jag hörde sa dem inte ett enda ord till varandra.

 

”Förlåt, förlåt, förlåt. Jag var dum förut. Kan du förlåta mig.” En stor blombukett kom fram från hans rygg, och han sträckte den mot mig. Jag kunde inte hindra mig själv, även om det inte fanns något att hindra mig för, men jag la min ena arm runt hans nacke och pressade mina läppar mot hans. Min handduk höll på att glida ned så jag var tvungen att avbryta kyssen. ”Håll i min handduk.” Han flinade samtidigt som jag återgick till hans underbara läppar, och han tog ett stadigt tag om handduken. Jag drog fingrarna genom hans hår och han pressade sin kropp närmare min. ”Jag ska aldrig mer bete mig som jag gjorde idag, jag lovar.” Han lät så ångerfull, liten och ängslig, han skämdes nog, för han tittade ned i golvet då han sa det, men jag la min hand under hans haka och vek upp hans huvud så att han kollade mig i ögonen. ”Det är bara dig jag ser på, på detta sätt. Jag är inte redo för att säga att jag vill leva resten av mitt liv med dig, MEN jag säger att jag älskar dig, och det är ett stort steg för mig. Vem vet, vi kanske är det där paret som kommer bli gamla tillsammans och se våra barnbarn springa omkring och leka.” Även om jag inte var helt hundra på det där med att leva resten av mitt liv med honom, så såg det ändå ut som att han gillade det jag sa, för han log, ett löjligt leende för en gångs skull.

 

Eftersom att jag hade köpt nya underkläder tog jag med mig den påsen in på toan, för att välja vilka jag skulle ha. Det fick bli matchande lysande gula. Dem passade perfekt till min solbrända kropp, och fick färgen att lysa ännu mer. Jag visste redan innan hur Justin skulle reagera när jag klev ut från badrummet. Men att han bokstavligen skulle tappa hakan det trodde jag dock inte, med tanke på att han har sett mig i underkläder innan. ”Det där med att min flickvän kommer snart har jag redan dragit för dig, men vad ska jag säga? Kommer hon är jag rökt.” Han log ett läskigt leende, och var precis på väg att ta tag i min midja när jag sprang och ställde mig på andra sidan sängen så att han inte kom åt mig. ”Oh, du vill leka. Det är lika bra du ger upp, för vi vet vem som vinner.” Jag var inte fullt beredd på att han skulle vara så snabb att ta tag i mig, så jag hann inte ens fundera innan jag låg i sängen med honom över mig. ”Vad var det jag sa? Tänk på vem du leker med.” Han smekte mig efter sidan och ned över mitt lår. ”Du, jag tyckte jag hörde din flickvän.” Han började skratta. ”Hon ligger under mig, och kommer inte komma undan.”

 

Helt otroligt hur han får mig att må, bara genom att se på mig. Dem där gyllenbruna ögonen ger mig värme och trygghet, och sättet han leker med mina fingrar, med sina egna gör mig knäsvag. Jag trodde helt seriöst inte att det fanns pojkar som både kunde se bra ut, och vara gentlemän, men Justin har verkligen visat mig motsatsen. När han låg över mig i sängen på ett inte sexuellt sätt, drog han undan en hårslinga från mitt ansikte och kysste mig i pannan. Han låg bara där och kollade på mig, vilket jag inte hade något emot, hans ögon glödde, det var nästan så att han såg rakt igenom mig, eller i alla fall rakt in i min själ. Vilket var lite läskigt, men jag förstår helt klart hur många unga tjejer kan sitta och stirra på bilder på Justin där hans ögon kollar rakt in i kameran. Han förtrollar verkligen en.

