Skrivet:
Kategori: √ 3. Twinkling Eyes

Chapter 37.


”Justin har pratat så mycket om dig, så jag ville se allt det goda med mina egna ögon.” Justin hade inte nämnt en enda gång att han skulle ha pratat eller träffat henne, sedan vi började träffa varandra. Ljög hon, eller undan höll han det för mig. ”Jasså, det har han?” Jag tog en tugga av min bulle och lät blicken glida ut mot den stora vägen där dem flesta gled förbi i flådiga bilar, eller som jag brukar se det, pappas bil. ”Tro inte att jag tycker illa om dig, jag ser varför Justin valde dig över mig, du är mycket vackrare, och har garanterat båda fötterna på jorden.” Jag höll på att sätta kaffet i halsen, vadå mycket vackrare, är hon blind också? ”Där har vi nog delade uppfattningar, med tanke på att du ser ut som en formlös docka, där varje människa har fått varit med att bygga och göra det den gillar mest. Jag är allt annat än vackrare än dig.”

 


 

 

 

Vi satt kvar på fiket ett tag, men valde sedan att ta en vända i gallerian. Innan vi ens hade gått igenom tre affärer hade Selena redan händerna fulla av påsar. Paparazzi förföljde oss, men nu kändes det inte lika nödvändigt att gömma sig, när jag inte hade Justin vid min sida, med tanke på att vi inte gått ut med vårt förhållande offentligt än, och det är jag glad över. Hon var verkligen snäll och trevlig, allt annat än jag trodde från början. Jag trodde faktiskt att hon sökte upp mig för att tala om att hon aldrig skulle ge upp Justin, men det verkade vara motsatsen till vad hon egentligen ville. Vi gick in på VS och kollade på lite underkläder. Selena hittade en hel del, medan jag mest gick runt och kollade. Egentligen skulle jag behöva nya bh:ar, men jag fastnade inte för något, fören jag precis skulle lämna den avdelningen. En lila i spets. Jag stod och kollade på den när Selena dök upp bakom ryggen på mig, med händerna fulla av både det ena och det andra. ”Köp den där, din hudfärg kommer göra den där mörklila lysande.” Jag gjorde som hon sa och letade reda på min storlek, samt tog en till fast i limegrön.

 

Shoppingen fortsatte och våra händer fylldes mer med kassar. ”Hur ska jag kunna flyga här ifrån med allt detta?” Selena kollade ned på alla sina påsar och började skratta. ”Jag vet inte, du får köpa en till resväska.” Jag skojade när jag sa det, men hon uppfattade det visst inte som det, utan drog mig vidare till en affär som sålde resväskor. Hon rullade ut den största och den dyraste. ”Nu ska jag nog kunna ta mig hem.” Vi satte oss ned på en bänk inne i gallerian, vilket vi inte skulle ha gjort, ett gäng med tjejer kom fram till oss, och bad om Selenas autograf. En liten tjej tittade länge på mig, från topp till tå. ”Är inte du tjejen som dejtar Justin Bieber?” Selena kollade på mig och log. ”Nej, vi är bara vänner.” Den där lilla tjejen kollade skeptiskt på mig, men accepterade nog svaret hon fick.

 

Jag följde med Selena till hennes hotell, och precis när dörren till hennes rum slogs igen ringde min mobil. Den hade vart ovanligt tyst under dagen, då jag inte vart i skolan. Det lyste Justin på skärmen, så jag svarade med ett snett leende på läpparna. ”Varför har du gett mitt nummer till Selena?” Jag visade med gester att Selena skulle vara tyst, och hon uppfattade det på en gång. ”Hon ville lära känna dig.” ”Ja, för ni två träffas eller pratar med varandra väldigt mycket har jag hört.” Han suckade högljudd. ”Är du svartsjuk?” ”Klart jag är, men jag tänker aldrig erkänna att jag sagt det. Men nu är det du som borde oroa dig.” Han tog ett djupt andetag. ”Varför?” ”För att din flickvän hänger med ditt ex.” Jag log för mig själv, och Selena bröt ut i ett skratt som Justin skulle vara den sista personen att ta fel på. ”Så ni är vänner. Skönt att höra.”

