Skrivet:
Kategori: √ 1. First Step Two Forever

Kapitel 58 - Jimmy Kimmel - del 1

- Du vet att jag älskar dig över allt på denna jord, jag skulle kunna göra vad som helst för att du ska må bra, och vara lycklig.

Hon tittade på mig med skräckslagen min och tog ett djupt andetag.

- Så därför undrar jag om du Melrose Lolly Black, vill gifta dig med mig? Fortsatte jag nervöst och öppnade asken med ringen i

Hennes skräckslagna blick övergick fort, och då menar jag fort till förvånad och glädje. Hon kastade sig över mig, och kysste mig. När vi släppte varandra tittade hon mig i ögonen och tog ett djupt andetag.

- Ja. Jag vill gifta mig med dig. svarade hon


Melrose perspektiv
- Dagboks anteckningar

"Just ny sitter jag på ett hotellrum i New York och har magsjuka, hur kul är det? Min pojkvän och dotter är ute tillsammans med alla andra i Justins crew. Dom skulle besöka massa ställen plus att han skulle iväg på en intervju hos Jimmy Kimmel. Lemony skulle för första gången vara med, och det skulle sändas live. Så det ska jag se på tv istället för att vara med bakom.

Vi har rest omkring i USA nu i två veckor. Detta är sista dagen innan vi ska flyga hem igen, det känns skönt men samtidigt kommer jag sakna att åka runt. Det är alltid en magisk känsla över att få byta hotell stup i kvarten och se nya ställen och träffa nya underbara människor. Det finns inget jag skulle vilja byta detta med. Jag mår hur bra som helst då jag får se Justin göra det han älskar, och framför allt se alla överlyckliga tjejer. Det är också en känsla man aldrig glömmer. Dom stör mig inte längre, jag vet att han är min.  

När Justin frågade om jag ville gifta mig med honom, fick jag en chock, var absolut inte beredd på det. Men vi älskar varandra, och jag har svårt att tänk mig ett liv utan honom. Så när vi kommer hem ska vi planera vårar bröllop. Jag har dock redan köpt min klänning. Den finns hemma hos Candy och jag är stolt över den.

Än så länge har det inte kommit ut i tidningen att vi ska gifta oss, jag har gjort allt för att dölja mitt finger, men det har dock inte alltid varit lätt. Inga spekulationer heller. Jag skäms absolut inte, men vill inte att det ska hamna i tidningen. Justin förstår mig, och han tycker det är skönt att vi ligger på samma nivå när det gäller sånt. Ingen av oss vill vara i tidningarna, om det inte är något vi själva har ställt upp på.

Nu när Lemony är med oss så sover hon hur bra som helst, när vi sover i bussen. Hon sover hela nätterna och det är skönt. Jag tror vi måste flytta med den sängen till hennes rum, så hon ligger kvar där och inte kommer in till oss när vi är hemma. Haha..."

Det knackade till på dörren och jag la ner boken på bordet, för att gå och öppna.

- Pattie, vad gör du här? Ska inte du vara med i studion? Frågade jag chockat
- Jag tycker synd om dig som får sitta här själv, så jag köpte med mig lite smått och gott. Även om du inte kan äta så mycket. Hur mår du föresten? Frågade hon och kramade mig
- Jodå, var ett tag sen jag spydde sist. Men mår väl inte bra direkt. Men skönt att få lite sällskap. Svarade jag efter kramen

Vi satt och pratade lite om allt möjligt. Hon berättade hur stolt hon var över både mig och Justin, hur vi hade klarat allt så bra. Hon berättade även att Lemony var hennes nya favorit, tillslut vart vi uppslukade av tv:n.

- Dagens gäst behöver ingen närmare presentation, Justin Bieber! Sa Jimmy

Min blivande man kom ut och skakade hand med Jimmy och satte sig ned i en fåtölj. Tjejerna i publiken var som galna, och jag förstår dom. Han är snygg, har tallang, och är upptagen. Vem vill inte ha något man inte kan få?

Jag och Pattie satt där och kollade på programmet, i väntan på att Justin skulle ta ut Lemony. Men det förstod jag att han skulle göra i slutet av programmet.

