Skrivet:
Kategori: Marielle vill något...

Blinda?

För er som missar mina små meddelanden under headern, läs där innan ni börjar tjata om fler kapitel!

Och för er som inte läst kapitel 59, det finns under....


Kommentarer
Anonym säger:

förlåt om jag spammade men jag gjorde det på grund av att jag älskar det du skriver! Vi skulle inte kommentera eller spamma om vi inte verkligen älskade det du skriver! Sen tycker jag det är drygt av dig att kanske inte ge oss ett imorn! Det blir fan i mig lika dant om folk kommenterar lika mke som någon annan spammar! Då kan ju alla nästan lika gärna sluta kommentera! -.-

Skrivet: |

Diana säger:

Förlåt Marielle om du blir arg nu men: Jag tycker att det är lite irriterande att du blir så här arg på oss och säger att du inte ger oss kapitel imorgon bara för att EN person spamma.? Vi kan väll inte göra något åt det häller? Jag älskar dina noveller och jag älskar sättet du skriver på men vad fan du överreagerar! Och det är som sagt inget vi andra typ 250 personerna borde få lida för? -.-

Skrivet: |

Anonym säger:

Diana: Jag håller helt klart med dig! Det var JAG som spammade men varför ska NI lida för det? Sen spammar man ju för man älskar det hon skriver man vill liksom vissa mer än en gång !

Skrivet: |

Marielle :) säger:

Då kan ju jag lägga in samma kapitel! Det är ju samma sak, ni vill läsa nytt, men jag ska läsa typ 30 lika kommentarer.

Skrivet: |

Anonym säger:

Marielle: Jag skulle väl inte ha spammat om jag VERKLIGEN inte älskade dina kapitel? JAG gjorde det för jag VERKLIGEN älskar dom!

Skrivet: |

Marielle :) säger:

Skit samma! Nu är det som det är.

Skrivet: |

Anonym säger:

håller faktiskt med mariell lite där, men om man inte skriver samma sak i kommentarerna och inte bara typ "meeeeeeer" eller så, så tycker inte JAG att det är en stor grej, men vad jag tycker om kommentarerna spelar väl ingen roll egentligen eftersom det inte är min blogg! :)

Skrivet: |

Anonym säger:

Marielle: Du har fått 30 kommentarer på det senaste kapitlet på grund av att vi läsare ÄLSKAR DIG OCH DET DU SKRIVER! Jag tycket vi förkännar ett till kapitel!

Skrivet: |

Marielle :) säger:

Jag tycker att jag förtjänar en miljon, inte fan får jag det. Reta inte upp mig mer, för då kan det finnas risk att jag lägger ned hela bloggen! Låt mig få vara arg ett tag, det brukar gå över. Eller det kanske inte accepteras? Jag har varit så jävla snäll mot er alla ett bra tag att jag längre inte kan sitta upp mer än i 20 minuter innan min rygg tar kol på mig. Men jag fortsätter skriva även fast jag har ont, ALLT FÖR ATT GÖRA ALLA MINA UNDERBARA LÄSARE NÖJDA!!

Skrivet: |

rt säger:

Snälla låt henne vara....

Som hon sa reta inte upp henne då hon kanske slutar skriva och då blir jag jäkligt förbannad på den där personen som spammade!

Skrivet: |

caroline säger:

jag tycker marielle bestämmer när kapitlena ska komma ut. sluta tjata för det blir aldrig bättre.

marielle, jag beundrar dig och tycker du är sjukt stark som står på dig och inte ger dig det minsta!

jag älskar det du skriver och jag älskar dig! :D

LOVE YOUUUUUUUUU! <3

Skrivet: | Bloggadress: http://www.nattstad.se/jbcarrobarro

anonym säger:

du marielle vi älskar dig skiit mycket ta den tid du behöver och lungna ner dig jag håller helt och hållet med dig med kommentarena som är lika typ ibland tänker jag att vi inte förtjänar den uppdateringen vi får igentligen är det för mycket du ger oss men synd att vi inte kan ge mycket kärlek tillbaks som vi får av dig och det där med ryggen tycker synd om dig tänk på din hälsa i första hand vi kan vänta hälsan går före och ifall vi älskar dig så mycket kommer vi aldrig att sluta läsa din blogg (jag själv älskar dig jätte mycket ) kramar till den bästa mariella <3

Skrivet: |

Kajsa säger:

Jag blir så less på sånt här och jag förstår helt och fullt att inga fler kapitel kommer upp idag. Om man älskar novellen så bevisar fortfarande spamm ingenting, det som bevisar att man gillar nått är om man tar sig tid att skriva EN personlig kommentar med sin åsikt och där man skriver vad man tycker, mycket finare eftersom det visar på att man verkligen lägger ner tid på att skriva just sin kommentar.

Stå på dig Marielle, jag älskar novellen och jag väntar så länge som det behövs på fler kapitel!. Kram.

Skrivet: |

Ditt namn:

Mail adress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Skriv din kommentar:

Komma ihåg dig?



Trackback