Skrivet:
Kategori: √ 1. First Step Two Forever

Kapitel 57 - Five Years Later

Och jag måste säga att även om det bar en vägg som var omgjord i rummet så vart det sån stor skillnad, och texten över hennes säng. Jag hoppas verkligen att Lemony lever upp till det. Hon ska vara den hon själv vill vara.

- Vad fint du har gjort. Sa jag och kysste henne
- Candy hjälpte mig med texten och det lila.
- Det vart riktigt bra. Ryan, kan du ta med Lemony och komma upp? Ropade jag ner

Efter bara en halv minut kom dom alla tre och vi släppte ner henne på golvet, så hon fick krypa omkring lite. Hon fick syn på väggen och kröp dit. Vi stod och pratade med ryggen emot henne.

- Kolla på henne. Säger Candy och vi andra vänder oss om

Där står Lemony lutas mot väggen och har ställt sig upp. Är detta möjligt ens. Men det var ju ingen annan där, så det måste väl vara det. Min prinsessa!


Melrose perspektiv
- Dagboks anteckningar

"Fem år har gått. Lemony växer för varje dag, och blir mer och mer lik Justin. Hon har precis fyllt fem och hon kan inte sitta still, precis som sin pappa. Hon har så mycket energi som hon inte vet vart hon ska göra av. Men det är kul att se henne växa, varje dag är en ny dag och nya saker att upptäcka.

Just i detta nu är Justin på andra sidan jorden och gör ytterligare ett gäng tjejer nöjda. Jag kan inte förstå att han bara blir större och större. Vi har lärt oss att leva så här nu, men det var svårt i början då Lemony inte kände igen honom när han kom hem. Man såg att han blev ledsen varje gång. Han ville lägga sin karriär på is bara för det, men jag övertalade honom att fortsatta. Nu när hon är så pass stor att hon kan kommunicera så har vi alltid skype igång hemma så hon kan prata med honom över det, samt se honom.

När han hade vart i LA förra året så satt dom och prata med varandra, och så visade han att han hade gjort en ny tatuering. Lemony skrek rakt ut så jag sprang dit och frågade vad det var, då sa hon bara " pappa har mitt namn på kroppen. Går det bort när man duschar?" både jag och Justin började skratta och han sa att det skulle sitta där jämt.

Sådana minnen finns det galet många av, och jag är glad varje gång jag får vara med och uppleva dom.

Candy och Ryan bor kvar i deras extremt fina lägenhet högst upp i en av dom högsta byggnaderna här i ATL. Dom väntar faktiskt sitt första barn, och jag är så fruktansvärt glad för deras skull. Candy tyckte inte speciellt synd om mig på slutet då jag var som rundast, hon skrattade bara. Så nu får hon igen, då hon är rundare än mig nu, och har bara gått lite över halva tiden. Synden straffar sig själv.

Jag la av med mina dumma matvanor då Justin kom hem helt från turnén. Efter vårt lilla bråk vi hade. Jag lyssnade noga på allt han hade att säga och jag tyckte det lät vettigt. Så jag gjorde mitt bästa, visa dagar gick det inte. Men nu är jag helt frisk igen, och tänker jag tillbaka på den tiden funderar jag själv vilken idiot jag var.

Imorgon kommer älsklingen hem igen. Efter 6 månader på rymmen. Haha, det ska bli så skönt att ha honom hemma. Jag är livrädd att det ska hända honom något, och att jag sen ska få ett telefonsamtal som talar om att han är på något sjukhus eller värre."

- Mamma, vad skriver du? Frågade Lemony när hon krupit upp i mitt knä

Jag slog ihop min bok och la den på bordet samt la armarna om henne.

- En dagbok. Där jag kan skriva allt som händer oss. Du får läsa den när du blir äldre. Svarade jag och pussade henne i pannan

Hon tittade på mig med ledsna ögon och lutade ned sitt huvud mot mitt bröst. Jag kände att hon började gråta.

- Men gumman, vad är det?
- Jag vill att pappa ska komma hem. Sa hon och torkade sig under ögonen med baksidan på handen
- Han kommer imorgon. Men vi kan ringa honom om du vill?

Hon nickade bara som svar, så jag la ned henne bredvid mig i soffan och gick för att hämta mobilen som låg i köket. Jag slog in hans nummer och tryckte på grön lur.

- Hej lover! Svarade han
- Hej älskling. Har du tid, finns någon som saknar dig lite.
- Åh, är det så illa? Klart jag har tid.