- Hur känns det att gifta sig snart då? Frågade Pattie under en reklam
- Det känns faktiskt bra. Jag älskar honom, och skulle kunna dö för han. Varför inte byta efternamn också då?

Hon skrattade åt mig, och gav mig en kram. Precis när hon släppte mig hörde vi att programmet fortsatte, så jag satte mig till rätta igen och kollade ivrigt efter Lemony.

- Så Justin, du har med dig en mycket speciell person idag. Ska vi ta in henne? Frågade Jimmy

Jag kunde slå vad om att alla tjejer i publiken trodde det var jag, men dom skulle snart få ett slag på fingrarna. När jag såg att Lemony gick ut på scenen, SJÄLV, så blev jag överlycklig.

Att se henne på det sättet, så stor och stolt. Den känslan går inte att förklara. Hon sprang den sista biten och kastade sig i Justins öppna armar. Han bar upp henne i en stor kram och pussade henne i pannan.

- Så vem är denna ur gulliga tjej? Frågade Jimmy
- Detta är ett resultat av mig, min dotter, Lemony! Svarade han stolt

Att bara höra honom säga dom få orden fick mig att le, jag önska att han kunde se mig, för jag var så stolt över dom båda. Jag hade kunnat göra allt för att få vara med dom, att få uppleva första gången som Lemony var med om något sådant. Men istället fick jag ligga i soffan med Pattie och vara en stolt mor därifrån.

- Vart är din tjej då? Jag såg inte henne backstage.
- Hon är på hotellet, och är sjuk. Svarade Justin lite ledset
- Jag älskar dig mamma! Sa Lemony helt plötsligt

Där fällde jag några tårar omedvetet. Jag märkte det inte fören Pattie märkte det och la en arm om mig. Alla i publiken "aww:ade" och Justin log mot kameran. Hur kunde mitt lilla charmtroll vara så söt? Hur gör hon? Det är verkligen en sak som hon har lärt sig av sin far, hon vet precis hur man gör för att charma någon.

När intervjun var slut, så gick Pattie in till sig och jag gick och la mig i sängen. Även om jag inte hade spytt på ett tag så var min kropp inte fullt återställd än. så sängen kändes lockande, tills jag hörde hur någon låste upp dörren och klev in.

- Mammaaaa! Ropade Lemony
- Här är jag. Svarade jag och satte mig upp i sängen

Hon kom in i full fart och lastade sig upp i sängen och över mig. Hon ville inte släppa taget, så jag var tvungen att krångla mig ur hennes grepp. Hon var fruktansvärt stark för sin ålder.

- Var det roligt på intervjun? Och föresten, jag älskar dig också. Sa jag och pussade henne i pannan
- Det var jätte roligt.

Jag hörde att Justin höll på med något, men hade ingen aning om vad så jag valde att gå upp ur sängen och ut till honom. Han stod med ryggen mot mig, så jag smög och la mina armar om honom och smekte hans mage utanpå tröjan han hade. Jag kunde inte se att han log, men jag förstod att han gjorde det.

Han vände på sig och kollade mig i ögonen, hans ögon är som taget ur en serietidning, ibland väntar jag bara på att han ska kunna skjuta blixtrar ur dom. Dom ger mig kraft, dom är kärleksfulla och dom hypnotiserar mig. Undra om han vet om det? Tittar jag i dom för länge så försvinner allt runt om. Ibland är det kul, men inte jämt. Jag tappar verklighetsuppfattningen.

Jag la armarna om honom och kramade han, samt gav honom en kyss på halsen, som jag vet att han älskar. Men han fick ingen på sina perfekta läppar.

- Jag vill inte riskera att smitta ned dit. Så du blir utan puss idag! Sa jag med ett leende

Men det struntade han fullkomligt i och tryckte sina läppar mot mina. Kyssen var laddad, precis som att vi inte hade träffats på ett tag. När han släppte taget, eftersom att det var han som styrde kyssen så fick jag äntligen luft. Jag andades in häftigt, och han bara log mot mig och strök mig över ryggen.

