Skrivet:
Kategori: √ 2. HITRISA - Part 1

Chapter five.



Jag stod som förstelnad efter att han hade viskat i mitt öra, vad ville han mig egentligen? Och vad håller jag på med, varför flirtar jag inte tillbaka när det är allt jag vill? Jag vände mig om och mötte än en gång dem där vackra ögonen, dem log mot mig. ”Hej sexy.” svarade jag honom utan att släppa hans blick. Vi gick och satte oss på massa kuddar i vardagsrummet och pratade. ”Har du ledigt nu eller?” frågade jag honom och tog en klunk av mitt vatten. Han drack öl, men det märktes inte på honom att han var berusad. ”Ja, i två veckor. Sen ska jag vidare i 2 månader.” När han sa det sista kunde jag skymta en liten besvikelse i hans ögon. ”Det blir väl kul, få se världen flera gånger om året och vara 17 år?” Jag slängde ett öga ut mot golvet där alla dansade och fick syn på Alessa som gjorde tummen upp. ”Det är klart det är en upplevelse, men vissa gånger vill jag bara kunna vara just den där 17 åringen, och göra vad jag vill. Det är lite svårt när man bor i en buss, eller på ett hotellrum. Men jag ska inte klaga, jag älskar det jag gör.” Vi fortsatte diskutera lite runt hans karriär, tills vi vart avbrutna av Pam. ”Vill du dansa?” frågade hon och kollade på Justin, och han tackade ja.

Jag satt kvar på kuddarna ett tag, tills jag kände en sting av avundsjuka när jag såg Justin och Pam. Jag vet inte varför, men känslan åt upp mig inifrån. Jag ville inte se något mer så jag reste på mig och gick för att leta reda på Alessa, henne hittade jag i knä på Ryan, men jag gick dit ändå. Ryan log mot mig när han fick syn på mig. Jag var bara tvungen att skoja lite med honom. ”Krossar du hennes hjärta, krossar jag ditt ansikte, deal?” Han tittade på mig med en skrämd blick, och jag gjorde allt för att hålla mig för skratt. Men tillslut bröt det ut, ”Jag skoja bara med dig, eller ja. Jag knäcker nog knäskålarna på dig i alla fall.” Han tittade på Alessa och pussade henne på kinden. ”Jag kommer aldrig göra henne illa, inte medvetet i alla fall.” Svaret jag fick gjorde mig nöjd.

När klockan började närma sig tre på natten så valde jag och Alessa att lämna dem få människorna som var kvar på festen, det kanske var tio kvar. Men jag hade haft riktigt kul, en kväll jag sent kommer glömma. Alessa gick för att leta reda på Ryan och säga hejdå, medans jag gick upp på hans rum för att hämta våra väskor. När jag kom ner igen och tog min jacka kände jag två händer på mina höfter, så jag vände mig om. Där stod han igen, han dyker bara upp sådär, på konstiga ställen. ”Ska du gå?” frågade han och gjorde en ledsen. ”Ja, det är en dag imorgon också, och jag är trött. Men har haft riktigt kul.” svarade jag och blinkade till med ena ögat. Han höll mig fortfarande på höften, men jag kände att hans händer rörde sig till min korsrygg, och han drog mig närmare sig.

I just det ögonblicket ville jag bara ha honom, så nära en människa kan ha en annan människa. Jag ville inte slita min blick från hans men samtidigt ville jag inte utsätta mig själv för vad som var på väg att hända, jag kommer ju liksom inte se honom mer efter detta. Så varför göra så här mot sig själv. Han tryckte sina läppar mot mina, med mer kraft än förra gången. Jag Clarissa Jones har blivit kysst två gånger på en fest av ingen mindre än Justin Bieber. Mina armar som hängde ned för mina sidor innan hade jag nu flyttat upp och lagt runt nacken på honom, jag drog mina fingrar genom hans silkeslena hår. Mitt i kyssen började han le. ”Vad ler du åt?” frågade jag mot hans läppar. ”Jag är glad.” Svarade han och flyttade sitt huvud några centimeter från mig, men våra händer var fortfarande kvar. Jag började fnissa lite för mig själv.

Vi blev avbrutna av att Alessa kom och harklade sig bakom Justin. Jag tog bort mina händer från hans nacke på en gång och försökte krångla mig ur hans grepp, men han ville inte låta mig gå. ”Justin, släpp mig.” sa jag med ett snett leende på läpparna. Efter många om och men gjorde han det, så vi kunde gå. Men precis när jag var på väg ut genom dörren tog han tag i mig och drog in mig i hans famn igen. ”Kan jag få ditt nummer?” viskade han i mitt öra. Men jag viste hur det skulle bli om han fick det, jag skulle vara tvungen att ljuga för honom om Liam, och det ville jag inte. ”Jag har haft jätte roligt ikväll, tro inget annat. Men det var en kväll. Du, jag, oss, kommer inte funka. Så tyvärr. Inget nummer!” svarade jag, och jag såg verkligen hur besviken han blev, men det var bäst så. Han skulle ändå inte vilja ha mig när han fick veta att jag hade en två årig son hemma.

