Skrivet:
Kategori: √ 2. HITRISA - Part 1

Chapter three.



”Du får inte tänka så nå mer, aldrig! Du är hur fin som helst, du har en personlighet många tjejer skulle dö för. Och glöm inte bort den perfekta kroppen.”
Celia fick mig att skratta när hon sa den sista meningen, vadå perfekt? Ingen är det, och allra mins jag. Jag ser ut som vilken tjej som helst. Men jag är nöjd med mig, det är jag, men perfekt är jag inte. ”Äh, sluta. Det där är inte sant!” Hon tittade på mig och himlade med ögonen, precis som att jag hade dragit världens lögn, och blivit påkommen.

Vi satt alla på bänken under tiden som Liam lekte, just nu satt han med en liten tjej, hon såg ut att vara lika gammal som Liam. Dem åkte rutschkana och skrattade tillsammans. Det var verkligen kul att se honom leka med någon, var ett tag sedan han gjorde det. Allt jag har gjort fram till idag är för min egen skull, har inte tänkt på att Liam tagit skada av det. Men nu hade han någon att leka med, och jag tänkte inte störa.

”Är det någon speciell anledning till att Ryan ska ha fest?” Jag var tvungen att fråga, jag kände faktiskt nu för att verkligen gå. Men det var ett problem, och det var. Vem kunde ta Liam? Mamma hade klar gjort för mig att hon skulle iväg till Toronto igen, och kolla till sin nyöppnade butik. ”Ja, Justin kommer hem.” Svarade Alessa, och log. Hon vet att jag tycker att han är grymt snygg, men inte gillar hans musik. Sen har jag absolut ingenting emot honom, jag känner honom inte, så dömer inte heller. Jag vet absolut ingenting om honom mer än hans namn, ålder, och att han kommer härifrån. ”Oh, trevligt. Får man något snyggt att titta på i några dagar då.” Svarade jag och log med hela ansiktet, Alessa och Celia bara skrattade och skakade på huvudet.

”Liam, nu ska vi gå hem.” Ropade jag, men han bara skakade på huvudet och sprang upp i rutschkanan igen, så att jag inte kunde få tag i honom. Alessa och Celia hade redan gått hem, jag försökte få med mig Liam då också, men gick inge bra. ”Kom nu, ni får leka någon annan dag.” han tittade på mig och jag kunde skymta ett litet leende. Under tiden som han åkte ned gick jag bort för att prata med den lilla tjejens pappa. Vilket det visade sig att det var. Vi bytte telefon nummer och han sa att han skulle ringa nästa gång dem besökte Stratford, det visade sig att dem bodde en bit utanför. ”Så Liam, kom nu, du får säga hejdå till Jazmyn.” Jag hörde på långa vägar att han sa hejdå och att han kom springandes mot mig. Han såg riktigt trött ut, det kan jag förstå med tanke på att han inte lekt så här mycket på jätte länge, så nu kommer han somna fort.

När vi kom hem satt mamma i soffan och kollade på tv. Jag var tvungen att fråga henne om inte Liam kunde få följa med henne. Men jag kunde nog räkna ut svaret. ”Mamma, kan jag få prata med dig?” hon tittade upp på oss precis som att hon inte ens hade hört att vi kom in, när jag ser på henne ser jag min egen spegelbild, fast lite äldre. Vi är jätte lika varandra. ”Självklart gumman, kom och sätt dig.” Hon klappade på platsen bredvid henne i soffan, och jag gick dit för att sätta mig. ”Imorgon har Ryan fest, och jag vill jätte gärna gå. Kan inte du ta med dig Liam. Snälla? Jag ska aldrig mer fråga något.” Jag gav henne min sötaste blick, så att hon inte skulle kunna säga nej, men jag såg på henne att det var kört. Sen sprack hennes ansikte upp i ett leende, ”Självklart, du har setat inne varje helg och hela dagarna efter skolan nu i två år. Så vist kan jag ge dig möjligheten att träffa lite folk.” Hon förstod nog inte hur glad hon gjorde mig. Jag kastade mig i hennes famn och pussade henne i hela ansiktet.

Undertiden som Liam försökte sova packade jag ned lite kläder och leksaker åt honom i en resväska som han skulle ha med sig. Dem åker redan vid 8 på morgonen, så då hinner jag inte packa. För jag hade tänk ta mig en sovmorgon, om Liam inte väcker mig. Man vet aldrig. Han somnade ganska fort, och jag gick ned till mamma för att göra mig en macka och lite te. Vi satt och kollade på TV, America's Funniest Home videos. Både jag och mamma älskar dem få klippen som visas på en timme. Vi kan skratta halvt ihjäl oss. När det var slut valde jag att gå och lägga mig. Men kom på att Alessa och Celia inte viste om att jag skulle med och röja festen imorgon, så jag tog upp mobilen.

”Tjena brudar, då jag skickar samma sak till er båda. Imorgon är det fest som gäller. Mamma tar med sig Liam till Toronto, och jag är barnledig ;) Kom till mig när ni vaknar, och ta med er era fest kläder. CYA.”

Bara några få minuter efter att jag skickat det fick jag det första svaret. Det var från Alessa.