- Jag har saknat dig idag. Sa han och höll om mig

Att bara få vara i hans armar och inte behöva känna mig tvingad till något annat, även om jag aldrig känner mig det. Men att bara få vara, är det bästa som finns. Få känna hans händer som stryker mig över ryggen, att få andas in hans goda doft eller bara få känna hans hjärtslag mot mitt bröst får mig lugn.

I början när vi var tillsammans kändes det som att han bara hade mig för att ha något, men med tiden blev det mer speciellt. Han visade verkligen att han älskade mig.

Vi stod där länge och bara höll om varandra, tills Lemony kom och höll om våra ben då hon är så liten, men Justin lyfte upp henne så vi stod alla tre.

- Jag kommer alltid älska er, glöm aldrig det. Sa hon och strök oss över kinderna

Vad får min dotter allt ifrån? Ibland blir man så rörd att det kommer tårar. Och det gjorde det nu, på både mig och Justin.

- Varför gråter ni? Sa hon chockat
- För att du är det bästa som finns. Sa vi i kör

Vi gick in i sovrummet och la ner henne i sängen, och började kittla henne. Hon skrek så mycket hon orkade och skrattade. Vi skrattade lika mycket, jag av en anledning som att hon har Justins skratt. Vi gav oss efter ett tag.

När klockan hade blivit 8 la vi henne i sängen så att hon fick sova, då vi skulle upp redan 6 på morgonen, för att ta flyget hem till Atlanta.

Jag och Justin stannade uppe lite längre, vi satt i soffan och bara höll om varandra. Vi sa inget, men det behövdes inte. Just då ville jag bara känna hans närhet. Vi gick och la oss på varsin sida om Lemony, men vi höll varandra i händerna när vi somnade.

Hemma i ATL!
När vi kom innanför dörren försvann Lemony upp på sitt rum, hon är fruktansvärt bra på att roa sig själv. Det är skönt, men ibland kan jag bara gå in och sätta mig ner på golvet för att titta på henne. Hon är så vacker min dotter.

Jag och Justin gick in i köket och började plocka in alla matvaror som vi handlat hem. Det ar ganska tomt efter att ha vart borta i två veckor. Men det fyllde vi lätt på. Nu blir det inga mer resor på ett tag, om det inte kommer upp några intervjuer som han måste iväg på. Men jag stannar hemma.

Justins mobil började ringa från min väska i hallen och han sprang dit, för han hörde på signalen att det snart skulle sluta ringa.

Jag har lärt mig efter många svartsjuka samtal att inte lyssna på honom när han pratar i telefon. Men nu kunde jag inte undvika att höra att det var Ryan.

- Hej bro! Ja, vi kom nyss hem, bara komma hit.

Han kom tillbaka in i köket och berättade att Candy och Ryan skulle komma om en timme. Jag gick upp och hoppade in i duschen, det var skönt att vara hemma, att få stå i sin egen dusch och kunna springa omkring lite halvnaken, utan att behöva vara rädd att en paparazzi klättrat upp på väggen eller något liknande.

När jag kom ut ur duschen i bara handduk låg Justin på sängen med datorn i knä. Den sista tiden har han lagt väldigt mycket av sin lediga tid på att skriva med sina fans på twitter, han är duktig på att uppdatera och följa flickor tillbaka. Ibland flirtar han med dom, men det är inget jag orkar lägga energi på, för jag vet att det är mig han lägger sig bredvid på kvällen, och håller om.

Jag la mig bredvid honom och lät handduken glida ned lite, för att se om han reagerade eller inte. Och det tog inte lång tid innan han la ner datorn och drog mig över sig. Han kysste mig passionerat och smekte mig ned över ryggen tills han nådde min rumpa där han lät sina händer vila. Han slutade kyssa mig och kollade bara på mig.

- Vi hinner inte nu. Vi får snart besök. Sa jag och klev ur sängen

Jag hörde bara hur han suckade, och såg hur han himlade med ögonen. Precis som han gör då han tycker att jag retas med honom. Och nu gjorde jag det, det kan jag erkänna.

