Skrivet:
Kategori: √ 1. First Step Two Forever

Kapitel 1 – The New Start



Vaknade av ett ryck när alarmet på mobilen ringde. Jag suckade djupt och slog av det, kom på att jag glömt att stänga av det helt nu när sommarlovet har börjat. La mig ner i sängen igen och försökte somna om. Men det var ingen idé då min mamma var uppe tidigt och höll på nere i köket. Hon kan aldrig vara tyst på morgonen, eller respektera att andra kanske inte är lika morgonpigga som hon. Så jag kravlade mig till mitt badrum då jag valde det störta rummet med eget badrum när vi flyttade hit. Jag gillar inte att min syster använder mina saker, och det är det enda sättet att ha dom för sig själv. Tog mig en snabb dusch och klädde sedan på mig, idag fick det bli ett par korta jeans shorts och ett vitt linne med ett kaxigt tryck på. Det såg ut att vara ganska varmt ute, även om klockan inte var så mycket.

Gick ner till köket där det visade sig att mamma höll på och flytta omkring allt porslin vi hade, hon gör sånt när hon är nervös eller rastlös. Och eftersom att klockan inte är speciellt mycket så tippar jag på att hon är nervös.

- God morgon mamma, sa jag lite tyst eftersom att jag inte ville väcka alla andra som sov.
- God morgon gumman, svarade hon och log.
- Vad gör du?  Är du nervös över något?
- Nja, inte direkt. Är bara lite spänd över det nya jobbet. Hur kunde du veta?
- Jaha, varför det? Du håller alltid på med köket när du antingen är rastlös eller nervös, så jag förstod att nått var på gång.

Hon svarade inte utan log bara och började hålla på med alla tallrikar igen. Jag plockade ut massa äta ur kylen och satte mig ner vid köksbordet och slog upp en skvallertidning som mamma hade köpt åt mig igår. Jag kollade igenom den bara lite snabbt, samtidigt som jag åt av min macka. Men fastnade vid en rubrik i tidningen, Justin Bieber återvänder hem när turnén är slut för att skriva nytt material till kommande skivan.

- Det kommer komma hur mkt folk som helst hit under sommaren nu ju, suckade jag lite tyst.
- Vad säger du? Frågade mamma

Jag lyfte upp tidningen och visade henne rubriken. Hon kollade på mig med en fundersam blick och frågade.

- Gillar du inte han eller?
- Nej, eller musiken är det väl inga fel på, men tänkte mer på alla galna småtjejer och min underbara lillasyster. Svarade jag sarkastiskt
- Vad är det med henne? Frågade mamma
- Har du inte sett hennes rum, han sitter ju på varje liten bit av tapeterna där inne. Svarade jag och skrattade lite.

Det gick några timmar i köket med mamma, vi pratade vidare om Justin och massa annat och när vi pratar går alltid tiden så fort. Så klockan började närma sig 11 på förmiddagen och både Melanie och pappa hade vaknat till liv. Men det var ingen av dom som var riktigt pigga än.

- Melanie vill du följa med ut och kolla lite på stan? Ropade jag så hon skulle höra mig då hon satt framför tv:n
- Vad ska vi göra där? Svara hon surt tillbaka
- Ja, va brukar man göra där?
- Handla? Svarade hon frågande
- Ja, ett rätt till dig. Så, ska du med eller?
- Ja, det kan jag väl, hinner man göra sig klar eller ska du dra på en gång?
- Skynda dig, så ska du nog se att du hinner.

Hon gick upp till badrummet som hon hade tillsammans med både mamma och pappa. Gjorde sig klar och kom ner igen. Denna gång var hon snabb, undra varför?

När kom in till stan parkerade jag min vita Range Rover, och vi drog direkt till den störta gallerian som fanns i Atlanta. När vi hade spenderat flera timmar av shopping så var vi äntligen på väg hem igen, då mina fötter värkte efter att gått omkring i höga klackar, var det ganska skönt att få sätta sig i bilen igen. Men suckade lite lätt då jag insåg att det satt ett reklamblad på rutan som jag var tvungen att ta bort. Gav lappen till Mel och startade bilen.

- OMG lyssna på detta. Sa hon och läste på lappen
- Vinn två biljetter till Justin Biebers sista spelning här i ATL och du får vara med backstage hela dagen. Allt du behöver göra är att svara rätt på frågan här nedanför.
- Jaha, och du ska tävla om det där kan jag tänka mig. Svarade jag och log lite snett åt henne.
- Du har ändå ingen chans. Tillade jag innan hon hann svara

Hon lipade åt mig och suckade.

- Klart som fan jag kan villa detta, och jag SKA göra det. Sa hon argt
- Jajaja, du får väl försöka då. Vad är det för fråga?
- Vad heter Justins livvakt? Kenny Hamilton, svarade hon och log för sig själv

Svängde in på våran uppfart, och klev ur bilen med massa påsar hängandes på mina armar. Samtidigt som jag såg syrran trassla med sina påsar. Jag tog mina påsar och gick upp på mitt rum, kastade mig ner i sängen och blundade. Somnade till en vända och vaknade 8 på kvällen igen. Suck, nu kommer ju inte jag kunna sova inatt.

Gick ner i köket för att ta mig nått att äta och såg då att reklamlappen låg på diskbänken. Syrran måste ha glömt bort det där helt, tänkte jag. Och stoppade den i fickan. Bredde mig en macka, och gick upp på mitt rum. Startade datorn och satte mig där en stund.

Jag kan ju också vara med och tävla, och vinner jag tar jag självklart med mig syrran. Så jag gick in på sidan där tävlingen hölls och svarade på frågan som Mel hade lärt mig svaret på. Klickade på tävla och stängde av datorn.


Kommentarer
Mickan - / My Life In My Words säger:

Först nu har jag kunnat satt mig ner och börja läsa denna :) Visst har du utvecklats enormt om man jämför med nu, men du var långt ifrån dålig! :) Det ska bli spännande att ser hur detta blir, även fast jag vet slutet. :P ♥♥♥

Skrivet: | Bloggadress: http://miickzz.blogg.se

Ditt namn:

Mail adress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Skriv din kommentar:

Komma ihåg dig?



Trackback