Skrivet:
Kategori: √ 1. First Step Two Forever

First Step Two Forever - Inledning

Melrose Black heter jag, och är 17 år gammal. Jag har fram till för en vecka sedan bott på Manhattan i New York, men nu har jag och min familj lämnat Upper East Side för en ny start i Atlanta. Eller ja, resten av min familj ville starta om medans jag trivdes med att bo där. Jag viste vilka som var mina riktiga vänner samtidigt som jag viste vilka som ville va min vän pga min familjs pengar. Sånt genomskådar jag snabbt, och den egenskapen har jag fått från min mamma. Hon har alltid talat om för mig att man ska göra rätt för sig, och jag skulle inte byta ut henne får nått i världen. Mina två bästa vänner Candy och Julia kommer jag sakna ihjäl mig efter, dom är tillsammans som min privata dagbok, det är dom jag berättar allt för.

I den här familjen bryter vi tränden, det är mamma som jobbar och pappa sköter hushållet. Min mamma jobbar som låtskrivare och har skrivit låtar till bla Britney Spears , Shakira mfl. Anledningen till att vi lämnade Manhattan var pga att hon fått ett större jobb, vilket innebär att hon ska skriva låtar till en yngre artist vid namn Justin Bieber.

Melanie, min syster. Hon är 14 år, och har upplevt lite mer än vad jag har. Hon har sina dagar då jag verkligen älskar henne och skulle kunna göra vad som helst för att hon ska må bra. Men sen kommer perioden då jag skulle kunna strypa henne utan att ens blinka. Hon tänker aldrig lika långt som jag när det kommer till att välja sina vänner med omsorg. Nu när vi har flyttat så visar hon sina dåliga sidor, hon ville ju absolut inte lämna sina vänner. Hon röker när våra föräldrar inte ser, och hon har absolut inte samma respekt för dom som jag har.

Here you can follow my first step to forever.


Kommentarer
Ditt namn:

Mail adress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Skriv din kommentar:

Komma ihåg dig?



Trackback