Lemony har någon konstig sak till ringklockor, för varje gång hon hör en så ska hon öppna, spelar ingen roll vart hon är någonstans. Får hon inte öppna dörren så blir hon sur, så vi behöver aldrig oroa oss för att glömma bort våra vänner eller familjer. Hon släpper in alla. Lika denna gång, Candy och Ryan satt i köket när jag kom ner ombytt och klar.

- Hej bästa vän. Sa jag när jag fick syn på Candy
- Hej gudmor till mitt barn. Svarade hon och log

Vi hade inte diskuterat det, så det kom som en chock. Skulle jag vara gudmor till hennes barn? Hon var ju det åt mitt, så varför inte. Hennes liv är mitt liv, och jag älskar henne. Hon är min bästa och äldsta vän, och jag tänker ta vara på tiden som vi spenderar tillsammans. Jag ska se till så att Lemony och hennes bebis blir som syskon, dom kommer få spendera så mycket tid med varandra.

Pattie har sagt till Ryan att om dom behöver barnvakt någon gång är det bara att ringa henne, då dom inte har någon släkt i Atlanta, och det tycker jag är hur snällt som helst. När jag berättade det för mamma var hon inte heller sen med att säga samma sak till Candy. Min mamma kan verkligen vara den bästa ibland, men även den sämsta.

På tal om sämst, hon har inte haft något att göra med pappa sedan mitt lilla utbrott jag fick. Pappas nya tjej gillade inte att han var hemma hos oss, så hon bad honom välja, och eftersom att varken jag eller Lemony inte ville ha något med honom att göra så var valet lätt för honom. Han valde den nya familjen.

- Kan inte vi ta en promenad? Frågade jag och tittade på Candy

Hon tittade förvånat på mig men nickade som svar och gick tillbaka ut i hallen och satte på sig skorna. Jag gick upp till Justin och sa att Ryan var nere, och att jag och Candy skulle ta en promenad, så jag lämnade Lemony hemma.

- Mammas gull, du får vara hemma med pappa lite. Mamma kommer snart. Ropade jag från hallen

Inget svar fick man, hon var säkert inne i något av alla barnprogram hpn följer på tv, då hon satt i vardagsrummet och kommer framkalla fyrkantiga ögon.


Jag är riktigt trött, så jag lämnar er nu i några timmar. Imorgon när jag vaknar får ni del 2 som jag måste skriva klart. Och sen kommer kapitel 59. Jag tycker ni ska ta och kommentera inlägget under detta kapitel, så att jag får fler idéer. Annars blir det nog ingen ny novell. Vi får se hur jag gör! :) Ge mig minst 15 kommentarer! :)


Kommentarer
Emma säger:

Mer (: Jättebra.

Skrivet: |

Mooooore! säger:

Skrivet: |

Ida säger:

MER :) Du skriver jätte bra och borde verkligen få mer komentarer. Det är verkligen jätte spännade nu såhär på slutet! Man vill bara ha dom sista kapitlen så man får reda på hur det går! Jag uppmuntar dig verkligen till att fortsätta skriva. Massa kramar Ida :)

Skrivet: |

Mickan - / My Life In My Words säger:

I love it, as usual! :) jag tror nog att hennes dagboks anteckningar är något av det bästa :) även fast hon va sjuk stackarn, men det var ju snällt av Pattie att komma och hålla henne sällskap :) Awe snuttan, jag såg framför mig när Jazzy kom ut under en intervju han gjorde, så förbaskat söt :) Stor tjej, och att hon sa 'Jag älskar dig mamma!' låt mig äta upp henne, jag blir ju sentimental som vanligt här. :P Dem är ju fina, jag har sagt det många gånger, meeeeen kan gott allt säga det några gånger till haha! :D Men jag tror jag dog en liten smula när lilla älskade Lemony sa 'Jag kommer alltid älska er, glöm aldrig det' hur söt får man blir?! :O Älskar när dem retas, haha fighsty! Tycker att det är skönt att Ryan och Candy bor så nära, och det är ju bra att dem har varandra, :) Och även får hjälp om dem vill ha den :) Slutet är nära nu :O ♥♥♥

Skrivet: | Bloggadress: http://miickzz.blogg.se

Ditt namn:

Mail adress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Skriv din kommentar:

Komma ihåg dig?



Trackback