Jag gick tillbaka in i vardagsrummet och satte mig ned bredvid henne igen, och hon satte sig i mitt knä. Vi satte på högtalaren.

- Hej pappa!
- Hej sötnosen. Hur mår du?
- Jag saknar dig, vill att du kommer hem nu. Sa hon och grät
- Men lilla vännen, gråt inte. Då blir ju jag också ledsen.

Samtalet fortsatte så en stund, tills han var tvungen att gå. Men han lovade henne att han hade med sig något hem till henne och att han är hemma när hon vaknar. Så med andra ord kommer han ikväll eller under natten. Hur fint som helst, då får vi lite egen tid tillsammans. Vilket inte skadar.

- Ska vi åka och hälsa på Candy och Ryan? Frågade jag Lemony
- Ja-aa! Det gör vi. Sa hon och sprang ut till hallen

När vi kom dit så vart det fullt ös på både Ryan och Lemony. Dom busar med varandra hela tiden. Det är allt från måla till kurragömma, det känns bra att hon får leka och vara barn tillsammans med alla, eftersom att hon inte går på dagis. Men hon ska börja skolan om 2 år. Jag och Candy satt på balkongen och pratade. Hon och Ryan har inte kollat vad det är för kön på den lilla bebisen och det är väl ganska kul, det blir en överraskning. Men vi satt och bollade lite namn.

- Ryymaan, veet du veem som kommer hem imorgon? Hörde jag Lemony ropa
- Nej, vem? Frågade han, men jag viste att han viste vem
- Paaappaa!! Skrek hon överlyckligt tillbaka

Han bara skrattade åt henne och frågade om det skulle bli kul. Hon svarade genom att göra kullebyttor i soffan, jag såg det från där jag stod och kollade på dom två. Efter flera timmar av lek och bus med Ryan kom Lemony och kastade sig i mitt knä.

- Mamma, jag är trött.

Först då kollade jag på klockan och insåg att den redan var halv 9. Timmarna med dessa två människor går alltid fort, och hon borde sova vid den här tiden.

- Vi ska åka hem nu. Så du får sova. Svarade jag och bar upp henne

Vi gick till hallen alla och vi satt på oss skorna, samt kramade om candy och Ryan.

- Jag hör av mig imorgon. Sa jag innan vi stängde dörren

När vi nästan var hemma hörde jag hur hon sov i baksätet, hon snarkar så gulligt. Så när vi kom hem fick jag bära in henne tyst, och försöka få av henne kläderna utan att hon vaknade. Och det gick hur bra som helst, så jag bäddade ner henne.

Jag kom på att jag hade glömt mobilen hemma, så jag letade på den och såg att jag hade 3 sms. Alla från Justin.

"Jag saknar dig. Snart sätter jag mig på planet och är hemma om några timmar. Ska jag väcka dig när jag kommer hem, eller inte? Puss älskar dig" det var skickat för 6 timmar sedan

"Hallå, baby! Varför svarar du inte?"

"Har det hänt något? :O Måste gå på planet nu!"


Jag fick lite panik där, jag vet själv hur det känns när han inte svarar mig. Så jag skrev tillbaka på en gång, även om han inte kan se det nu, men han får det när han landat och satt på sin mobil.

"Hej älskling! Förlåt, vi var hemma hos Ryan och Candy. Glömde mobilen hemma. Väck mig om jag sover, men tror jag är vaken. Saknar dig så min kropp gör ont."

Jag gjorde mig i ordning för natten och bäddade ner mig i sängen men slog på tv:n. Dom hade CSI maraton och det är det bästa jag vet. Så jag låg där och kollade på det, även om jag sett dom flesta innan.

Jag hörde att dörren öppnades och stängdes där nere men var för trött i kroppen för att orka resa mig och springa ned, men strax efter så sköts dörren upp, och jag för första gången på flera månader fick se Justin irl.

- Heeej baby! Fan vad jag har saknat dig. Sa han och kysste mig

Att få se han, ta på hans kropp och att få känna hans läppar mot mina var det bästa med allt. Vi kysstes länge och intensivt. Hans händer vandrade efter min kropp, och han smekte mig ömt och försiktigt.

- Jag har saknat dig mer. Min kropp har skrikit efter din flera gånger. Svarade jag och log sött
- Det får vi väl ändra på då.