 

Samtalet med Justin bestod mestadels av massa komplimanger och söta ord från hans sida, jag kunde sitta ned och lyssna på sådant hela dagarna. Varje gång han sa att jag var söt, eller i detta fall att han saknade mig sjukt mycket fick mig att le, ett leende som sällan finns på mina läppar. Selena satt bredvid mig och log hela tiden ett sött leende, som bara hon kunde. ”Har du mycket att göra denna vecka?” Det verkade som att Justin var tvungen att tänka, med tanke på att det blev tyst i luren. ”Nej, eller det vanliga. Sitta i studion och springa på intervjuer. Vadå då?” Jag följde Selena med blicken när hon lämnade mig ensam kvar i vardagsrummet. ”Jag saknar dig med, så tänkte om jag kunde komma en vecka tidigare.” ”Men du har ju skola.” Han lät besvärad. ”Vill du inte träffa mig, säg det istället.” ”Nej, nej. Det var inte så jag menade, du är alltid välkommen.”

 

Selena skulle flyga till LA tidigt på morgonen efter så jag åkte hem och packade så att jag kunde åka med henne. Mamma och pappa gillade inte idén, men det sket jag fullständigt i. Jag saknade Justin allt för mycket för att bry mig i vad dem säger, det är sista året i skolan och jag har bra betyg, en vecka mer eller mindre ska inte skada, dessutom jobbar jag ikapp allt jag missat på bara en eller två dagar. Jag skulle sova med Selena på hennes hotell så att vi kunde åka tillsammans. För ovanlighetens skull skulle vi flyga med ett privatplan, så det blev inget strul om att vi inte hamnade bredvid varandra på planet. Justin skulle möta oss på LAX flygplats.

 

”Hur kommer det sig att du inte har någon livvakt med dig? Som idag när vi var ute och handlade.” Vi låg i varsin del på soffan nerbäddade och kollade på tv. Det kändes konstigt att ha ännu en kändis i mitt liv, och speciellt Justins ex. Jag såg henne som min vän, inte bästa vän kanske, men en väldigt bra vän. Jag skulle nog kunna prata om saker med henne som bara hon i min närhet förstår sig på, hoppas jag. ”Egentligen har jag inte sådana hysteriska fans, det var mer när jag var tillsammans med Justin, då hans mer eller mindre ville döda mig.” Hon sa det med ett leende på läpparna, men jag förstod att allt hon sa var sanning. Visst visste jag om alla hot hans tjejer har råkat ut för, och jag har fått några själv. Men det är inget jag orkar lägga ned energin på, så jag låter det vara och hoppas att det ska rinna ut i sanden.

 

När vi landade i LA sken solen och det var ett härligt väder ute. Vilket fick mig att önska att sommaren inte hade tagit slut så fort, visst var det fortfarande varmt ute, men inget mot vad det var på sommaren. Både jag och Selena fällde ned våra Ray Ban’s, tog våra väskor och började vandra mot utgången. När vi kom ut i ankomsthallen var det fullt med folk, och i mitten stod Justin, jag tänkte inte ropa på honom för att dra åt mig uppmärksamheten. Selena var tvungen att dra vidare, så jag lutade mig mot en stolpe en bit ifrån, och tillslut fick Kenny syn på mig, så jag antog att han sa till Justin att jag befann mig där. Han kom fram till mig och gav mig en vänskaplig kram. ”Saknat dig, och längtar tills jag får kyssa dig.” Han la sin hand runt min axel och tog min väska. Kenny gick före oss, vilket kändes betryggande.

 

När vi väl hade kommit in i bilen och den hade börjat rulla satte jag mig gränsle över Justins ben och kysste honom. Han skrattade till. ”Hey, förstör inte det mysiga nu va.” Han fortsatte skratta men smekte mig över ryggen. ”Du anar inte hur mycket jag har saknat dig. Och vi har inte ens vart ifrån varandra så länge.” Kenny som körde oss hade full koll på vägen, så jag behövde inte bry mig om att han lyssnade eller kollade på oss. När Justin tillslut hade slutat skratta pressade han sina läppar mot mina, han kysste mig hårt och länge, tills kyssen gick över till hångel och jag hade svårt att hålla mina händer från honom.

 

Som vi alla vet hyr alltid Justin ett hus när han befinner sig i LA och det var inget undantag denna gång heller, men jag förstår inte varför han ska hyra ett helt slott, det är bara han och Pattie som bor där, ibland Scooter. Dem har ändå typ 5 rum över, som ingen går in i. Kenny rullade in min väska, så jag behövde bara bry mig i Justin. Pattie mötte upp oss i dörren och drog in mig i en moderlig kram. ”Nu kanske denna lilla man kan sluta tjata om dig, och börja sköta sitt arbete.” Jag skrattade till samtidigt som jag tittade på Justin, som tro det eller ej, men han rodnade. ”Mamma, sluta.” Han lät besvärad, precis som att jag inte skulle få reda på det förr eller senare.

