Skrivet:
Kategori: Marielle vill något...

Så trött på allt skit.

Helt ärligt är jag så jäävla trött på att läsa skit om Jasmine, hon som äger bloggen Way To Bieber. Jag förstår att folk tycker illa om henne, och det är bara för att hon gör ett sånt strålande jobb. Folk är avundsjuka, men att sitta och skriva massa skit gynnar verkligen inte er. Snarare henne, folk letar upp hennes blogg och följer den sen, man blir beroende av den.

Hon är en helt underbar människa som tar hand om sina läsare, lite mer och lite bättre än många andra. Jag drar inte alla över en och samma kant, dom som tar åt sig vet att det jag skriver är sanning. Jag läser 48 st noveller om JB just nu, och jag kan säga det att på varje blogg finns det elaka kommentarer om Jasmine. Det är inte okej.

När hon använder sina flitiga fingrar skriver hon ord som ingen annan använder, och som tom jag ibland inte förstår. Hon får ner ren kärlek med bara några få bokstäver, och det är det jag älskar med henne. Hon är så duktig i det hon gör och förtjänar all uppmärksamhet hon får, för det är det ni elaka människor ger henne, uppmärksamhet, glöm inte det.

U GO GIRL! ♥ http://waytobieber.blogg.se


Jag är livrädd för att börja på en ny novell, då får man väl samma skit som alla andra. Att den liknar WTB för mycket, eller något annat som har med den bloggen att göra. Så därför har jag nu valt att inte skriva någon ny, fören alla ger fan i att hacka på Jasmine!


Kommentarer
Jasmine säger:

Tack så mycket vännen! Det är sånna som du som gör det värt det! Visst finns det de som hackar på mig utan anledning men jag tröstar mig själv med att det är dubbelt så fler som stöttar mig! Med många läsare kommer många haters, det är något man får leva med och inte låta komma åt en. Det är precis läsare som du som får haters kommentarer att kännas värdelösa. Det roliga är att inte en ENDA hater vågar skriva ngt dåligt i MIN blogg, utan bara i andras. Och om någon nu skulle skriva ngt i min blogg skulle den säkert vara anonym, and that's just pathetic ;)



OCH DU! Du SKA visst skriva en ny novell. Det är en order från MIG. Jag tror inte för en sekund att du skulle härma och om någon skulle anklaga dig för det så hör du av dig till mig så läxar jag upp varenda en! GO GO GO, skriv!



Massa kramar, Jasmine

Skrivet: | Bloggadress: http://waytobieber.blogg.se/

Anonym säger:

Håller med, Waytobieber är jättebra, och förtjänar inte allt hat. Hon har inte gjort nåt fel. Hon sitter och skriver, och skriver, och får tillbaka skit? Men också många som älskar bloggen, så hon får ju också massa kärlek tillbaka. Och jag älskar denhär bloggen. Skriv en ny novell. O ch du härmar inte :) U Go Girls. x)

Skrivet: |

Melmi' säger:

HEJ! WWW.BIEBSORDIE.BLOGG.SE HAR FÖRLORAT MASSA LÄSARE IGEN! BESÖK SNÄLLA. HENNES BLOGG ÄR JÄTTE BRA!!!! <333

Skrivet: |

Ditt namn:

Mail adress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Skriv din kommentar:

Komma ihåg dig?



Trackback