Han la mig ner på rygg och kysste mig på halsen samt lät hans händer ta av mig kläderna jag hade på mig. Jag lät mina händer smeka hans rygg under tröjan och drog av honom den. I det ögonblicket hade jag kunnat äta upp honom, så mycket ville jag ha han.

Vi somnade inte förrän klockan var runt fem på morgonen vilket kändes när Lemony hoppade upp i våran säng och skrek morgonen efter.

- Pappaaaa! Ahh, jag har saknat dig.

Han drog ner henne i sängen och kramade om henne jätte länge. Han pussade henne i hela ansiktet och hon skrattade. Det var så fruktansvärt fint att se kärlek mellan far och dotter. Det finns ingen som kan komma emellan dom.

- Jag har saknat dig också, pappas prinsessa. Svarade han
- Jag älskar dig! Sa hon och pussade honom på näsan
- Och jag dig. Jag har en sak till dig, den står i hallen. En rosa stor sak. Sa han och Lemony lämnade rummet fort

Justin tittade på mig med sina gyllenbruna ögon och smekte mig på magen. Han böjde sig framåt och masserade mina läppar med sina, ömt och försiktigt. Jag älskar när han tar det lugnt, allt blir så mycket mysigare då.

- Godmorgon sötnos. Sa han efter kyssen
- Godmorgon snygging! Svarade jag och log

Vi låg kvar i sängen tills vi hörde en smäll i trappen då både jag och Justin flög upp och ut ur sovrummet. Väl i trappen såg vi att Lemony hade försökt lyfta upp sin nya resväska för trappen. Den var dock lite tung. Hon märkte inte att vi stod där så hon fortsatte kämpa med den.

- Gumman, vill du ha hjälp? Frågade jag
- Hur länge har ni stått där? Frågade hon tillbaka och försökte låta arg

Både jag och Justin började skratta och gick ned till henne. Vi kunde lika gärna öppna den nere. Jag var den till vardagsrummet. Vi satt oss i soffan och kollade när hon öppnade den. Hennes ögon formade sig som golfbollar när hon väl fick upp den. I den låg det leksaker, godis, filmer, och hur mkt kläder som helst.

Justins perspektiv

Det var så fruktansvärt skönt att få komma hem till min familj, den jag har skapat. Min dotter som är 5 år och hur söt som helst. Min flickvän som är det bästa som hänt mig. Utan henne hade jag aldrig haft det jag har idag, bortsett från min karriär. Men allt blev så mycket bättre när jag fann henne, och hon ville dela allt med mig, samt förlåta mig för alla misstag jag gjort. Jag tänker aldrig mer göra något dumt, jag har allt jag behöver, och mer därtill.

- Tack pappa! Jag älskar dig. Sa Lemony och kastade sig över mig
- Varsågod gumman. Tyckte att du skulle behöva en väska, eftersom att ni ska följa med mig nästa gång.

Jag kollade på Rose när jag sa det sista och hon spärrade ögonen i mig, men dom ändrades till glada på en gång. Hon vet dock inte om att det redan sker om 2 veckor. Så därför tyckte jag att det var en bra idé med att ta upp det genom att ge Lemony en väska. Hon gillade den starkt. Allt som låg i den, låg nu utanför och huller om buller. Hon är precis som sin mamma, tar i en sak och släpper den på golvet.

- Man ser ju vem hon har fått det där ifrån. Sa jag till Rose och pekade på alla saker som låg på golvet
- Haha, jätte kul. Svarade hon och slog mig löst på axeln

Vi satt kvar där i soffan och mös tillsammans under en filt, och kollade på Lemony som granskade alla sina saker. Hon fastnade för en barbie-docka som hade hur mycket kläder och sånt som helst. Så den satt hon och lekte med.

- Vill du veta en sak? Frågade jag och kollade på Rose
- Klart jag vill det. Svarade hon och kysste mig
- Ni två är dom enda jag någonsin har önskat mig. Att jag sen råkar vara en offentlig person, rör mig inte i ryggen när jag har er två. Ni gör min dag. Jag älskar er över allt.

Hon tittade på mig och man såg att en tår rann ner för hennes kind, och den torkade jag bort illa kvickt, tycker inte om att se henne ledsen. Även om jag vet att det inte var för att jag hade sagt något dumt. Hon blev rörd, men tårar som tårar. 