”Woooohoooo, jag kommer till dig imorgon, fan va kul vi ska ha det. Sov gott! =)”

Jag svarade inte på det, utan gick in i badrummet och tvättade av mig mitt smink och borstade tänderna, finns inget värre än att inte borsta dem innan man går och lägger sig. Smaken man har i munnen då går inte att beskriva, så äcklig den är. Precis när jag släckte lampan på badrummet pep det till i min mobil igen, så jag antog att det var från Celia.

”Yeah, partybrudarna ska visa hur man gör. Fan va kul, speciellt för dig så får se din kändiscrush. ;) Se till att det blir något att minnas. Ses imon. Sov gott!!!"

På morgonen, eller ska jag säga tidig eftermiddag, när jag vaknade var jag verkligen utvilad, klockan på mobilen visade halv ett. Jag kravlade mig ur sängen och drog på mig min morgonrock som låg slängd på golvet, precis som vanligt. Jag gick in i badrummet och fick en chock när jag såg mig i spegeln, mitt hår stod åt alla håll. Men det skulle snart vara fixat, jag hoppade in i duschen och skrubbade kroppen ordentligt. Rakade benen och hade i en hårinpackning i håret. Jag kände verkligen för en makeover, men det var inget jag hade tid med idag. När jag kom ur duschen letade jag på ett par matchande sexiga underkläder, man vet ju aldrig vad som händer ikväll. En mjukisdress från Victoria Secret fick det bli nu på dagen, tills fest kläderna skulle på.

Precis när jag hade klätt på mig och dragit en borste genom mitt hår ringde det på dörren, så jag gick ned och öppnade, där stod dem, Alessa och Celia i liknande mjukisdressar som jag. Vi skrattade åt varandra innan jag släppte in dem. Vi bestämde att vi skulle laga lite mat, spagetti och köttfärssås fick det bli. När jag kom in i köket låg det en lapp på bordet.

”Hej Gumman! Försök nu att slappna av ikväll, ha riktigt kul och få inte dåligt samvete för att jag har Liam med mig, han är i trygga händer och vi älskar dig. Vi kommer hem imorgon på kvällen, ska ta med honom till det stora äventyrsbadet i Toronto. Ring om det är något! Puss, mamma!”

Jag log när jag läste lappen och kände direkt att jag skulle ja riktigt kul ikväll. Vi satt kvar i köket efter att vi hade ätit, tills jag fick syn på vad klockan var. ”Brudar, dags att fixa sig. Klockan är 5, och vi skulle vara där vid 7.” Vi gick alla upp på mitt rum och började fixa oss, tills Alessa kom på att hon hade med sig lite dricka, hon öppnade en vinflaska medans jag hämtade tre vinglas. Det var länge sedan jag drack, så detta kunde sluta kul. När vi alla var klara hade Alessa på sig en marinblå kort klänning (som inte lämnade mycket åt fantasin) med höga klackar, sitt svarta långa hår utsläppt med lockar. Celia hade en mörklila hög kjol, ett vitt linne instoppat och en svart kavaj över, och sitt korta blonda hår spretade åt alla håll, skit snyggt. Själv hade jag på mig en gul fodralklänning med svarta kilklackar, och mitt långa bruna hår hade jag tuperat. Vi var riktigt snygga. Innan vi hemifrån mig tog vi ett kort så vi skulle minnas kvällen.

När vi kom hem till Ryan var festen i full gång och han öppnade dörren, riktigt snygg var han. Ett par svarta jeans, och en ljusblå t-shirt med ett skate tryck på, till en blå keps. ”Fler brudar. Det behövs. Kom in” sa han och log med hela ansiktet. Vi gick förbi honom in. ”Finns det någonstans vi kan lämna våra väskor?” frågade jag artigt, och han visade oss sitt rum. Vi la väskorna där på sängen och sen gick vi ned till festen. Det var fullt med folk jag aldrig sett. Men kul skulle det bli att äntligen få slappna av.



Hur ska jag kunna tacka er nog? Ni förstår inte hur glad jag blir av alla kommentarer som ni ger mig. Ni gör så jag skriver, :) Tack! 10 Kommentarer på detta, så kommer nästa.


Kommentarer
victoria säger:

om du får 10 kommenater idag, kan du skiva ett till då? jag lovar jag ska göra så att flera ska kommentera till dig <3

Skrivet: | Bloggadress: http://trueloveforbieber.blogg.se/

@SweetShawwty säger:

great

Skrivet: |

melissa säger:

MER :D

Skrivet: |

quinee säger:

Skrivet: | Bloggadress: http://justinbieberstoriesnu.blogg.se/

Anonym säger:

Jätte bra !!/ quinee

Skrivet: |

Fatima ♥ säger:

Så sjukt grymt, som alltid! :D

Skrivet: |

Kajsa säger:

mer!.

Skrivet: | Bloggadress: http://skruttiibangbang.blogg.se/

Anonym säger:

Jätte bra blogg!!

Skrivet: |

Anonym säger:

Awesome :)

Skrivet: |

Becka säger:

Awesome ;D

Skrivet: | Bloggadress: http://beckagoesrandom.blogg.se/

Ditt namn:

Mail adress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Skriv din kommentar:

Komma ihåg dig?



Trackback