 

”Gästrummet ligger längst ned där.” Pattie stod i köket men pekade ut mot en lång hall. Jag visste att det skulle komma att vi var tvungna att sova på två olika håll, men kände jag Justin rätt skulle han inte acceptera det. ”Det är inte nödvändigt, för då kommer jag smyga ned till henne då du har somnat.” Vad var det jag sa, han ställde sig mot sin mamma. Hon kollade bara på honom, och skakade på huvudet. ”Snälla, jag vill inte bli farmor.” Jag skämdes så jag la ned mitt huvud på hans axel, och hoppades att hon inte skulle se det. ”Nej, du kommer inte bli det. Fören om 9 månader.” Det sista sa han precis innan vi lämnade köket. ”Jag hörde det där.” Ropade hon efter oss.

 


 

 

Jahapp, vad kommer hända under vistelsen i LA?! =)


Kom ihåg frågestunden under detta kapitel... Det är det enda stället ni får svar på era frågor.


Kommentarer
jasmien säger:

såå spännande, undra vad som kommer hända nu :D:D:D:D

längtar redan :)

Skrivet: |

Lisa säger:

Haha bästa kommentaren ever som Justin sa xD

Skrivet: |

caroline säger:

hahahhaha, justins kommentar: KLOCKREN! :D

längtar till nääääästa!!! <3

Skrivet: | Bloggadress: http://www.nattstad.se/jbcarrobarro

Anonym säger:

As bra !

Skrivet: |

Quinee/Inees säger:

Hahaha "fören om 9månader" (klockren) ;O haha

Längtar tills nästa !!!!!

Skrivet: | Bloggadress: http://justinbieberstoriesnu.blogg.se/

Josefine säger:

Jättebra !!!!!

Skrivet: | Bloggadress: http://Dealwithit.devote.se

Haley säger:

den sista var klockren <33 grymt

Skrivet: | Bloggadress: http://justindbieberstorys.webblogg.se/

sara säger:

som alla andra sagt! KLOCKREN! gud vad jag skrattade (kanske för att jag har dålig humor?)

Skrivet: | Bloggadress: http://myystoryaboutjb.blogg.se/

Jenny säger:

Justins sista kommentar vad precis som alla andra har sagt klockren!

Haha den var grymt bra, likaså kapitlet! :) <3

Skrivet: |

Sandra säger:

Haha klockren replik justin sa: "fören om nio månader" hahaha! xd



Hoppas de kommer en till idag ;) ;D;D;D;D;D

Skrivet: | Bloggadress: http://justinsmexybieber.blogg.se/

Cajsa säger:

Omg, fett kul "fören om nio månader" dör.

Lika bra som vanligt!

Skrivet: | Bloggadress: http://Cajsalundin.devote.se

Liiz:) säger:

Håller verkligen med Cajsa om "Nio månader" Jättekul och rolig mening.

Superbra som vanligt:) <3

Skrivet: |

Alexandra säger:

SKIIT BRA:)



meeer :D

Skrivet: |

Quinee/Inees säger:

Klockren har blivit en TT (trending topic ) haha <333

Skrivet: | Bloggadress: http://justinbieberstoriesnu.blogg.se/

nour säger:

HAHAH den var klockren !!!:D<3333

Skrivet: | Bloggadress: http://thetruejustinbieber.blogg.se/

nour säger:

HAHAH den var klockren !!!:D<3333

Skrivet: | Bloggadress: http://thetruejustinbieber.blogg.se/

Anonym säger:

Hej! Har börjat på en ny novell om Justin bieber plus en helt ny snygg bloggdesign du hittar den här http://perfectbieber.blogg.se/



Kram :D <3

Skrivet: |

Johanna säger:

JÄTTEEEEEBRA :D

Skrivet: | Bloggadress: http://johannaviveca.blogg.se/

Mickan - / My Life In My Words säger:

Jag är inte lika skeptisk längre :) Låter som att dem hade en bra dag tillsammans : Och jag älskar att hon skojade med Justin och sa det hon sa :) haha! :) jag älskar ju när dem får träffas och vara med varann så att hon åkte dit tidigare gjorde mig bara glad :) Och han är ju så söt när dem ses och han inte kan kyssa henne och verkligen håller det och bara ger henne en kram, måste vara sjukt svårt att hålla sig när man inte har setts på ett tag :) Och sen blir dem vilda när dem väl får kyssa varann :) Haha jag gillar Pattie, hon försöker ju, och hans kommentar, klockren, men jag tror inte att den uppskattades värst mycket av Pattie :P ♥

Skrivet: | Bloggadress: http://miickzz.blogg.se

Ditt namn:

Mail adress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Skriv din kommentar:

Komma ihåg dig?



Trackback