- Jag älskar er två också. Jag tycker bara att det är synd att du inte är med oss jämt. Jag saknar dig hela tiden, och önska att jag kunde ligga här med dig hela mitt liv, och kolla in i dina vackra ögon som även våran dotter har fått. Föresten, förstår du hur mycket grabbar hon kommer ha efter sig? Hon kommer bli som dig, fast med grabbar efter sig.
- Jag saknar också att vara med er hela tiden. Det är hemskt att vara borta. Hon har ju ditt utseende också, så det är ju klart hon kommer ha grabbar efter sig, men det är ingenting jag vill tänka på nu, jag har fullt upp så det räcker. Men det blir inga grabbar i detta hus i alla fall, det kan jag lova. Svarade jag med ett leende på läpparna

Vi gjorde frukost tillsammans alla, och satte oss ned vid bordet. Lemony hon vill aldrig ha smörgås på morgonen, utan det ska vara yoghurt med jordgubbar. Hon är lite speciell, men hon äter i alla fall, och det är huvudsaken.

- Vad ska vi göra idag? Frågade Rose 
- Jag vill gärna träffa din mamma. Så vi kan väl åka dit? Svarade jag
- Min mamma? Din då? Frågade hon
- Vi tar det sen. Okej?
- Jag vill också träffa mormor. Sa Lemony med ett leende på läpparna och yoghurt runt hela munnen

Både jag och Rose började skratta, men sen torkade jag bort det. När vi hade ätit klart plockade vi undan allt, och Rose gick och duschade. Jag tog hand om Lemony och såg till så att hon blev ren, och satte på henne rena kläder. Hon skulle ha Hello Kitty kläderna jag hade köpt åt henne, annars ville hon inte ha något. Så dom fick det bli. När Rose kom ner igen hade hon på sig en somrig klänning och sidfläta i håret. Hon var verkligen fin.

Hemma hos Stephanie

När vi kom dit fick jag en stor kram och ett välkommen hem. Det var verkligen skönt att veta att man var välkommen, och att man var saknad. Vore man inte det, skulle det inte vara lika kul att komma hem. Men nu vet jag att alla saknar mig.

- Skulle jag kunna få prata med dig? frågade jag och kollade på Stephanie

Hon såg ut att vara osäker på vad jag hade att säga henne som inte Rose fick höra. Men hon gick med på det, och vi gick ut på altanen och stängde dörren efter oss. Medans Rose gick in i köket och började med fikat.

- Jag älskar din dotter, hon har gett mig ett liv jag aldrig trodde att jag skulle få uppleva. Så därför frågar jag dig om det är okej, att jag friar till henne? Det sista sa jag lite tystare, och med varsam ton, jag viste inte hur hon skulle reagera
- Jag vet att du älskar henne, och jag vet att du tar väl hand om både henne och mitt barnbarn, så varför ens fundera? Klart det är helt okej. Ni kommer hålla tills döden skiljer er åt. Svarade hon och gav mig en stor kram

Ring och allt var redan fixat, så nu var det bara att köra Lemony till mamma, för pappa var där, och ville träffa henne, sen skulle jag ta med mig Rose ut på en överraskning. Vi fick sova hemma hos mamma sen efteråt, så vi var där när Lemony vaknade, så slapp mamma ta henne då med. Men nu är frågan, hur jag ska göra detta. Allt med överraskningen var klart, men jag viste inte hur jag skulle få med mig Rose från mamma utan att hon misstänkte något.

- Vad ni ser hemlighetsfulla ut då. Vad har hänt? Frågade Rose när vi kom in 
- Absolut ingenting. Svarade jag och log, men hon känner mig för väl. Men konstigt nog frågade hon inget mer

Vi satt hemma hos Stephanie och fikade, och pratade massor. Hon frågade mig hur det hade vart på turnén och massa om det. Även om mina fans har växt upp från att ha vart 15-16 så är dom fortfarande lika galna, jag förstår inte. Dom tog mitt förhållande med Rose hårt i början, men nu frågar alla mig om henne. Hur hon mår och hur Lemony mår. Det är faktiskt ganska roligt att föra en normal konversation med ett fan. Dom vill veta så mycket mer saker än förut, då var det vara skrik och tjo.

När vi kom hem till mamma på kvällen var pappa redan där, han var precis som Stephanie. Kramade om mig och sa att han saknade mig och grejer.

- Farfar. Saknat mig? Frågade Lemony och vi andra började skratta
- Det vet du att jag har. Jag saknar dig varje dag, precis som jag saknar min son. Men du är ju lite bättre. Svarade han och kramade om henne
- Vart är Jazzy? Frågade jag
- Hon är på baksidan.