När jag gick ifrån huset vände jag mig inte om en enda gång, dels för att jag inte ville se hans besvikelse och för att jag inte ville såra mig själv. Egentligen hade jag bara velat skrika ut mitt nummer, jag menar, vem hade inte? Men nej, det hade aldrig funkat. ”Hur mår du?” frågade Alessa när vi nästan var hemma hos mig, då hon skulle sova där. Vad svarar man på den frågan när man egentligen vill lägga sig ned och skrika att man ångrar sig? ”Jodå, jag mår bra. Det är glömt imorgon.” När dem orden kom ur min mun vart jag förvånad själv, jag ljög ju, och hon kunde säkert läsa av mig också. Hon la en betryggande arm över mina axlar. ”Det kommer lösa sig, varför gav du det inte en chans?” jag funderade ut ett bra svar länge, ett som inte bara skyddade mig, utan även honom. ”För att jag inte vet hur han skulle reagera över Liam, och hur hela världen skulle ta det. Jag kan inte bara tänka på oss, alla hans fans som följer varje steg han tar, jag tror inte dem skulle bli så glada över hans beslut då.” Hon tittade på mig och spärrade upp ögonen, enda gången hon gör så är när hon ska skälla. ”Men är du inte riktigt frisk? Jag såg hur både du och han föll, bara genom att ni tittade på varandra. Hans beslut ska ju inte styras av hans fans. Och angående Liam, ge det en chans. Snälla?” Jag svarade inte henne för jag skulle låsa upp dörren.

Vi slutade diskutera det där när vi klev innanför dörren. Skönt var det, tyckte jag. Vi gick båda in i köket och tog vatten, vi var nog ganska törstiga med tanke på att man behöver vätska efter att ha druckit mycket alkohol. Sen fortsatte vi upp till mitt rum och in i badrummet för att skrubba tänderna och tvätta bort sminket. Jag har en dubbelsäng med två täcken, så jag slipper släpa fram och tillbaka på massa madrasser om folk ska sova här, vilket ingen har gjort hittills, men ändå. Så jag och Alessa delade säng. Hon somnade nog innan hon ens hade lagt huvudet på kudden, jag hörde hur hennes andetag blev tyngre och högre. Själv låg jag vaken ett tag, jag var trött då jag gick från Ryan, men inte nu när jag låg i sängen. Jag låg och funderade på om jag verkligen hade gjort ett bra val, men jag höll fast vid det. Jag har träffat han en gång, upplevt min dröm, och så ska det förbli, en dröm.



Var inte rädda med att komma med idéer, jag behöver många sådana. :) Ibland kan man köra fast, men ibland kan man även bara behöva lite små saker. Och jag vet att ni vill ha nya kapitel så fort som möjligt, så kom med förslag. Jag säger inte att den ena är sämre än den andra. ^

10 kommentarer, sen kommer nästa. Jag vill veta vad som är bra och vad som är dåligt. :)


Kommentarer
Jasmine säger:

Gr8! <3

Älskar den!

Älskar dig, GRRR88888!!

Skrivet: | Bloggadress: http://readysetbieber.blogg.se/

Anonym säger:

Grymt bra! ♥



//Ebba :D

Skrivet: |

Melina säger:

Så jävla grymt! <3

Skrivet: |

fanny säger:

Sjuuukt bra!

Skrivet: |

Anonym säger:



Allt är bra men det.skulle inte skada med lite längre kapitel / Quinee

Skrivet: |

Anonym säger:

Hittade nyss din blogg det ända jag kan säga är omg du skriver grymt bra.

Skrivet: |

J säger:

Awesome! :)

Skrivet: |

Julia säger:

så jävla bra !

Skrivet: | Bloggadress: http://bieberprank.blogg.se/

victoria säger:

Helt bäst asså, just nu läser jag ingen annan än din novell <3

Skrivet: | Bloggadress: http://trueloveforbieber.blogg.se/

lydia säger:

awesoooome!!! han måste få träffa hennes son! :)

Skrivet: | Bloggadress: http://absolutlydia.blogg.se/

Ditt namn:

Mail adress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Skriv din kommentar:

Komma ihåg dig?



Trackback