Skrivet:
Kategori: √ 1. First Step Two Forever

Kapitel 2 - C´s x2

Jag kan ju också vara med och tävla, och vinner jag tar jag självklart med mig syrran. Så jag gick in på sidan där tävlingen hölls och svarade på frågan som Mel hade lärt mig svaret på. Klickade på tävla och stängde av datorn.




Nästa morgon när jag vaknade vid 10 hade jag 2 missade samtal på mobilen och båda var från min bästa vän Candy, undra vad hon ville mitt i natten då. Får ta reda på det, tänkte jag samtidigt som jag tryckte på ring. Det gick ganska många signaler innan hon svarade.

- Hej. Hörde jag en ganska hes röst säga
- Hej vännen, vad hade du på hjärtat när du ringde inatt då?
- Va, har jag ringt dig? Svarade hon chockat
- Ja, två gånger. Var det fest igår eller?
- Det kan du hoppa upp och sätta dig på att det var, kanske därför jag inte minns nått.
- Jo, det är nog så, men vi får höras måste ner och käka frukost nu. Sov vidare nu. Hejdå.
- Hejdå, bästa vän. Svarade hon. Sen la vi på.

Låg kvar i sängen och sträckte lite på mig, hoppade sen in i duschen. När jag kom ut med handduken lindad runt mig gick jag fram till alla påsarna med kläder i, som jag handlade igår. Hällde ut allt över sängen för att se om det fanns något man kunde ha på sig idag, det var lite grått väder ute. Drog på mig ett par mjukisar från Victoria Secret och en stor t-shirt, satt även upp mitt långa mörkbruna hår i en tofs mitt på huvudet.

När jag var på väg ut ur rummet såg jag reklamlappen ligga bredvid datorn, tog med den och tänkte lägga tillbaka den på samma plats som jag hittade den, så att inte syrran får ett utbrott. Men det var redan försent, för när jag kom ner i köket så hade hon vänt upp och ner på det.

- Vart är lappen? Skrek hon rakt ut
- Är det denna du letar efter? Sa jag och vinkade med lappen
- Ja, varför har du tagit den?
- Äh, skit i det du! Svarade jag spydigt och lämnade lappen på bordet

Hon slet lappen ur min hand och slog mig på axeln ganska hårt, och sprang iväg. Jag suckade och gick till köket och gjorde mig lite frukost.

Mamma hade redan dragit iväg till sitt kontor och pappa var ute och handlade, för vi hade bjudit in våra grannar på middag ikväll. Jag har ingen aning om vilka dom är, och är inte så säker på att jag vill veta det heller. Men det ska nog bli ganska kul, har hört att dom har två barn i min ålder. Så syrran kan ju ta och tagga ner lite, annars lär man inte hitta någon man kan spendera sin dötid med här.

Senare samma dag.

Hade precis dragit på mig lite snyggare kläder, men fortfarande sköna, när det ringde på dörren. Pappa gick och öppnade och jag stod precis bakom honom och hälsade gästerna välkomna. När syrran kom ner spärrade hon upp sina ögon, det såg ut som att hon var på väg att svimma. Jag tittade frågande på henne och sa.

- Varför står du där bara och glor?
- Öhm, j-jag vet i-inte. stammade hon fram
- Okej, men kan du komma hit och vara trevlig och hälsa eller?

Mel gick fram och hälsade på både Caitlin och Christian, och deras föräldrar. Jag kollade på henne fortfarande och när vi gick till köket så var jag bara tvungen att fråga henne vad hon höll på med.

- Vad var det där om? viskade jag till Mel
- Men snälla du, vet du inte vilka det där är eller? svarade hon lika tyst
- Jo, klart jag vet, det är våra grannar.
- Ja, jo det är klart men det är även två av Justin Biebers bästa vänner. svarade hon med ett leende på läpparna

Jag bara suckade och satte mig ner på en stol och kollade när pappa gjorde klart maten.

- Du kan väl visa våra gäster runt lite? frågade pappa och kollade på mig
- Jag kan. Skrek nästan Mel ut
- O-okej. svarade pappa och kollade på mig
- Fråga inte, var det enda jag fick fram

Efter en halv timme hade även mamma kommit ner och slagit sig ner i sällskapet, då hon var uppe och gjorde sig i ordning. När vi efter en timme hade ätit klart, så tog jag med mig både Caitlin och Christian ut på baksidan. Vi satt och vid poolen och bara snackade. Vi klickade nog ganska bra på en gång. Så jag hoppas jag får träffa dom igen.


Fredag samma vecka. (Då vinnaren i JB´s tävling skulle koras)

Det första jag gjorde när jag vaknade på morgonen var att starta datorn, och sen hoppa in i duschen. Idag vart det en snabb snabb dusch, eftersom att jag var lite nervös ändå, även om jag inte gillar hans musik sådär jätte mycket, men det skulle ändå vara grymt att få gå på konserten och hänga backstage hela dagen.

Öppnade min mail och kollade om jag hade fått något, och det hade jag, jag klickade upp mailet och läste det. Mina ögon växte mer och mer.




Kommentarer
Mickan - / My Life In My Words säger:

Haha jag hade faktiskt på känn att det var Caitlin och Christian som var grannbarnen :) Lite rolig reaktion från Mel :P haha! Och jag bara antar att Hon har vunnit efter det mailet och med de växande ögonen :) ♥♥♥

Skrivet: | Bloggadress: http://miickzz.blogg.se

Ditt namn:

Mail adress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Skriv din kommentar:

Komma ihåg dig?



Trackback