Skrivet:
Kategori: √ 2. HITRISA - Part 1

Chapter four.



Det välde in folk när klockan började närma sig tio, och festen var nog i sin högsta topp. Alla människor som befann sig under taket var helt otroliga, festen var helt galen och jag skulle ha ångrat mig om jag inte gick och fick höra snacket efteråt. I nästan tre timmar hade jag spanat i smyg efter Justin, men hade inte sett honom överhuvudtaget, så jag gav upp. Alessa hade fått upp sina ögon för Ryan, dem stod nu på dansgolvet tätt ihop. ”Vist är dem söta?” det var Celia som hade kommit upp bredvid mig, jag kunde inge annat än hålla med. Mina fötter var runda nog egentligen, men jag fortsatte dricka.

Helt plötsligt slog dörren upp och in kom Pam, skolans snobb. När jag började på Stratford High så var hon den första som började viska bakom ryggen på mig, men hon gav upp efter ett halvår, då hon märkte att jag inte tog åt mig. Fast egentligen gjorde jag det, men jag visade mig inte svag för henne, det var exakt det hon ville. När hon nu fick syn på mig gick hon rakt emot mig, ”Och vad gör en tjej som dig här?” sa hon med spydig röst. Jag tittade bara på henne, och skulle precis vända mig om och gå, då hon tog tag i min arm. ”Jag ställde dig en fråga, vad gör du här?” Jag himlade med ögonen och log ett hånfullt leende. ”Precis som andra, har kul. Men det var ju tills du kom.” Nu fick jag chansen att gå, och precis när jag vände mig om gick jag in i någon. Jag bad om ursäkt och gick, utan att ens kolla vem det var.

Jag satt själv ute på altanen och kollade på den stjärnklara himmelen, vackert. Min mobil pep till som jag hade i bh:n, så jag plockade upp den och såg att det var ett sms från Celia, hon skrev att hon hade gått hem, huvudverk, var hennes ursäkt. Kul, tänkte jag, Alessa sitter fast i Ryan och Celia har gått hem, vad ska jag göra då?

Det började bli kallt så jag valde att gå in, men precis när jag skulle öppna dörren, så var det någon som öppnade den inifrån, den slog mig rakt i pannan och jag föll bakåt. Jag tittade upp och kunde inte bli mer irriterad, Pam. ”Se dig för.” sa jag innan jag slet upp dörren och gick in. Jag försökte hitta till toan, men det var omöjligt för det fanns minst 10 dörrar, men tillslut hittade jag den, och skulle precis ta i handtaget när dörren flög upp och min dröm stod framför mig.

Han log åt mig, och gick förbi mig, medans jag stod där som ett fån. Jag låste in mig på toan och granskade mig i spegeln, en bula i pannan började ge tecken. Jag kunde inte förstå i min vildaste fantasi att jag precis mött Justin Bieber. Jag sa ingenting till honom, jag log inte när han log mot mig, vad är mitt fel? Hade jag haft ett gott själförtroende hade jag dragit med honom in på toan och tryckt upp honom mot väggen. Men nej, istället står jag där och ser dum i huvudet ut. Han var så mycket vackrare i verkligheten än på alla bilder jag sett honom, hans markerande kindben gav hela hans ansikte en ny form, och hans ögon, behöver man ens säga mer?

En timme senare efter mer alkohol hade jag valt att gå över på vatten, just för att inte spåra ur. Alessa hade släppt Ryan och hände med mig nu, vi satt vid köksbordet och pratade om massa. ”Så, gillar du Ryan?” Jag log mot henne när jag frågade, jag ville se hennes reaktion. Och den kom, för hon kollade i bordet innan, sen kastade hon upp blicken på mig. ”Jag tror det, jag vet inte. Får se imorgon när alkoholen har gått ur kroppen, men jag har inte gjort något jag ångrar i alla fall.” Jag var glad för hennes skull, att hon äntligen hittat någon hon kanske kan dela sitt liv med, om det går så långt, har ju ingen aning om vad han tycker om henne.