Utan att jag ens la märke till det så sprang Lemony förbi mig och ut till henne. Det skiljer några år på dom, men dom trivs så bra ihop. Det är helt sjukt vilken familj jag har, jag älskar alla. Jaxon var inte med nu, han var kvar hemma i Kanada.

- Jazzy, vart är du? Sa jag med mörkare röst
- Bieber is back. Skrek hon
- Sluta kalla mig Bieber, du heter ju också så. Svarade jag och lyfte upp och pussade henne på kinden
- Haha, du kommer alltid heta så. Bror, jag älskar dig.
- Aw, älskar dig med sis.

Hon och Lemony lekte helt galet ute på gården, men jag var alltid lika rädd att Lemony skulle trilla i pollen eller något. Så vi satt alltid ute på altan så jag och Rose kunde hålla ett åga på henne. Undertiden som Rose var iväg på toa berättade jag min plan för mamma, hon vart lika glad som Stephanie, och pappa bara skakade på huvudet och sa

- Det var på tiden grabben.

Vilken rolig pappa man har då. Jag är 23 år liksom, inte typ 30. Men han är ju som han är, det är ju bara att acceptera att farmor tappade honom i golvet när han var nyfödd.

Mamma övertalade Rose att Lemony skulle stanna kvar så att hon och jag kunde få spendera lite tid själva. Jag hade absolut inte haft något emot att vara med Rose, men ett tillfälle som detta kommer inte ofta. Så lika bra att göra det på en gång, så kan jag kramas och gosas med henne sen.

Vi åkte till stranden och hon frågade hela tiden vart vi skulle och vad vi skulle göra, men jag bytte ämne hela tiden och låtsades inte höra vad hon sa. Tillslut vart hon lite sur tror jag, men det skulle snabbt gå över. När jag parkerade bilen var vi framme, och jag hade bett Kenny fixa allt åt mig. Vilket han med glädje hade gjort, även om han bara är med livvakt just nu. Förut gjorde han allt åt mig, knöt mina skor och jag inte orkade. Men nu brukar jag respektera hans privatliv också.

Jag tog Rose i handen och vi gick på stranden med våra skor i handen och pratade om allt som hade hänt under tiden som jag hade vart borta. Även om vi har skypat och pratat i telefon varje dag så är det kul att veta detaljer som man inte hinner ta då.

På stranden längre bort låg det en filt och runt den stod det flera levande ljus. Jag viste även att det fanns champagne och choklad doppade jordgubbar, undra om hon skulle få en flashback från Hawaii, det var det som var meningen i alla fall.

- Älskling, vad har du gjort? Sa hon när vi kom fram och hade satt oss ned
- Allt för dig, och det vet du. Svarade jag och tog hennes hand

Hon tittade på mig med en allvarlig blick, jag tror hon förstod vad allt detta handlade om. Men tror inte hon vågade gissa, i fall att hon skulle ha fel. Jag vet att det är fel att man sitter ned när man friar, men det kändes så dumt att be henne ställa sig upp och att jag skulle ställa mig på knä. Så jag flyttade mig närmare henne och höll henne fortfarande i handen.

- Du vet att jag älskar dig över allt på denna jord, jag skulle kunna göra vad som helst för att du ska må bra, och vara lycklig.

Hon tittade på mig med skräckslagen min och tog ett djupt andetag.

- Så därför undrar jag om du Melrose Lolly Black, vill gifta dig med mig? Fortsatte jag nervöst och öppnade asken med ringen i

Hennes skräckslagna blick övergick fort, och då menar jag fort till förvånad och glädje. Hon kastade sig över mig, och kysste mig. När vi släppte varandra tittade hon mig i ögonen och tog ett djupt andetag.

- Ja. Jag vill gifta mig med dig. svarade hon


Sorry att ni har fått vänta, men jag har vart på jobbet idag och var inte klar med detta kapitel. Men här har ni det iaf. Jag är glad för alla kommentarer, ni är änglar allihopa. Jag älskar er! =) Jag har nu planer på att avsluta denna novell på kapitel 60. Men jag är rädd att jag inte kommer ha tid att skriva dom resterande tre förrän i helgen. Men jag ska försöka, jag skriver på mina raster på jobbet och jag gör allt för att ni ska få det avslut ni vill. Men minst 20 kommentarer, tack. :)

Kommentarer
rt säger:

jag sitter och gråter just nu. När jag skaffar en

pojkvän ska han vara precis som den Justin du beskriver :) Kan inte fatta att det är 3 kapitel kvar men hoppas du börjar på en ny efter den här då :) skitbra och meeeeeeeeeeeeeeer :D

Skrivet: |

Rebecka säger:

Åååh gud! Jag längtar något enormt till nästa del!