 

”Det är synd att man inte kan klona folk.” Vi hade nu bytt plats så vi låg bredvid varandra, och han drog sina fingrar över mina armar vilket fick mig att rysa. ”Varför ska du klona någon, och vem?” Han kollade skräckslaget på mig, precis som att jag skulle säga någon annan än honom. ”För att jag vill att flera i världen ska uppleva dessa stunder med dig, utan att det riktigt är du.” Han skrattade till. ”Du är rolig du.” ”Det är inget skämt, jag önskar faktiskt det. Det finns över miljoner tjejer världen över, som skulle kunna göra vad som helst för att du ens skulle retweeta något på twitter. Så varför skulle dem inte göra vad som helst för att du skulle ligga såhär med dem?” Han visste att jag hade en poäng i det jag sa, så därför svarade han mig inte riktigt, utan tittade bara på mig, med dem där vackra ögonen. ”Dina ögon baby, du bränner min hud när du kollar på mig. Stäng dem och kyss mig istället.”



Tidsinställt, så det kommer inget mer fören imorgon när jag har vaknat och skrivit ett nytt. Jag ska försöka skriva lite så att jag ligger före er, det har varit ganska fullt upp dem senaste dagarna. Men imorgon ska jag ta mig tid att skriva lite, fortsätter vädret som det gör, så har jag ingen anledning att gå ut :P


Glöm inte frågestunden. :P Jag tänker tjata, för det finns folk som kommer fråga massa frågor precis efter att jag har publicerat svaren på frågorna som finns. :P



Kommentarer
Alice biebah säger:

Sjukt bra älskar den! :)

Skrivet: | Bloggadress: http://justinmallettenovell.blogg.se/

caroline säger:

du är helt fantastisk..

jag älskar dig! <3

Skrivet: | Bloggadress: http://www.nattstad.se/jbcarrobarro

kajsa säger:

Underbart bra!.

Skrivet: |

Haley säger:

grymt <33

Skrivet: | Bloggadress: http://justindbieberstorys.webblogg.se/

jasmine säger:

love it :)

Skrivet: |

Johanna säger:

GRYMT BRA

Skrivet: | Bloggadress: http://johannaviveca.blogg.se/

Cajsa säger:

Skit bra !!

Skrivet: | Bloggadress: http://ccajsalundin.blogg.se/

Cajsa säger:

Skit bra !!

Skrivet: | Bloggadress: http://ccajsalundin.blogg.se/

ebba säger:

Gr8!

Nästan inga som kommenterar ju.

Skrivet: | Bloggadress: http://ebost.blogg.se/

sara säger:

TOTALY AS GRYYMT! :D

Skrivet: | Bloggadress: http://myystoryaboutjb.blogg.se/

N säger:

SUPER BRA

Skrivet: |

Lisa säger:

Jättebra :))

Skrivet: |

Anonym säger:

Jättebra! :)

Skrivet: |

Anonym säger:

Sjukt bra M!! ❤❤

Skrivet: |

Anonym säger:

//Ebba :D

Skrivet: |

idaho säger:

DÖR. Du äger, seriöst! Men kan det inte hända nåt nu, inte trubbel i deras förhållande men något annat dramatiskt, typ nån som råkar ut för en olycka eller nåt? :) Annars asbra, wohoo, fortsätt! <3

Skrivet: |

Mickan - / My Life In My Words säger:

Klockan är 3 nu :P:O haha oooops! Men jag fastnar ju :) kan inte hjälpa det! Kul att Kendall ska komma, wie! :D Och haha Justin, svartsjuk, sötnöten! Men det var en bra kontring från Becki :) Och gillar att Selena åkte till henne och pratade :) Men awe, han kan ju få vem som helst att smälta, log lite fånigt där faktiskt :D Men han är ju söt! :D Men ändå rolig på samma gång, haha, hans kommentarer, och älskade när han sa 'Hon ligger under mig, och kommer inte undan.' :D Och hon har en poäng, det är ju faktiskt så! :) Nu ska jag sova, jag lovar :D ♥

Skrivet: | Bloggadress: http://miickzz.blogg.se

Ditt namn:

Mail adress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Skriv din kommentar:

Komma ihåg dig?



Trackback