När klockan började närma sig tolv stod jag lutad mot väggen i vardagsrummet och kollade på alla som dansade, jag hade inte sett till Justin något mer, och det var lite synd. När jag stod där i mina egna tankar och insåg att jag hade fruktansvärt ont i mina fötter så stod han helt plötsligt framför mig. Med samma leende på läpparna som alltid. ”Hej, dig har jag inte sett förut. Förutom utanför toan.” sa han med ett leende jag inte kunde strunta i att besvara. Jag sträckte fram min hand och hälsade, ”Clarissa” Han ställde sig bredvid, och började föra en konversation med mig. Vi pratade ett tag om lite allt möjligt, men inget personligt.

Jag märkte i ögonvrån hur han tittade på mig, men jag vågade inte möta hans blick ifall att jag skulle rodna. Det är det värsta jag vet, och vad jag hört är han expert på att få tjejer till det. Men mig ska det inte hända. När jag inte mötte hans blick blev han nog lite besviken, och det såg precis ut som att han skulle gå, men han ställde sig framför mig med varsin arm på varje sida om mitt huvud mot väggen. Vad som än hände, fick det hända. ”Du är den vackraste i detta hus.” Sa han och kysste mig på kinden. Då var jag bara tvungen att möta hans blick, och jag blev som hypnotiserad av dem djupa bruna ögonen. Han stod fortfarande kvar likadant, och jag bet mig löst i läppen för att inte skrika rakt ut.

Helt plötsligt var det någon som hoppade in i honom så att hans kropp trycktes mot min och hans läppar var bara några centimeter från mina. Jag kunde känna hans andetag, och hur han flyttade sin högra hand och drog den löst över min kind. Jag vek ned blicken i golvet, men han var snabb med att lägga två fingrar under hakan på mig och lyfta upp mitt huvud så jag tittade på honom.

Han tryckte sina läppar löst mot mina, den stöten som gick igenom min kropp kan jag inte beskriva. Vi nuddade egentligen bara varandra, men den var så laddad. När han slutligen släppte taget om mig, tittade han mig i ögonen och lutade sig mot mig igen. ”Jag garanterar att du har dem godaste läpparna här inne också.” Nu rodnade jag stort, jag kände till och med hur nyansen i mitt ansikte ändrade sig fort. Alessa kom fram till oss när Justin hade flyttat på sig, hon drog iväg mig in på toan, låste och ställde sig för dörren. ”Varför gör du detta?” frågade jag och kollade mig i spegeln. ”Jag såg er, berätta.” Hon log med hela ansiktet, jag antog att hon var lika överraskad som jag. Jag satte mig på handfatet och började berätta för henne om hur jag nästan sprang in i honom utanför toan, och hur det slutade med att han kysste mig.

Hon släppte tillslut ut mig därifrån och bad mig berätta allt imorgon, för hon trodde mig inte. Så hon ville se om jag hade samma story då också. Jag gick ut i köket medans hon försvann in i folkmassan i vardagsrummet. Jag var bara tvungen att ta mig ett glas vatten, när jag stod och fyllde på ett glas kände jag hur någon ställde sig bakom mig. ”Hej beautiful.” Hade jag inte haft tjockt hår hade det troligtvis stått rakt ut just nu på grund av rysningen som gick från svanken och upp på huvudet, hans röst.


 

Minst 10 kommentarer. :)


Kommentarer
Gabbi säger:

AMAZING! :D

Skrivet: |

Melina säger:

Grymt bra!

Skrivet: |

victoria säger:

Du är verkligen jätte duktig, åh jag bara längtar till nästa, du är underbart bra <3

Skrivet: | Bloggadress: http://trueloveforbieber.blogg.se/

quinee säger:

Skrivet: |

Quinee säger:

skit bra :D snälla mer !!! ??? <3

Skrivet: | Bloggadress: http://justinbieberstoriesnu.blogg.se/

Bieber Cash säger:

Sv: Tack så mycket luvie :)

Älskar designen på bloggen :)

Färgerna flyter ihop extremt bra tycker jag :)



Kram Kram <3



//Bieber Cash

Skrivet: | Bloggadress: http://biebercash.blogg.se/

jasmin säger:

godiiieee moree!

Skrivet: | Bloggadress: http://readysetbieber.blogg.se/

fanny säger:

Jättebra! :)

Skrivet: |

Anonym säger:

grymt!



//Ebba :D

Skrivet: |

melissa säger:

meeer :D

Skrivet: |

Celin säger:

Du är verkligen jätte duktig älskar det du skriver ärligt

Skrivet: |

Ditt namn:

Mail adress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Skriv din kommentar:

Komma ihåg dig?



Trackback