Skrivet: | Bloggadress: http://rrebbecka.blogg.se/

Tippe sa... säger:

att kapitlet ägde!

Skrivet: | Bloggadress: http://justinbieberismine.blogg.se/

Melina säger:

Aww... Så gulligt :') <3

Skrivet: |

Becka säger:

Längtar efter nästa del!

Skrivet: | Bloggadress: http://beckagoesrandom.blogg.se/

Emma säger:

Mer! Jättebra :)

Skrivet: |

julia säger:

awww! du skriver så underbart. Man lever sig verkligen in i rollen !

Skrivet: | Bloggadress: http://bieberprank.blogg.se/

Ebba säger:

Du skriver så bra så man nästan dör, man vill bara ha mer och mer!!



//Ebba:)

Skrivet: |

bieberdrug.blogg.se - Novellblogg om Justin Bieber säger:

Bra. Bättre. Bäst!

Skrivet: | Bloggadress: http://bieberdrug.blogg.se/

jennifer säger:

oh du är så himla bra!! man drömmer sig verkligen in i rollen!! du måste börja på en ny sen, för jag vet jalla fall att du kommer ha en läsare;)

Skrivet: |

what's my name? säger:

så sjukt bra!

Skrivet: |

Gissa :D säger:

Nawwww!

Skrivet: |

Wilmaa säger:

Super!

Skrivet: |

Jenny säger:

åh! så sjukt bra! :)

Skrivet: |

TK says säger:

I can

t swedish but my translater are translating, and it's great!

Skrivet: |

- säger:

Grymt bra!

Skrivet: |

zina säger:

DEt får inte vara slut, jag har alltid älskat din novell, du gjorde så att jag ville börja skriva :D

Skrivet: | Bloggadress: http://trueloveforbieber.blogg.se/

Katarina tycker.. säger:

Heejj asså allvarligt din novell äger, har loggat in igår och ida och fortfarande inget nytt kapitel? I'M GETTIN' INSANE

Skrivet: |

ebba säger:

Den äger!!!!



//ebba :)

Skrivet: |

Keyyy säger:

meeeeeeeeeeeeer

Skrivet: |

Helen säger:

hejj asså de har gått mer än 2O komment. nu!

Förestn... MEEEEEEEEEEEEEEEEEEER!! <33<3<3

Skrivet: |

Mickan - / My Life In My Words säger:

Jag tjatar, men jag älskar ju henned dagboksanteckningar, och även fast du hoppade här och 5 år helt plötsligt har gått, så är det inget konstigt med det, för du skriver det så bra så det känns inte som att man har missat något alls :) Kul att Ryan och Candy ska ha liten med :) Men åh jag kan nästan se Lemony framför mig söta unge! :D Och va skönt att hon får hem Justin snart. :) Awe 'Ryymaan' :') så otroligt jävla söt hon är, jag skulle kunna äta upp henne! :D Oj haha jag förstår hans oro, när hon inte svarar på sms, jag hade blivit galen, :P Hatar när jag inte får tag på folk. :P Åh lyckan när han äntligen kom hem :D Haha jag kan nog också tänka mig att äta upp honom faktiskt :P Lemony och Justin tillsammans är ju förjävla underbart, det är ju nästan så att man ser dem framför sig :) Jag ler på riktigty väldigt fånigt här, nästan som att man skulle vara nykär när man alltid ler fånigt, haha men det är ju pga det du skriver, så det är ditt fel :D Awe att han verkligen åkte hem till hennes mamma och frågade henne, det gillar jag, för han är ju förjävla söt :D HAHA, skrattade HÖGT ' det är ju bara att acceptera att farmor tappade honom i gilvet när han var nyfödd' Oh my, så jävla kul! Men va fint det låter, och jag är glad att hon sa ja. :) I love it, och nu har jag bara 3 kapitel kvar :) ♥♥♥

Skrivet: | Bloggadress: http://miickzz.blogg.se

Ditt namn:

Mail adress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Skriv din kommentar:

Komma ihåg dig?



Trackback